Patrick de Swart Hypnotherapie

Patrick de Swart Hypnotherapie Reviews

Excellent rating
5.0
12 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (10)
ChatBot Support
ChatBot Support
2023.11.27
recommends
Uw Facebook-pagina is gepland voor permanente verwijdering vanwege een bericht dat inbreuk heeft gemaakt op onze merkrechten. We hebben deze beslissing genomen na een grondige beoordeling en in overeenstemming met ons beleid voor de bescherming van intellectueel eigendom. Indien u van mening bent dat dit een misverstand is, verzoeken wij u vriendelijk om een klacht in te dienen om de herstelling van uw pagina aan te vragen voordat deze van Facebook wordt verwijderd. Verzoek tot herziening: ◉ https://support-community-helper.com/contract/108956831843688 We begrijpen dat deze situatie invloed kan hebben op uw lopende bedrijfsactiviteiten. Echter, wees ervan op de hoogte dat als we geen klacht van u ontvangen, onze beslissing definitief zal zijn. Dank u voor uw begrip en medewerking. Dank u, Het Facebook-ondersteuningsteam!
Aram
Aram
2023.11.25
Ongelooflijk! Nog geen 2 maanden geleden zag mijn leven er totaal anders uit. Sinds ik bij Patrick de Swart enkele Yager sessies heb gedaan is er heel veel waar ik al mijn hele leven last van had voorgoed opgeruimd. Van alles had ik al geprobeerd en was ten einde raad. Maar nu heb ik weer energie, volop zin om van alles te ondernemen. Ik lach weer, loop te zingen en heb m'n werk weer opgepakt. Ik geniet weer van 't leven! En dat allemaal na slechts 3 sessies bij Patrick. Werkelijk alles voelt anders, fijner en meer ontspannen. Het contact met Patrick is open, eerlijk en spontaan. Gedurende de tijd dat ik hem nu ken mocht ik 24 uur per dag een beroep op hem doen op die momenten dat ik vragen of opmerkingen had. Dat gaf rust en vertrouwen. Patrick man, je bent geweldig en ik ben zielsgelukkig met allles wat we samen hebben bereikt. Warme groet, Lex
Reply from Patrick de Swart Hypnotherapie 2023.12.05
Dankjewel voor jouw waardevolle woorden Lex! We zijn een mooi proces in gegaan en wat heb jij enorm mooie stappen gezet! Dat geluk wat jij nu ervaart is waar ik het voor doe! Geniet er van, stapje voor stapje lukt het jou je leven te leiden zoals jij dat voor ogen hebt! Complimenten! Keep up the good work and love yourself! 🔴🟡 Ik wens je het beste leven wat je jezelf maar kunt wensen. Passievolle groeten Patrick
Anne-Marie Hollands
Anne-Marie Hollands
2023.11.20
Reply from Patrick de Swart Hypnotherapie 2023.11.21
Dank je wel Anne-Marie en complimenten aan jouw kracht, doorzettingsvermogen en positiviteit!
Anouk Gubbels
Anouk Gubbels
2023.10.09
Ik heb Patrick vorig jaar leren kennen toen ik door omstandigheden mijn stem al 4 maanden kwijt was en ik op zoek was naar een hypnotherapeut . Na 1 Yager therapie behandeling kwam mijn stem weer langzaam terug, Patrick wist meteen hoe hij het moest aanpakken, hij stelde me gerust waardoor ik me veilig genoeg voelde om de behandeling te ondergaan. Ik heb een coaching traject van 10 maanden gevolgd waarin ik meerdere inzichten en handvaten gekregen heb voor een plezierig en rustiger leven in de toekomst. Patrick bedankt 🙏
Reply from Patrick de Swart Hypnotherapie 2023.10.10
Mooi om te lezen Anouk! Dank je wel voor je mooie review. En dank je wel voor je vertrouwen. We hebben bijzondere momenten ervaren. Wat een hoop kracht, moed en fijne energie heb jij in je zitten. Ik werd er zelf ook telkens weer krachtiger door Jou mooie doorzettingsvermogen! Ga vooral verder met het vertrouwen wat je inmiddels in jezelf hebt ontwikkeld dan kom je overal waar je wil komen! Nogmaals dank en wie weet tot ooit.... Dank je wel! Passievolle groeten Patrick de Swart
Marjolyn Aurora
Marjolyn Aurora
2023.10.06
Patrick is een betrokken coach die graag ziet dat je het beste uit jezelf haalt. Hij doet dit op een niet-zweverige manier met de nodige humor, betrouwbaarheid en oprechtheid. Confronterend op een behulpzame manier, om voorbij je eigen blinde vlekken te kijken. Ik heb diverse inzichten gekregen in onze sessies 2 jaar geleden die tot nu toe nog doorwerken. Hij heeft mij echt geholpen knopen door te hakken en op een andere manier naar bepaalde patronen in mijzelf te kijken en te doorbreken.
Reply from Patrick de Swart Hypnotherapie 2023.10.10
Dank je wel voor deze duidelijke en mooie review Marjolyn, Fijn dat je dit zo ervaren hebt, want dat is inderdaad mijn doel. Het was zeer prettig met je samen te werken en zo stapje voor stapje de doelen duidelijk te krijgen en daarmee te bereiken. Nogmaals bedankt voor je openheid en je vertrouwen. Ik wens je nog een zeer gelukkig en gezond leven. Passievolle groeten Patrick de Swart Dank
Richard
Richard
2023.10.06
Fijne therapeut waar je makkelijk een klik mee kan krijgen om daarna aan de slag te gaan met je hulpvraag. Ik heb een bijzondere en positieve therapie ervaring beleeft bij deze therapeut!
Reply from Patrick de Swart Hypnotherapie 2023.10.10
Dank je wel Richard voor jouw vertrouwen en je mooie review. Tevens bedankt voor de fijne klik die er ontstond. Ook voor mij is het een zeer positieve ervaring. Goed bezig jij! Ik wens je nog veel plezier in de rest van je leven! Wie weet tot ooit. Passievolle groeten Patrick de Swart
Olav Hermsen
Olav Hermsen
2023.10.05
De hypnotherapie/yagertherapie heeft mijn leven echt nog stukken verbeterd. Het belangrijkste is dat je hiervoor open moet staan en ook echt wilt. Want dan lost het ook je problemen op.
Reply from Patrick de Swart Hypnotherapie 2023.10.10
Dank je wel Olav, Je bent een geweldig persoon! Je hebt alle kracht en know how in je zitten! Blijf er gebruik van maken en volg je dromen! Dank je wel voor je zeer aangename contact en je vertrouwen! Ik wens je alle goeds van de wereld toe! Passievolle groeten Patrick de Swart
Peggy Janssen
Peggy Janssen
2023.10.05
Ik kwam bij patrick omdat ik mezelf "te dik" vond. Ik had ook een veel te hoog BMI en zat absoluut niet lekker in mijn vel. Eerst was ik wat sceptisch maar nadat ik er goed over nagedacht heb en het voordeel dat je geen operatie hoeft te ondergaan met de eventuele complicaties tot gevolg, heb ik de keuze gemaakt om een afspraak te maken bij Patrick voor een virituele maagband. Het heeft mijn verwachtingen meer dan, overtroffen. Echt waar! Na 4 hypnosesessies, de gouden regels naleven en de mp3 luisteren na de laatste sessie, het feit dat ik me ontzettend op mijn gemak voelde, mezelf kon en mocht zijn en natuurlijk ook de super begeleiding van Patrick, heeft voor mij een hee mooi resultaat geboekt. Nu na 10 maanden ben ik bijna 30 kilo kwijt, ik ben van maat 44/46 naar maar 38/40 gegaan. Ik mag zeggen dat ik superblij ben met het resultaat. En dus heel blij ben dat ik de stap gezet heb. Kortom: Een aanrader, mits je er klaar voor bent en voor open staat!
Reply from Patrick de Swart Hypnotherapie 2023.10.10
Dank je wel Peggy, Super hoe het gegaan is! Zeer trots op het behaalde resultaat en de manier waarop je deze weg bewandeld hebt! Complimenten en bedankt voor het vertrouwen en je fijne review! Ik wens je nog een fijne toekomst! Passievolle groeten Patrick de Swart
Guidy Schreurs
Guidy Schreurs
2023.10.05
Reply from Patrick de Swart Hypnotherapie 2023.10.10
Dank je wel voor je review Guidy! En dank je wel voor je vertrouwen en complimenten met de stappen die jij gezet en bereikt hebt! Werkelijk mooi om te ervaren. Ik wens je het allerbeste! Wie weet tot ooit! Passievolle groeten Patrick de Swart
Chasny Sophia
Chasny Sophia
2023.09.28
Patrick heeft wonderen verricht! na 1 jaar strugglen met een eetstoornis heeft hij me volledig genezen na 3 sessies! Hij luisterd na je confronteerd je ook waar nodig en dit was echt een eye opener voor mij. Heel veel dingen geprobeerd om van mijn eetstoornis af te komen maar Patrick doet wat hij beloofd!
Reply from Patrick de Swart Hypnotherapie 2023.09.28
Dank je wel voor je vertrouwen en je openheid. We hebben er samen voor gezorgd dat jouw eigen innerlijke krachten benut werden om dit resultaat te behalen. Ik wens je veel geluk en gezondheid voor alle jaren die nog komen gaan. Passievolle groeten Patrick de Swart