Bistro Papillon

Bistro Papillon Reviews

Excellent rating
4.7
94 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (71)
jacqueline simons
jacqueline simons
2022.04.28
Geweldig Mooie camping, een aanrader om te kamperen.
Advertisement
Kurt Geirnaert
Kurt Geirnaert
2022.04.17
Lekker en goede Bediening!
Marino Pieyns
Marino Pieyns
2022.04.16
Bij Anne
Bij Anne
2022.04.15
Prima plekje, wel op een camping 🏕. Google maps pakt de route niet helemaal lekker - dus let goed op het camping bord. Vriendelijke bediening en lekker gegeten. De opstart voor het seizoen was duidelijk gaande, zag er veel belovend uit.
Agneta Dello
Agneta Dello
2022.04.09
Advertisement
clauwers robert
clauwers robert
2022.04.07
Super bistro en mooie camping
joost verhoeven
joost verhoeven
2022.04.05
geert steurs
geert steurs
2022.04.03
Gewoon top gedreven personeel alles tot in de puntjes verzorgd zeer lekker gegeten 2x beslist voor herhaling vatbaar
Hilde Evens
Hilde Evens
2022.04.01
Lekker gegeten, steakdag! Vriendelijke bediening, Gezellige omgeving
Advertisement
Martha Sleven
Martha Sleven
2022.03.22
Tim Van Opstal
Tim Van Opstal
2022.03.22
Quinten Hermans
Quinten Hermans
2022.03.15
Rudi Vandeberg
Rudi Vandeberg
2022.03.02
Te lang wachten
Advertisement
Rosilda Kruijtzer
Rosilda Kruijtzer
2022.02.27
Willy Clauwers
Willy Clauwers
2022.02.27
Zeer aan genaamd camping Papillon
Miranda Voorpijl
Miranda Voorpijl
2022.02.13
Heel lekker gegeten en de bediening was heel vriendelijk . Een aanrader en de locatie is top!!!
Jean Janssen
Jean Janssen
2022.02.07
was onze eerste keer. leuk . lekker. vriendelijk. aanrader.
Advertisement
Kaat Vandewoude
Kaat Vandewoude
2021.12.12
recommends
a place tot be met 3 campers op weekend bij Bert en Kelly, de uitbaters van camping & bistro Papillon. wat een goed gevoel hebben wij ervaren, niets is hen teveel, supertof ook het personeel die mee doet in je verhaal... wij voelen ons THUIS . het eten is top, een ster waardig! onthaal...tis familie geworden, Bert en zijn team luisteren naar de wensen van iedereen en heb een open visie, prachtig duo, enkel lof. we gunnen hen een fijn verlof met de feestdagen en we zien elkaar terug op 7 januari 2022
Willy Gerard
Willy Gerard
2021.12.12
recommends
De eerste indruk die ik had na het lezen van de commentaren stemmen overeen met de werkelijkheid. De uitbaters zijn zeer vriendelijke mensen. Werd hier ontvangen als God in Frankrijk. Mijn buren zijn ook heel vriendelijke mensen. Den bistro is ook top. Vanavond zal ik al eens genieten van hetgeen de keuken te bieden heeft. Hier kom ik zeker terug. Ik verblijf hier nog tot donderdag.
Raf D
Raf D
2021.11.17
Stoofpotje... Saus erg vloeibaar (zelfs waterig). Vlees (slechts 6 blokjes?) taai en viel niet uit mekaar, zoals dat hoort in een stoofpotje. Vlees bevatte weinig tot geen saussmaak. Leek alsof de saus apart gemaakt werd en het vlees, na aanbakken, erin geplaatst was. Jammer. Zeer behulpzame en vriendelijke bediening!