PC Checkpunt Reviews

PC Checkpunt reviews

4.6

Excellent - based on 133 reviews

www.pc-checkpunt.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (133)
Yakub Yandarbiev
Yakub Yandarbiev
2022-09-10
Verified
Ik ben hier laatst langsgekomen met een kapotte telefoon. Ik werd geholpen door een vriendelijke medewerker die gelijk wist wat er aan de hand was. Volgende dag kon ik mijn telefoon ophalen en alles werkte als toebehoren. DIKKE PLUIM jongens.
Y Hadri
Y Hadri
2022-06-15
Verified
Diagnose laten uitvoeren, intern geheugen bleek de boosdoener te zijn, deze laten vervangen door de heren bij PC Checkpunt. Zeer schappelijke prijs, deskundig gedaan en je vragen worden duidelijk beantwoordt.
Anass Lehsseini
Anass Lehsseini
2022-05-04
Verified
Ik heb mijn playstation 5 laten repareren bij PC Checkpunt. Het probleem zat in de HDMI poort de zelfde dag nog gemaakt. Geweldige service
Tobias Bemelman
Tobias Bemelman
2022-05-04
Verified
They asked €50 to put in a gpu and turn my pc on
Reply from PC Checkpunt 2022-05-04
Hello, we have a standard research cost includes 1 hour labor. That’s €49 and we always ask customers to sign the receipt if they accept the terms. Have a great day ;)
Stichting Mixclubs
Stichting Mixclubs
2022-03-28
Verified
Een kabeltje van een harddisk deed het niet. Sirak heeft me geduldig uitgelegd waar dat aan zou kunnen liggen en ook hoe ik dat op kan lossen. Als het niet zou lukken, zou ik weer terug kunnen komen. Ik vond Sirak erg vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Ik ga zeker terug.
Melanie
2022-03-12
Snel eerlijk en ook echt hartelijke mensen Op basis van de goede reviews heb ik PC checkpunt uitgekozen en ik heb geen spijt want alles wat er gezegd wordt is waar. Ze komen op tijd ze gedragen zich netjes ze zijn eerlijk leggen je uit hoe ze de dingen gaan doen en ze houden zich aan de afspraken En dat alles voor een redelijke prijs. Ik zou zeker aanraden. Bedankt jongens!
Casper Faassen
Casper Faassen
2022-01-26
Verified
Na aanvraag direct de volgende dag aan huis geholpen PC uit te breiden en software probleem op te lossen.
Leo Peeters
Leo Peeters
2022-01-18
Verified
Eleonora Kroet
Eleonora Kroet
2022-01-16
Verified
Ik werd zeer hartelijk ontvangen . Ik wist dat het veel werk zou zijn en ze hebben me met alle geduld zeer goed geholpen. Ook erg gezellig en zeker kundig . Geen vraag teveel ! Ik beveel deze club heren zeker aan !! Met alle PC issues.
Raiden Michelle
Raiden Michelle
2022-01-15
Verified
Heel aardig personeel, toen ik binnen kwam hielpen ze me meteen en werd er aan me uitgelegd wat er mis was met mijn gaming computer. Ik heb ruim 2 uur daar gezeten met een kopje koffie, toen mijn computer helemaal klaar was met downloaden werd ik naar huis gebracht omdat het al wat later was. Deze winkel is zeker een aanrader!
Alicia Daphne
Alicia Daphne
2022-01-13
Verified
1ste ervaring en ik ben heel tevreden. Vriendelijk personeel, professioneel en betaalbaar. Dit gaat vanaf nu mijn vaste ict-winkel zijn. 1ste klasse service!
Eddie Marcellus
Eddie Marcellus
2022-01-12
Verified
Top service! Mijn Ipad batterij was op en moest worden vervangen. Na wat Googelen kwam ik hier terecht en vroeg ik prijs. Zij waren de goedkoopste. Ik bracht de Ipad binnen en de herstelling was reeds de volgende dag klaar. Het toestel bleek echter onstabiel na de herstelling en ik mocht het direct opnieuw brengen, nadien bleek het probleem nog niet helemaal opgelost en hebben ze meteen het hele scherm vervangen.zonder meerkost. Dat noem ik service!
Rini Nouwens
Rini Nouwens
2022-01-11
Verified
PC Hulp Rida heeft zeer snel en vakkundig mijn nieuwe laptop geïnstalleerd. Voorkomende problemen werden door hem handig opgelost.
Ajmal Rahman
Ajmal Rahman
2022-01-11
Verified
Mijn Oneplus 6 oplaadconnector laten vervangen en ben hierbij supersnel en vriendelijk geholpen. Mij zien ze hier terug wanneer nog een reperatie nodig zou zijn.
Fernando Rodriguez Moreno
Fernando Rodriguez Moreno
2022-01-10
Verified
Wat een snelle en correcte service! PlayStation 5 hdmi poort laten vervangen.
M KU
M KU
2022-01-08
Verified
Mijn dochter had al weken problemen met haar smartphone waar niemand haar mee kon helpen. In de winkel is dat in 15 minuten opgelost, plus duidelijke uitleg over de oorzaak en hoe dat in de toekomst te voorkomen. Wat een superservice!
Ketti Ciarniello CPA
Ketti Ciarniello CPA
2022-01-08
Verified
had zelf niet door dat de barst in het scherm alleen in de screenprotector zat. Die hebben ze vervangen, 'service van de zaak' !
VURCHOO
VURCHOO
2022-01-07
Verified
Zeer goeie reparatie van mijn laptop!
Mark Williams
Mark Williams
2022-01-07
Verified
Ik kwam voor een reparatie van een toets een laptop toetsenbord. Ik werd meteen volgens de ingeplande afspraak geholpen. De reparatie was binnen twintig minuten klaar. Prima voor elkaar!
Martijn
2022-01-06
Super service! Mijn dochter had al weken problemen met haar smartphone. In de winkel in Leiden is dat opgelost, 20 minuutjes later alles weer goed. Klasse!