Papillon Kinrooi Reviews

Papillon Kinrooi Reviews

4.4

Good - based on 247 reviews

www.papillonkinrooi.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (234)
Pieter De Backer
Pieter De Backer
2022-06-19
Advertisement
Sonia Prim
Sonia Prim
2022-06-18
Wij staan hier nu sinds gisteren 17/06 voor een weekendje...super camping zeer prijselijk...mooi onderhouden...geen probleem wat sanitair betreft...bistro top kwaliteit...vriendelijk personeel...hondjes welkom....wat moet een mens meer hebben bij fantastisch weer in ons Belgenland
Miss Piggy
Miss Piggy
2022-06-18
Weer heel lekker gegeten... zalig op terras.. vriendelijke bediening.. top Bistro.
Julia Orquídea Berroa
Julia Orquídea Berroa
2022-06-16
Excelente
Kelly Berx
Kelly Berx
2022-06-15
Mooie, rustige camping Zeer vriendelijk aan t onthaal en bediening in de bistro Vijver en zwemvijver is zeker een meerwaarde Padel, petanque, voor elk wat wils Wij gaan ongetwijfeld terug
Advertisement
Roeland Heek
Roeland Heek
2022-06-14
De bistro is ontzettend opgeknapt. Vriendelijk en snel personeel. Voelde me erg welkom! In het weekend was ook "American Experience Festival" waarbij country en rock and roll hand in hand gingen d.m.v. livemuziek, kraampjes en gezelligheid.
Theo Hamaekers
Theo Hamaekers
2022-06-13
Prachtige camping, gehandicapten toilet heeft spijtig wel geen douche een beetje aanpassen in deze ruime ruimte en klaar.
Frank Hoydongs
Frank Hoydongs
2022-06-12
Evelien De Smet
Evelien De Smet
2022-06-11
Wij logeerden met onze kindjes van 10 en 7 in één van de pipowagens en hadden een heel fijn verblijf! De wagens zijn splinternieuw, voorzien van comfortabele bedden, eigen badkamer en goed werkende wifi. Het was mooi weer toen wij er waren en daarom konden we echt genieten van het buiten leven en de camping. De pipowagens staan samen op een eiland dat je deelt met eenden en ganzen :-) De camping zelf is netjes en heel rustig en voor de kinderen een speelparadijs dankzij het strandje en de grote vijver. Voor het ontbijt kan je lekkere broodjes of één van de ontbijtformules kiezen, en je kan er lekker eten in de mooie bistro met groot terras! Vriendelijke eigenaar en vlot personeel. Een aanrader!
Trip type
Family
Friends
Location
Rooms
Service
Advertisement
Theo Hamaekers
Theo Hamaekers
2022-06-05
Prachtige camping, gehandicapten toilet heeft spijtig wel geen douche een beetje aanpassen in deze ruime ruimte en klaar.
Cynthia B
Cynthia B
2022-05-29
Sandra Van Achte
Sandra Van Achte
2022-05-29
Hebben een mooie camping,toiletten zijn goed onderhouden en douchen. Wij hadden een plek recht op veld echt super.Komen zeker terug.PS restaurent lekker eten ze . Alvast bedankt voor jullie inzet.
Marleen Engels
Marleen Engels
2022-05-17
Is een Top plekje, heel proper ,super vriendelijk ,en lekker eten in de bistro ,een plekje waar we graag terug komen
Advertisement
Chris Vanwynsberghe
Chris Vanwynsberghe
2022-05-15
Mooie kleine camping met een lekker restaurant
Theo Huisman
Theo Huisman
2022-05-10
Super bediening en zeer lekker eten.
luc sniekers
luc sniekers
2022-05-07
marc schrijvers
marc schrijvers
2022-05-07
Lekker eten met tof personeel
Advertisement
Evine Smeets
Evine Smeets
2022-05-01
Marco van Hek
Marco van Hek
2022-05-01
jan van der steen
jan van der steen
2022-04-30