Hypnose Noord Reviews

Hypnose Noord Reviews

5.0

Excellent - based on 12 reviews

www.pebmarketing.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (12)
Anne Marijke Klijnstra
Anne Marijke Klijnstra
2022-10-24
Hele prettige ervaring mee en erg effectief. David heeft een fijne en rustige manier van werken, wat maakt dat je je snel op je gemak voelt. Na een aantal sessies ben ik over mijn angst- en stressklachten heen, waardoor ik veel ontspannener en met meer zelfvertrouwen in het leven sta. Dank!!
Reply from Hypnose Noord 2022-10-25
Bedankt, voor deze mooie woorden. Fijn om te lezen dat je meer in ontspanning kan komen vanuit zelfvertrouwen.
Advertisement
Karin van Oss
Karin van Oss
2022-09-29
David heeft me een fantastische sessie laten ervaren. Naast dat het leuk was om mee te maken, heeft het me ook veel opgeleverd. Meer rust en ontspanning, minder twijfelen aan mezelf. Ik voel me relaxter. David heeft me erg fijn en op een rustige manier begeleid. Ik voelde me volkomen op mijn gemak. Dankjewel!
Reply from Hypnose Noord 2022-10-25
Super, fijn om te lezen wat het je heeft opgeleverd. Bedankt voor je reactie!
Renee Roscher
Renee Roscher
2022-09-18
David gaat tot de kern en vandaar uit verder naar een evenwichtig en liefdevol leven. Ik raad hem aan!!!
Reply from Hypnose Noord 2022-09-19
Bedankt voor je mooie verwoording.
Yolanda Yalcin
Yolanda Yalcin
2022-08-08
Als therapeut heb je ook, net als ieder mens, dingen die je liever anders doet. Het is heel fijn te merken dat mijn slechte gewoonte met de prettige en bijzondere begeleiding van David door mijzelf is opgelost.
Reply from Hypnose Noord 2022-10-25
Super fijn, om te lezen dat je het hebt opgelost. Bedankt voor je reactie.
Wian Wijma
Wian Wijma
2022-08-03
David heeft mij van mijn schouder/arm klachten waar ik al jaren meer rond liep afgeholpen. De pijn is weg en ook de meeste slapeloosheid. Ik bleek heel veel verdriet letterlijk op mijn Schouders te dragen,… ik kom nu ook met mijn dochter bij hypnose noord en ik hoop dat zij ook samen evenveel vooruitgang boeken
Advertisement
Anna Reijntjes
Anna Reijntjes
2022-06-21
Yvonne H
Yvonne H
2022-06-20
Lys Bakker
Lys Bakker
2022-05-19
Al een hele tijd had ik een gespannen buik. Hierdoor had ik vaak buikpijn en een opgejaagd gevoel. Na een hypnosessie bij David was mijn buik ontspannen. De eerste dagen dacht ik dat het tijdelijk was en dat de spanning terug zou komen. Maar is het alweer een aantal weken later en de spanning op de buik en de buikpijn is nog steeds weg. Ik ben letterlijk en figuurlijk opgelucht. David neemt klachten serieus en werkt altijd hard mee om de sessies succesvol te laten zijn.
Reply from Hypnose Noord 2022-05-20
Hoi Lys, bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om de ontspanning te kunnen blijven voelen. Hartelijke groet, David
Roman Siderius
Roman Siderius
2022-01-15
Als je op zoekt bent naar een goeie therapie is dit het juiste adres! Heel erg mee levend en mee dekend. Open minded en begrijpt alles heel goed. Goeie manier van werken en heel effectief. Oprecht een goeie ervaring gehad en het heeft mij tot nu toe al heel goed opweg geholpen!
Reply from Hypnose Noord 2022-01-15
Bedankt Roman, super om te lezen dat het zo goed met je gaat!
Advertisement
Anke Pool
Anke Pool
2022-01-07
Anneke Dusseljee
Anneke Dusseljee
2021-09-06
Het is fijn om met regelmaat ook zelf eens in de stoel te gaan zitten bij een collega om wat zaken op te lossen of op te schonen. Dat doe ik graag bij David vanwege zijn kundigheid en het vertrouwen dat ik in hem heb.
Rikky Nagel
Rikky Nagel
2021-08-22
Na jaren het gevoel van "Aan staan" te hebben en dit niet begreep, kwam David op mijn pad, want toeval bestaat niet......... David heeft mij bewust gemaakt , hoe mijn "uit "knop werkt! Door de kalme en rustige uitstraling van David voel je je heel snel op je gemak. De sessies waren "sprankelend", indrukwekkend, en geestverruimend. In het NU.... sta ik meer "uit" en heb veel huiswerk gekregen om het doel totaal "uit" te bereiken. Het werd een fijne tijd, en draag David een warm hart toe. Bedankt