PC Checkpunt Reviews

PC Checkpunt reviews

4.6

Excellent - based on 139 reviews

www.pc-checkpunt.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (139)
Michiel de Vries
Michiel de Vries
2023-01-29
A mediocre computer maintenance place. Probably o.k. for average service, but I wouldn't trust them for something complicated.
Jan Gerard Snip
Jan Gerard Snip
2023-01-08
Goed vakkundig geholpen. PC is weer supersnel en virusvrij
Dick Krijgsman
Dick Krijgsman
2023-01-06
Top en supersnel geholpen met PS4 pro! Aanrader!
Róbert Tóth
Róbert Tóth
2022-12-05
Carmen Vanderveken
Carmen Vanderveken
2022-11-05
My PC had water damage as my CPU liquid cooler pipe had disconnected and had leaked a lot. They disassembled the parts, cleaned everything, put everything back in order (I had to order a new motherboard and CPU cooler) and my PC is now running perfectly. Very kind staff.
hein velema
hein velema
2022-10-05
Absolute aanrader. De batterij van mijn oude iPhone 7 moest vervangen worden. Hun website geeft precies aan wat het kost (€39) en hoe lang het duurt. Ik ga naar de winkel zonder afspraak en haal m’n telefoon even later op met een nieuwe batterij voor de afgesproken prijs. Makkelijk, vriendelijk en niet duur. Wat wil je nog meer?
Yakub Yandarbiev
Yakub Yandarbiev
2022-09-10
Ik ben hier laatst langsgekomen met een kapotte telefoon. Ik werd geholpen door een vriendelijke medewerker die gelijk wist wat er aan de hand was. Volgende dag kon ik mijn telefoon ophalen en alles werkte als toebehoren. DIKKE PLUIM jongens.
Y Hadri
Y Hadri
2022-06-15
Diagnose laten uitvoeren, intern geheugen bleek de boosdoener te zijn, deze laten vervangen door de heren bij PC Checkpunt. Zeer schappelijke prijs, deskundig gedaan en je vragen worden duidelijk beantwoordt.
Anass Lehsseini
Anass Lehsseini
2022-05-04
Ik heb mijn playstation 5 laten repareren bij PC Checkpunt. Het probleem zat in de HDMI poort de zelfde dag nog gemaakt. Geweldige service
Tobias Bemelman
Tobias Bemelman
2022-05-04
They asked €50 to put in a gpu and turn my pc on
Reply from PC Checkpunt 2022-05-04
Hello, we have a standard research cost includes 1 hour labor. That’s €49 and we always ask customers to sign the receipt if they accept the terms. Have a great day ;)
Stichting Mixclubs
Stichting Mixclubs
2022-03-28
Een kabeltje van een harddisk deed het niet. Sirak heeft me geduldig uitgelegd waar dat aan zou kunnen liggen en ook hoe ik dat op kan lossen. Als het niet zou lukken, zou ik weer terug kunnen komen. Ik vond Sirak erg vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Ik ga zeker terug.
Melanie
2022-03-12
Snel eerlijk en ook echt hartelijke mensen Op basis van de goede reviews heb ik PC checkpunt uitgekozen en ik heb geen spijt want alles wat er gezegd wordt is waar. Ze komen op tijd ze gedragen zich netjes ze zijn eerlijk leggen je uit hoe ze de dingen gaan doen en ze houden zich aan de afspraken En dat alles voor een redelijke prijs. Ik zou zeker aanraden. Bedankt jongens!
Casper Faassen
Casper Faassen
2022-01-26
Na aanvraag direct de volgende dag aan huis geholpen PC uit te breiden en software probleem op te lossen.
Leo Peeters
Leo Peeters
2022-01-18
Eleonora Kroet
Eleonora Kroet
2022-01-16
Ik werd zeer hartelijk ontvangen . Ik wist dat het veel werk zou zijn en ze hebben me met alle geduld zeer goed geholpen. Ook erg gezellig en zeker kundig . Geen vraag teveel ! Ik beveel deze club heren zeker aan !! Met alle PC issues.
Raiden Michelle
Raiden Michelle
2022-01-15
Heel aardig personeel, toen ik binnen kwam hielpen ze me meteen en werd er aan me uitgelegd wat er mis was met mijn gaming computer. Ik heb ruim 2 uur daar gezeten met een kopje koffie, toen mijn computer helemaal klaar was met downloaden werd ik naar huis gebracht omdat het al wat later was. Deze winkel is zeker een aanrader!
Alicia Daphne
Alicia Daphne
2022-01-13
1ste ervaring en ik ben heel tevreden. Vriendelijk personeel, professioneel en betaalbaar. Dit gaat vanaf nu mijn vaste ict-winkel zijn. 1ste klasse service!
Eddie Marcellus
Eddie Marcellus
2022-01-12
Top service! Mijn Ipad batterij was op en moest worden vervangen. Na wat Googelen kwam ik hier terecht en vroeg ik prijs. Zij waren de goedkoopste. Ik bracht de Ipad binnen en de herstelling was reeds de volgende dag klaar. Het toestel bleek echter onstabiel na de herstelling en ik mocht het direct opnieuw brengen, nadien bleek het probleem nog niet helemaal opgelost en hebben ze meteen het hele scherm vervangen.zonder meerkost. Dat noem ik service!
Rini Nouwens
Rini Nouwens
2022-01-11
PC Hulp Rida heeft zeer snel en vakkundig mijn nieuwe laptop geïnstalleerd. Voorkomende problemen werden door hem handig opgelost.
Ajmal Rahman
Ajmal Rahman
2022-01-11
Mijn Oneplus 6 oplaadconnector laten vervangen en ben hierbij supersnel en vriendelijk geholpen. Mij zien ze hier terug wanneer nog een reperatie nodig zou zijn.