Penzion TAREM

Penzion TAREM Reviews

Good rating
4.3
86 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (86)
Janina Benoja Málková
Janina Benoja Málková
2021.11.06
recommends
Krásné prostředí, klid,pohoda a především velmi milý a vstřícní majitelé a personál.
Advertisement
Lenka Balarinová
Lenka Balarinová
2021.06.11
recommends
Byli jsme zde na 3-dennim výletě s malými dětmi, vše perfektní, děti nadšené, jídlo vynikající, personál ochotný, příjemné prostředí. Moc děkujeme a těšíme se na další návštěvu.
Mirka Daskova
Mirka Daskova
2021.05.30
recommends
Chtěli bychom poděkovat penzionu u Popelků .Za hezké ubytování ,za ochotnou obsluhu a vynikající jídlo . Šéfkuchař zaslouží řád zlaté vařečky..?? Ještě jednou moc děkujeme Vaši spokojení motorkáři....?
Iyke Man
Iyke Man
2021.05.06
recommends
MR WILLIAMS ‍ JOHNSON HAS REALLY HELPED ME IN TRADING AND MAKING A LOT OF MONEY FOR THE SUPPORT OF MY BUSINESS, I RECOMMEND HIM TO EVERYONE IN THIS PAGE TO ALSO GET ADVISE FROM HIM ON HOW TO MAKE MONEY ON FOREX TRADING. I don't believe in luck, I believe in trust and understanding, I've been with Mr WILLIAMS ‍ JOHNSON for some years and I've made good amount of money with his simple strategies of trading. Meeting with him has been the best experience that has happened to me in this past few months and I'm expecting yet another payment from the broker. Scammers are everywhere but to find a reliable trader like Mr WILLIAMS ‍ JOHNSON is not an easy task and my advice for you all is to come over and join him, i now earn $7900 weekly contact him directly on his WILLIAMSJOHNSONFOREXTRADER@GMAIL.COM WhatsApp Number : +1(361)266-4237 "Success doesn’t come to you, You go to it... I’m not the one to call you to invest and have a bright financial situation. If you know what’s right, you’re supposed to contact him now and start trading ASAP
Nptoh Apofis
Nptoh Apofis
2020.09.05
recommends
super.... parádní.... skvělé
Advertisement
Daniel Sniegoň
Daniel Sniegoň
2020.09.05
recommends
Good perfectniiii ?????????
Radomir Polok
Radomir Polok
2020.08.21
recommends
prostředí nádherné všechno u vody prostĕ za nás vše super
Marcela František Vysloužilovi
Marcela František Vysloužilovi
2020.07.30
recommends
Ubytování dobré i jídlo. Jen malé nedostatky,ale to je všude.Přehrada super hned u ubytování ?Doporučujeme. ?
Jiří Hudák
Jiří Hudák
2020.03.07
recommends
úžasné posezení, skvělá obsluha a luxusní jídlo !!!
Advertisement
Michael Hudák
Michael Hudák
2020.03.07
recommends
Skvělé jídlo, příjemná obsluha, fajn ubytování, hezký výhled.
Tereza Mockovčiak
Tereza Mockovčiak
2019.02.10
recommends
Ahoj, minulý týden jsem 2x v penzionu obědvala. Menu super, už dlouho jsem si tak nepochutnala. Tleskám a držím pěsti, ať to vydrží!
Katerina Jarková Gattnarova
Katerina Jarková Gattnarova
2018.09.09
recommends
Byli jsme moc spokojeni, velmi příjemný a přátelský personál!!! Výborné jídlo a úžasné místo všem vřele doporučuji:)
Leszek Świetlik Sztefka
Leszek Świetlik Sztefka
2017.09.12
recommends
Super miejscówka na wypoczynek, wyśmienite jedzenie. Polecam serdecznie!
Advertisement
Monika Horáková
Monika Horáková
2017.08.22
recommends
Vladěnka Bestová
Vladěnka Bestová
2017.08.10
recommends
Michaela Walachová
Michaela Walachová
2017.08.03
recommends
Obsluha perfektní přístup bez problému super parkování. Pokoje čisté voňavé i lampicky na nočních stolcich . Veranda úžasná výhled . Restaurace skvělá jídlo perfektní . Travnatý povrch :-) Děkujeme určitě zase přijedeme
Lada Klus
Lada Klus
2017.07.16
recommends
Advertisement
Lenka Burianova
Lenka Burianova
2017.07.10
recommends
Super :-)
David Sedláček
David Sedláček
2017.06.07
recommends
Jeli jsme na projizku slapadlem a detem se to moc libilo. Pekne a ciste prostredi pred penzionem. Priste zkusime i restauraci a jidlo
Dalibor Dája Michálek
Dalibor Dája Michálek
2017.05.01
recommends