Pobočka Partners Banky Turnov

Pobočka Partners Banky Turnov Recenze

Vynikající hodnocení
5.0
60 hodnocení Ověřeno
%title%

%offer%

Recenze (60)
Karolína Pittnerová
Karolína Pittnerová
2024.03.14
Děkuji paní Nedvědové za spolupráci během vyřízení hypotečního úvěru. Byli jsme naprosto spokojení a ocenili jsme její asistenci během celého procesu. Vždy jsme obdrželi odborné vysvětlení a doporučení, které nám pomohlo při rozhodování.
Markéta Kroupová
Markéta Kroupová
2024.03.01
Jsem dlouholetou klientkou Partners Turnov, dokonce jednou z prvních. S naprostou důvěrou se obracím na profesionální tým vedený Pepou Uchytilem, který mi vždy pomohl vyřešit jak dlouhodobé, tak akutní finanční problémy, resp. požadavky. Spolupráce s nimi je skvělá nejen po profesní stránce, tak lidsky. Nikdy při osobní schůzce nechybí úsměv, příjemné a srozumitelné, ale zároveň ne podbízivé jednání a nabídnutí kávy....Zároveň je samozřejmostí řešení požadavků on line. Nic není problém....
Standa Najman
Standa Najman
2024.02.02
Naprostá spokojenost. Vstřícný přístup při zařizování hypotečního úvěru.
Odpověď od Pobočka Partners Banky Turnov 2024.02.02
Jsme moc rádi, že jsme mohli být nápomocni!
Martin Holec
Martin Holec
2023.12.19
Spolupracujeme už 20 let a vždy se mohu spolehnout na tým, který mi najde řešení vždy na míru a za nejlěpších podmínek na trhu. Obdivuji snahu vždy nalézt řešení, i když to není vždy zrovna jendoduché. Velice si vážím stejného přístupu pokud jde o malou či velkou věc.
Martin Baier
Martin Baier
2023.11.09
Kromě kvality služeb a nabízených produktů, oceňuji vstřícnost při schůzkách a pohodovou komunikaci.
Jiri Unger
Jiri Unger
2023.09.29
Profesionální jednání, rychlé nalezení specifického řešení, komplexní provedení celým procesem a především velice ochotný a vstřícný přístup. Velké díky a těším se i na další spolupráci!
Michaela Hlavatá
Michaela Hlavatá
2023.07.28
Jakub Horský
Jakub Horský
2023.07.19
Doporučuji celý tým partners v Turnově. Rychlé řešení všech požadavků klienta, bez nutnosti obíhat pojišťovny a banky. Navíc vám nikdo nenutí produkty, které nejsou pro vás vhodné. Člověk má mnohem větší přehled o produktech, které využívá a dle potřeb je aktualizuje. Personál pobočky je vždy příjemný a snaží se najít nejlepší řešení pro klienta.
Lukáš Sommer
Lukáš Sommer
2023.07.14
Díky Partners Market Turnov za profesionální a lidský přístup. Prioritně se mi věnovali a dokázali mi pomoci když jsem to opravdu potřeboval.
Michaela Hlavatá
Michaela Hlavatá
2023.07.10
Jsem se službami naprosto spokojená. Pravidelně mě zasílají srovnání pojištění, abych věděla, zda je má stávající smlouva výhodná, a pokud se najde výhodnější, se vším mi pomohou a zařídí. Na mé dotazy a problémy mi ve velmi krátké době odpovědí. Spravují a hlídají novinky u všech mých finančních produktů a pomáhají mi s úpravou portfolia dle mých potřeb a možností. Můžu jim ve všem důvěřovat a nebojím se jim svěřit své finance. Jsou diskrétní. A hlavně, do žádných investic a pojištění Vás nenutí, jen Vám navrhnou možnosti, které podrobně vysvětlí, a rozhodnutí je jenom na Vás. To také velice oceňuji. Nerada jsem do věcí nucena. Takže Partners Market Turnov a tým Zuzany Hyblerové vřele doporučuji.
Martin Bernot
Martin Bernot
2023.06.28
Čerpáme s rodinou služby Partners Market Turnov již několik let a jsme moc spokojení. Nabízí široké portfolio fin. produktů. V poslední době bych chtěl hlavně ocenit provázení systémem hypotéky, což nám pomohlo k vlastnímu bydlení a k tomu, že tento proces byl hladký a pro nás uživatelsky srozumitelný.
Odpověď od Pobočka Partners Banky Turnov 2023.06.28
Moc děkujeme za krásnou recenzi, jsme rádi, že můžeme být Vašimi partnery ve světě financí 👌
Kamila Brožková
Kamila Brožková
2023.06.05
Se službami Ing. Zuzany Hyblerové jsme maximálně spokojeni, je to specialistka, k níž máme velkou důvěru, vždy všechno perfektně vysvětlí (tak, aby to pochopil "neodborník", a zároveň aniž by zjednodušení bylo na úkor informační hodnoty), je velmi flexibilní a okamžitě řeší jakékoliv podněty, které jí dáme. Také oceňujeme to, že za nás hlídá termíny, pravidelné schůzky apod., je příjemná, komunikativní, vstřícná, zkrátka nám poskytuje velmi kvalitní službu, která v žádném případě nepřipomíná mnohdy "otravné" strategie konkurenčních subjektů.
Pavel Kratzer
Pavel Kratzer
2023.06.05
S paní Zuzkou řeším veškeré pojistky, ať už jde o dům nebo auto. Spoření nebo hypotéku. Hlídají výročí pojistných smluv a předem mě na to upozorní. Pokud nechci pokračovat, zpracují novou, kde si můžu vybrat tu nejlepší nabídku a tu starou za mě ukončí. Nemusím na nic myslet a mám hlavně vše na jednom místě. Jsem velmi spokojený a mohu jen doporučit.
Simona Mocková
Simona Mocková
2023.06.04
S poradenstvím paní Hyblerové jsme oba s manželem maximálně spokojeni. Je to profesionál "na svém místě", zároveň empatický a milý člověk, který umí poradit v konkrétní situaci, ať už se týká jakékoliv části našich rodinných financí. Rozhodně můžeme její služby všem doporučit.
Iva
Iva
2023.06.03
Se službami paní Hyblerové, potažmo celého Partners market Turnov, jsem velice spokojená. Jejich služby užívá celá rodina již roky. Řešíme společně veškerá pojištění, stavební spoření, hypotéku, investování. Důvěřuju jí a vždy dám na její rady, vše, co se týče financí, řeším právě s ní. Je vidět, že práce ji baví a rozumí jí. Končí-li výročí pojistné smlouvy, předem nás informují a zpracují nabídky na další rok, kdy porovnávají různé pojišťovny. Kromě uzavření nové smlouvy vyřídí i výpověď té předchozí. Nemusím se o nic starat. Kdykoliv se potřebuji na něco zeptat, stačí napsat e-mail nebo zavolat. Jejich služby mohu jen a jen doporučit.
Jiří Leksa
Jiří Leksa
2023.06.01
Vždy když se s paní Hyblerovou setkám mám hned lepší den. Poradí, vše vysvětlí a své práci rozumí. Za mně doporučuji.
jetoklam jetoklam
jetoklam jetoklam
2023.06.01
vstřícné jednání, snaha o uživatelský komfort, vše podstatné na jednom místě; ideální pro toho, kdo nemá chuť se prodírat spletí finančních a dalších produktů; koho zajímají detaily musí se doptat (ale odpověď dostane)
Kristýna Horváthová
Kristýna Horváthová
2023.06.01
Zuzu jsem poznala před víc jak 10ti lety a od te doby spolu spolupracujeme, vděčíme ji za mnoho a díky ni jsme nikdy neměli problém s financemi ať už se jedna o pojistky na auta, dům, životní pojištění a úvěry, ale hlavně díky ni jsme dostali hypotéku a mohli si díky tomu postavit vysněný dům, nikdy bych nemenila a 100% ji důvěřují a vřele doporučuji všechny její služby. Pro mě je to jednoznačně muj anděl 🙏 pokud váhate vůbec se nebojte pomůže opravdu se vším co je v jejich silách. A jako bonus je ještě velice milá a příjemná.
Petra Ošancová
Petra Ošancová
2023.05.30
S Partners Market v Turnově spolupracuji řadu let. S veškerou důvěrou jsme se uchýlili pod jejich křídla s našimi rodinnými financemi i pojistkami. Za firmou stojí laskavý, vstřícný a profesionální tým. Kdykoli jsme se ocitli v problému, týkajícím se výše uvedeného, vždy se nám snažili ochotně pomoci a s jejich podporou jsme byli schopni dotáhnout jej do zdárného konce. Poslední příklad je z nedávného období, kdy jsme řešili škodní událost z pojištění domácnosti. Díky Partners Market jsme si věděli rady, jak s celou situací zacházet a náhrada škody byla vyplacena v plné výši. Děkujeme miliónkrát!!! Jupíííí a sláááva Partners Market v Turnově!!!
Odpověď od Pobočka Partners Banky Turnov 2023.05.30
Děkujeme za krásná slova i Vaši konkrétní zkušenost. Nás to s Vámi také baví 👌
Viktor Pecina
Viktor Pecina
2023.05.16
Společnost Partners Market Turnov mohu vřele doporučit. Se službami jsem byl maximálně spokojený. Paní Nedvědová měla vždy vše perfektně připraveno a s ničím nebyl problém. Rovněž oceňuji, že jsem nebyl tlačen k produktům, o které nemám zájem.