Pelgrim Keukenapparatuur

www.pelgrim.nl

Pelgrim Keukenapparatuur Reviews

Good rating
4.1
1465 reviews Verified
Pelgrim Keukenapparatuur
%title%

%offer%

Reviews ( 818 ) 4.1

Sabine Wiart
Sabine Wiart
2024.05.26
Johan Coumou
Johan Coumou
2024.05.25
De nieuw aangeschafte afzuigkap SLK635RVS werkt zeer goed en is eenvoudig te bedienen. Ben erg tevreden
Harrie Huggers
Harrie Huggers
2024.05.24
Nog maar 2 dagen in bezit. Tekort om oordeel te kunnen geven. Wel opvallend in boekje staat we geven tot 8 jaar garantie. Bij gratis registreren staat plots 2 jaar en een 3 jaar "plus garantie". Met opmerking monteur kan komen met garantie gedekt voor € 99,= Merkwaardige uitleg...
Lienes Hoek
Lienes Hoek
2024.05.22
perfect, geregeld,
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.10
Beste Lienes, Dank je wel voor deze 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Marijke Webcare Pelgrim 
Joyce Meijer
Joyce Meijer
2024.05.19
Tot nu toe bevalt het apparaat ons goed. Wij hadden wel een duidelijker gebruiksaanwijzing willen hebben. Dit apparaat heeft meer mogelijkheden dan hieruit blijkt. Het zit nog vol verrassingen, die wij graag hadden willen weten.
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.21
Beste Joyce, Bedankt voor deze mooie 4-sterren review! Fijn dat jij zo blij bent met jouw apparatuur en de vele mogelijkheden. Natuurlijk fijn dat ze er op zitten, maar dit zou geen verrassing moeten zijn natuurlijk! Wij nemen jou feedback mee in onze productontwikkeling om dit in de toekomst te voorkomen. Wij wensen jou heel veel kookplezier! Met vriendelijke groet, Ellen Webcare Pelgrim
jan Wagenaar
jan Wagenaar
2024.05.15
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.16
Beste Jan, Dank je wel voor deze 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Marijke Webcare Pelgrim 
christa van hollebeke
christa van hollebeke
2024.05.15
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.15
Beste Christa, Bedankt voor het schrijven van deze 4 sterren review! Wat fijn dat jij tevreden bent met de apparatuur van Pelgrim. We wensen je er nog veel plezier van! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Pelgrim
Marcel van Mil
Marcel van Mil
2024.05.14
de Pelgrim IF960Mat is echt een top apparaat wil niks anders meer zo ook de service is top
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.14
Beste Marcel, Wow 5 sterren 🤩 Wat fijn om te lezen dat je zo geniet van jouw inductiefornuis en onze service! We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel kook- en bakplezier toe! Met vriendelijke groet, Suzan Webcare Pelgrim
Jeroen Groote
Jeroen Groote
2024.05.13
De koffie is prima met de juiste bonen, de cappuccino vinden wij niet lekker
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.14
Beste Jeroen, Dank je wel voor deze 3-sterren beoordeling.  We wensen je veel plezier met jouw koffiemachine. Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.  Met vriendelijke groet, Marijke  Webcare Pelgrim 
Cora Veltman
Cora Veltman
2024.05.13
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.13
Beste Cora, Bedankt voor het schrijven van deze 4 sterren review! We wensen je veel plezier van je apparatuur! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Pelgrim
johan de Boer
johan de Boer
2024.05.09
Zeer tevreden over alle inbouwapperatuur, degelijk en mooi design. Vele ingebouwde kleine slimmigheidjes leiden tot een groot gemak.
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.10
Beste Johan, Dank je wel voor deze mooie 5-sterren beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met ons keukenapparatuur. We wensen je veel plezier met jouw keuken. Met vriendelijke groet, Marijke Webcare Pelgrim. 
Anne Oostenveld
Anne Oostenveld
2024.05.07
Nieuwe kookplaat gekocht bij EP Mensonides te Sneek, uitstekende service en meedenken bij het oplossen van problemen
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.07
Beste Anne oostenveld,  Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.  Wij wensen jou vele jaren van kookplezier toe.  Met vriendelijke groet, Femke  Webcare Pelgrim
Francis Kiekens
Francis Kiekens
2024.05.05
TEVREDEN !
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.06
Beste Francis, Dank je wel voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met jouw keukenapparatuur. Met vriendelijke groet, Marijke Webcare Pelgrim 
Marcel Schleicher
Marcel Schleicher
2024.05.04
Koud zoals koud moet zijn. Lekker zelf ontdooien dus geen omkijken.
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.06
Beste Marcel, Dank je wel voor deze mooie 5-sterren beoordeling. Wat leuk om te lezen dat jouw koelkast werkt zoals je ervan verwacht.  We wensen je veel koelplezier toe. Met vriendelijke groet, Marijke Webcare Pelgrim 
Eric Schoonen
Eric Schoonen
2024.05.03
5 apparaten gekocht en vooral de kookplaat en de oven/magnetron veel gebruikt. Heerlijk als iets het gewoon doet zoalsbje verwacht.
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.05.06
Beste Eric, Dank je wel voor deze 4-sterren beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je voor Pelgrim hebt gekozen voor jouw keukenapparatuur. We wensen je veel plezier met je nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Marijke Webcare Pelgrim 
Herman Fontijn
Herman Fontijn
2024.04.29
Zeer mooie kookplaat, werkt eenvoudig. En alles is zeer snel klaar. Top
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.04.30
Beste Herman, Bedankt voor deze mooie 5-sterren review! Fijn dat jij zo tevreden bent met de kookplaat. Wij wensen jou heel veel kookplezier! Met vriendelijke groet, Ellen Webcare Pelgrim
Guusje Van Doorn
Guusje Van Doorn
2024.04.28
Goede vaatwasser gekocht en prima ingebouwd. Ben er blij mee. Gemakkelijke bediening. Maakt goed schoon.
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.04.29
Beste Guusje, Bedankt voor het schrijven van deze 5 sterren review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het gebruik van je nieuwe vaatwasser.  We wensen je nog veel schone vaat toe! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Pelgrim
EJ008
EJ008
2024.04.26
Super service en support. wat ik niet wist is dat je voor elk apparaat in je keuken van Atag een extra garantie jaar krijgt! Top de snelle hulp en advies van Top Keukens om deze apparaten te kopen bij mijn keuken ivm de goede kwaliteit en garantie afhandeling mocht er onverhoopt iets mis gaan. Dus dikke aanrader voor Atag en TopKeukens uit Lisse.
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.04.29
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor het schrijven van deze 5 sterren review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de geleverde service vanuit ATAG en Top Keukens. De Garantie plus is ook zeker mooi meegenomen. We wensen je veel plezier van je nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Pelgrim
Frank van Hellemondt
Frank van Hellemondt
2024.04.25
Unipart Utrecht en de installateurs uitstekende service en installatie
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.04.29
Beste Frank, Fijn om te lezen dat je blij en tevreden bent met de geleverde service vanaf levering tot aan de installatie. We willen je bedanken voor deze 5 sterren review en wensen je veel plezier met je apparatuur! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Pelgrim
Els Peeters
Els Peeters
2024.04.24
Zeer goede service gehad van bex Haelen de witgoed specialist
Reply from Pelgrim Keukenapparatuur 2024.04.24
Beste Els, Bedankt voor deze mooie 5-sterren review. Fijn dat jij zo tevreden bent over de geleverde service. Wij wensen jou heel veel kookplezier! Met vriendelijke groet, Ellen Webcare Pelgrim