Mobildiskotek Partyhouse

Mobildiskotek Partyhouse Reviews

Excellent rating
4.7
59 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (57)
Rune Thygesen
Rune Thygesen
2021.09.06
recommends
Vi i partybandet LIGADK var så heldige at blive booket til et stort firma event som Party House stod for. Party House leverede bl.a. lyd og lys produktion, og som band følte vi os i meget trykke hænder fra start til slut. Vores koncert blev afviklet på super godt gear med en rigtig tjekket lydmand. Bestemt ikke sidste gang vi skal arbejde sammen med dem!
Advertisement
Mette-Luise Elimar Møller Løvendahl
Mette-Luise Elimar Møller Løvendahl
2021.08.17
recommends
Vi havde fornøjelsen af at have Party House som DJ til vores bryllup den 14.08.2021 på Tyrstrup Kro. De gjorde det bare rigtig godt👍👍👍. Og de får derfor også den varmeste anbefaling fra et meget glad brudepar som havde en fantastisk fest - og også meget mere end det💕🥰.
Bente Schjøtt
Bente Schjøtt
2020.09.07
recommends
Jeg har tidligere på ugen givet en meget dårlig omtale af nævnte mobildiskotek. Jeg har simpelthen skrevet til de forkerte: Party House har været meget søde i den forbindelse og jeg kan kun beklage, og anbefale Party House til alle.
Chris Meldgaard
Chris Meldgaard
2020.02.29
recommends
mega fed dj, der virkeligt kunne få alle op af stolen. Vi hade den fedeste aften. de bliver bygget de næste fester.
Mette Jørgensen
Mette Jørgensen
2020.02.29
recommends
Super service og fed musik - Kan kun anbefale dem - De leverede perfekt stemning til Elev fest. :-)
Advertisement
Tone Bro Jakobsen
Tone Bro Jakobsen
2020.01.27
recommends
Har selv lejet en dj, de bedste og mest smilende dj´s, vil helt klart anbefalde party house til jeres næste fest :)
Anton List Axelsen
Anton List Axelsen
2019.11.01
not recommends
De mistede vores billeder. Derudover vandt vi en konkurrence som vi aldrig fik.
Reply from Mobildiskotek Partyhouse 2019.11.01
Uuu Anton Forstår ikke rigtig din besked.. uddyb dig gerne Sidste konkurrence vand 2 efterskoler og de skulle blot finde en dato sammen ? Billeder forstår jeg ikke ?
Nicklas Grøtner Kjær
Nicklas Grøtner Kjær
2019.01.17
recommends
Super skarp priser og service levere altid 100%💪👍
Hannah Fog Svendsen
Hannah Fog Svendsen
2018.12.18
recommends
Advertisement
Anita Ferdinandus
Anita Ferdinandus
2018.09.17
recommends
Vi havde booket Party House til et firma arrangement med knap 250 personer! Virkelig god lyd, lys og variation i musikken - noget for alle mand! 🤩👍🏽 Vil helt klart bruge dem igen!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reply from Mobildiskotek Partyhouse 2018.09.17
Tak til Ikea Odense for at booke os, til deres årlige sommerfest. Vi er beærede over de fine ord, og ser frem til fremtidig samarbejde.
Katrine Clausen
Katrine Clausen
2018.07.03
recommends
Mette Paulin Isaksen
Mette Paulin Isaksen
2018.05.31
recommends
Vi havde booket Party House til at spille til vores 40 års fødselsdag /Kobberbryllup i lørdags. Det var den fedeste fest, som vi sent vil glemme �Party House leverede varen og gjorde, at dansegulvet var fyldt hele natten. 5 stjerner herfra������
Helene Stouby Lauridsen
Helene Stouby Lauridsen
2018.03.21
recommends
Super søde og behagelige unge mennesker� spillede til en støttefest vi afholdte d. 17 marts � leverede til UG og mere til kan varmt anbefales. Kun roser fra mig og alle gæsterne�
Advertisement
Jacob Fjord
Jacob Fjord
2018.03.02
recommends
Jonas Christensen
Jonas Christensen
2018.03.02
recommends
Trine Bengtsson
Trine Bengtsson
2018.03.02
recommends
Meget professionelt!!!!
Henny Hindballe Rasmussen
Henny Hindballe Rasmussen
2018.03.02
recommends
Advertisement
Jacob Kiellberg Andersen
Jacob Kiellberg Andersen
2018.03.02
recommends
Kenneth Strøm
Kenneth Strøm
2018.03.02
recommends
Mikkel Kramer
Mikkel Kramer
2018.03.02
not recommends