Viktória Paľuchová- finančný poradca, finančný sprostredkovateľ

Viktória Paľuchová- finančný poradca, finančný sprostredkovateľ Reviews

Excellent rating
5.0
12 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (12)
Mariana Gergeľová
Mariana Gergeľová
2024.01.16
S poradenstvom, prístupom a službami som veľmi spokojná.
Advertisement
Jana Rokova
Jana Rokova
2023.12.31
Po minulych nie velmi pozitivnych skusenostiach s financnym poradenstvom som sa obratila na p. Paluchovu a urobila som naozaj velmi dobre. Radim ju k vysoko profesionalnej poradkyni so skusenostami, ktora na klienta nevyvija natlak a je k tomu este empaticka, co je v dnesnej dobe naozaj velka rarita. Je velmi ochotna, ludska, klienta si vypocuje, zisti jeho potreby, predstavy a tak najde najvhodnejsie riesenia jeho financnych zalezitosti site na mieru. Po uzavreti zmluvy je aj nadalej svojim klientom k dispozicii a kedykolvek sa nanu obratim vzdy nam ochotne poradi, nasmeruje, pomoze. Velmi si vazim nase zoznamenie a vrelo odporucam dalej :)
Mária Bajusová
Mária Bajusová
2023.10.19
Ďakujem za ochotu a rady pri vytváraní poistnej zmluvy, tiež za rozšírenie obzoru pri orientácii v iných finančných sférach našej domácnosti :)
Michal Hasko
Michal Hasko
2023.10.02
Spokojnost. Spolupracujeme na mojich produktoch uz roky, vzdy som bol spokojny s pristupom a odbornostou, pri rieseni poistky, sporenia... nemam co vytknut, dodam len Dakujem :)
Radovan Sivy
Radovan Sivy
2023.09.26
Roky spoluprace v oblasti investovania a financii. Odporucam.
Advertisement
Slavomír Gabáni
Slavomír Gabáni
2023.09.26
Bol som veľmi, veľmi spokojný s ponúkaným poistením služobnej cesty a hlavne s osobným a ochotným prístupom.
Marek Molcan
Marek Molcan
2023.09.26
Profesionálny pristup aj profesionálne znalosti. Dakujeme.
Jozefína Mako
Jozefína Mako
2023.09.26
Jana Dedikova Jurigova
Jana Dedikova Jurigova
2023.09.26
Pani Paľúchová je vždy ochotná, milá a hlavne veľmi dobrá odborníčka. Vždy všetko dopodrobna vysvetlí.
Advertisement
Ing. Michaela Melníková
Ing. Michaela Melníková
2023.09.26
Viki mi stále pomohla. Ohľadom všetkého čo som na finančnom trhu riešila. Ďakujem!
Aneta Rebičová
Aneta Rebičová
2023.05.11
Všetko vysvetli, vybaví...100% dôvera
Katarína Janošová
Katarína Janošová
2023.05.11
Vysoká profesionalita a zároveň dávka empatie a ľudského prístupu k riešeniu Vašej finančnej situácie. To všetko sa snúbi v jednej skvelej finančnej poradkyni - Viktórii Paľuchovej. Je jedno, či riešite hypotéku, úver, už existujúce záväzky, poistenie alebo investovanie. Viki vytvorí portfólio riešení na mieru, v aktuálnej finančnej situácii, dá na výber z rôznych možností, reálne zhodnotí výhody a nevýhody priamo, vecne, s hodnotením rizík a benefitov jednotlivých finančných produktov. Zodpovie všetky otázky a vysvetlí detaily, aj opakovane. Nič nevnucuje nasilu, nevytvára žiaden tlak a nechá klienta sa slobodne rozhodnúť. Je dôveryhodnou poradkyňou so skúsenosťami, vedomosťami a prehľadom vo svete financií 💜