PC Checkpunt Recensies

PC Checkpunt Recensies

4.4

Goed - gebaseerd op 114 beoordelingen

www.pc-checkpunt.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (114)
Sidney Koree
Sidney Koree
2024-02-05
Zeer klantvriendelijke jongens! M'n laptop kon niet meer verbinden met wifi en na uren uitzoeken toch maar langs gegaan omdat ik er niet uitkwam. Binnen 5 min liep ik weer naar buiten met een werkende laptop. En de jongens wilde hier zelfs niks voor rekenen. Het minste wat ik kan doen is een goede review plaatsen!
Coral beef
Coral beef
2024-01-16
Lukas Jansen
Lukas Jansen
2023-11-18
Game pc laten maken en top
Jelte van Wijk
Jelte van Wijk
2023-10-05
zojuist mijn laptop opgehaald voor een scharnieren fix, op de site stond dat dit €79,00 zou zijn maar hier uiteindelijk €129,00 (!) voor betaald wat ik al enorm raar vond. scharnieren zijn gemaakt zoals ze zeiden alleen niet afgedekt dus de kans dat ze weer stuk kunnen gaan is er nogsteeds dus zelf maar een laptop hoes aangeschaft voor de zekerheid. kortom vraag na voor de prijs en of ze de scharnieren ook daadwerkelijk kunnen afdekken😄
Antwoord van PC Checkpunt 2023-10-05
Beste Jelte, Schanierenfix geven wij gewoon garantie op. De afdekplaat was niet aanwezig deze konden wij daarom ook niet meer herstellen. Dit is buiten de scharnier zelf. Wij hebben er voor gezorgd dat de laptop weer open en dicht kan. De prijs voor 1 scharnier repareren is € 79 voor 2 scharnieren is het € 129. Bij uw laptop waren beide scharnieren afgebroken. Dit is vooraf de reparatie aan u gemeld en hier heeft u ook akkoord voor gegeven. Ik hoop u hiermee duidelijkheid. Mvg, PC Checkpunt
vaNilla
vaNilla
2023-09-01
Mavis de Ridder
Mavis de Ridder
2023-08-25
PS4 Pro was enorm luid, ook na zelf schoonmaken, vervangen thermal paste en een nieuwe ventilator. Toen maar hierheen gebracht, waar ze na het installeren van een nieuwe ventilator het opgelost hadden - waarschijnlijk was "onze" nieuwe ventilator kapot geleverd. Ze hebben het binnen een dag opgelost en heb het de volgende dag al opgehaald. Mocht zelf nog de PS4 testen alvorens te betalen, wat 90€ kostte, wat ik een heel redelijke prijs vind voor hoe snel het werd gerepareerd.
Vincent van Leeuwen
Vincent van Leeuwen
2023-08-17
Ze hebben me supergoed geholpen toen ik een raar onderdeeltje nodig had terwijl ik m'n PC aan het upgraden was, dus bedankt daarvoor!
Walter Walbeck
2023-07-13
Misleidende, valse reviews. Gelet op de vele Spaanstalige namen bij onderstaande reviews, lijkt het er zeer sterk op dat dit gekochte positieve reviews zijn. Een bedrijf dat daar gebruik van moet maken, is toch bij voorbaat niet te vertrouwen?
Gábor Horváth
Gábor Horváth
2023-06-13
I fix PCs for 25 yrs. I had a problem that was over my understanding, no solution on internet either. They solved it by the next day! Friendly staff explained the problem and the solution, gave warranty on it. My go to tech store from today.
Mees Maas
Mees Maas
2023-06-01
aardig mensen en leuke werkplaats/stageplaats zeker aanrader
Jasmien Rombout
Jasmien Rombout
2023-02-27
Leuke en liefe medewerkers
Mo Ahannay
Mo Ahannay
2023-02-27
mijn gaming pc laten bouwen en was binnen 2 dagen klaar
Michiel de Vries
Michiel de Vries
2023-02-10
A mediocre computer maintenance place. Probably o.k. for average service, but I wouldn't trust them for something complicated. Whatch out what they (over)charge you. They're rather expensive.
Woet
Woet
2023-02-08
Slordig en langzaam. Heb 3 maanden moeten wachten en ze hebben mijn toetsen onnodig en zonder toestemming verandert naar Spaanse toetsen. Dit had overigens niks te maken met het probleem dat mijn laptop had. Het probleem dat mijn laptop wel had is op een zeer slordige manier opgelost.
Jan Gerard Snip
Jan Gerard Snip
2023-01-08
Goed vakkundig geholpen. PC is weer supersnel en virusvrij
Dick Krijgsman
Dick Krijgsman
2023-01-06
Top en supersnel geholpen met PS4 pro! Aanrader!
Róbert Tóth
Róbert Tóth
2022-12-05
Carmen Vanderveken
Carmen Vanderveken
2022-11-05
My PC had water damage as my CPU liquid cooler pipe had disconnected and had leaked a lot. They disassembled the parts, cleaned everything, put everything back in order (I had to order a new motherboard and CPU cooler) and my PC is now running perfectly. Very kind staff.
hein velema
hein velema
2022-10-05
Absolute aanrader. De batterij van mijn oude iPhone 7 moest vervangen worden. Hun website geeft precies aan wat het kost (€39) en hoe lang het duurt. Ik ga naar de winkel zonder afspraak en haal m’n telefoon even later op met een nieuwe batterij voor de afgesproken prijs. Makkelijk, vriendelijk en niet duur. Wat wil je nog meer?
Yakub Yandarbiev
Yakub Yandarbiev
2022-09-10
Ik ben hier laatst langsgekomen met een kapotte telefoon. Ik werd geholpen door een vriendelijke medewerker die gelijk wist wat er aan de hand was. Volgende dag kon ik mijn telefoon ophalen en alles werkte als toebehoren. DIKKE PLUIM jongens.