Organic Skin Spa

www.organicskinspa.be

Organic Skin Spa Reviews

Excellent rating
5.0
8 reviews Verified
Organic Skin Spa
%title%

%offer%

Reviews ( 8 ) 5.0

Lotte Vanengeland
Lotte Vanengeland
2024.05.21
Sinds een paar weken kom ik hier regelmatig voor Cupping en Quasha. Heeft mij al enorm geholpen met spierspanning en spanningshoofdpijn. Dankjewel Karen voor de behandelingen en vele tips.
Reply from Organic Skin Spa 2024.05.22
Dag Lotte, bedankt voor de leuke review. ♡ Tot binnenkort.
Advertisement
Isra
Isra
2024.05.03
Heb een cupping behandeling laten doen bij Karen. De sfeer was heel rustgevend en ontspannend. De cupping zelf voelde als een diepe massage. Na de behandeling voelde ik me heel relaxed. Ben echt super tevreden.
Reply from Organic Skin Spa 2024.05.17
Bedankt voor je geweldige review Isra. Fijn te horen dat je tevreden bent van je bezoek. ♡
Sara Uzun
Sara Uzun
2024.03.29
Ik heb lipodeem aan mijn beide benen. Dus ik heb altijd veel pijn aan mijn benen! Sinds dat ik ben begonnen met cupping aan mijn benen voel ik geen pijn meer! Zeker een aanrader!
Reply from Organic Skin Spa 2024.03.29
Bedankt voor je positieve review Sara. Ik ben blij je pijn te kunnen verlichten. Tot binnenkort ♡
Jessyca Jamers
Jessyca Jamers
2024.01.06
Een zeer aangename ervaring. Al heel veel geprobeerd om mijn pijnenin armen en benen weg te krijgen. En met trots mag ik zeggen dat t Karen gelukt is om na elke behandeling een ( bijna) pijnvrij lichaamsdeel te hebben. Ook zeer fijne ervaring met Karen zelf! Topvrouw met gouden handen. Een aanrader ❤️
Reply from Organic Skin Spa 2024.01.07
Jessyca, bedankt voor het delen van je ervaring. ♡ Het is fantastisch om te zien hoeveel vooruitgang we al hebben geboekt.
Nimet Alakay
Nimet Alakay
2023.12.01
Face-lifting massage 🙂 eerste keer geprobeerd, zeker aanrader. Zie drek al resultaat 🤗 huid voelt strak aan. Met als afsluiter Esthemax masker 👍👍👍
Reply from Organic Skin Spa 2023.11.30
Beste Nimet, bedankt voor je enthousiasme! Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de face-lifting massage en het Esthemax-masker. Graag tot ziens!
Advertisement
Joy Curtis
Joy Curtis
2023.07.11
Karen is een hele lieve en zachte vrouw met magische handen 🌿 je voelt je direct ontspannen door de ontspannende muziek en de lekkere geuren! Zeker een aanrader :)
Reply from Organic Skin Spa 2023.07.11
Bedankt voor de mooie review Joy ♡ Altijd welkom!
Karen Smets
Karen Smets
2023.02.11
Letterlijk en figuurlijk in de beste handen! 🥰 De guasha gelaatsverzorging gedaan en is een absolute aanrader! Alle producten ook 100% natuurlijk. Dankjewel Karen. Totally relaxed.
Reply from Organic Skin Spa 2023.06.29
Bedankt voor je lieve review Karen ♡ De guasha behandeling is inderdaad echt een aanrader.
Cara
Cara
2022.12.05
Prachtig salon met een rustige, lieve en aangename dame. De behandeling was écht zalig! De producten ruiken fantastisch en ik kreeg voldoende informatie over de handelingen. Ik heb GENOTEN! Ik kom nog terug! Dankjewel Karen.
Reply from Organic Skin Spa 2023.06.29
Bedankt voor je review Cara ♡ Fijn te horen dat je genoten hebt van de behandeling. Altijd welkom!