Ontruimt.nl - Ontruimbedrijf

www.ontruimt.nl

Ontruimt.nl - Ontruimbedrijf Reviews

Excellent rating
4.8
43 reviews Verified
Ontruimt.nl - Ontruimbedrijf
%title%

%offer%

Reviews ( 42 ) 4.8

Henk Schaap
Henk Schaap
2024.02.06
Heel goede communicatie, heel vriendelijke mensen, werkzaamheden goed uitgevoerd en ook de nazorg (was even iets niet naar de zin van het verhuurbedrijf aan wie we moesten opleveren) zonder morren of discussie gewoon uitgevoerd! Zeer tevreden dus en zeker aan te bevelen!!!
Nina Roelandschap
Nina Roelandschap
2024.01.23
Bij de aankoop van een pand heeft de verkoper de schuur vol met troep gelaten! De mensen van ontruimt hebben mij snel geholpen met het leeghalen van de overvolle schuur.
justin enos
justin enos
2024.01.10
Wat een top service! De medewerkers zijn vriendelijk en stralen tegelijkertijd profesionaliteit uit. Dit gaf mij direct het gevoel dat alles in goede handen was. De service is betaalbaar en vooral door de snelheid waarmee het wordt gedaan. Mijn studenten kamer was binnen een halve dag leeg en netjes. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik optimaal tevreden ben!
Rosanne Kool
Rosanne Kool
2024.01.04
Zeer duidelijke communicatie betreft een ontruiming bij familielid. Hebben kennis van het vak en denken graag mee in oplossingen. Ik zou ontruimt.nl als vakkundig, professioneel en flexibel omschrijven.
Joeri Dijkstra
Joeri Dijkstra
2023.10.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
De ontruiming is snel en goed uitgevoerd. Fijn dat je te maken hebt met echte professionals.
Reply from Ontruimt.nl - Ontruimbedrijf 2023.10.17
Beste Joeri, Dank voor de beoordeling! Ook wij zijn blij dat we de uitdaging succesvol hebben kunnen afronden. Vriendelijke groet, Joep - Ontruimt.nl
Lotte Jacobsen
Lotte Jacobsen
2023.10.12
Positive
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Op korte termijn hebben de mannen mijn schuur helemaal leeggehaald. Ik ben er zeer blij mee!
Reply from Ontruimt.nl - Ontruimbedrijf 2023.10.17
Beste Lotte, Dank voor de mooie review! Wij wensen u veel geluk met de opgeruimde schuur! Vriendelijke groet, Joep - Ontruimt.nl
D Wint
D Wint
2023.10.12
Positive
Professionalism
Responsiveness
Goed bereikbaar. Fijn en vriendelijke contact gehad, ook toen bleek dat ik met een andere ontruimer in zee ging.
Reply from Ontruimt.nl - Ontruimbedrijf 2023.10.12
Bedankt voor de review! Wij wensen u veel succes met de woningontruiming. Vriendelijke groet, Joep
Monica T
Monica T
2023.08.06
Positive
Professionalism
Punctuality
Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ze waren 's morgens mooi op tijd en lieten onderweg zelfs weten hoe laat ze zouden aankomen. Een gezellig, vlot en hardwerkend team dat sneller klaar was dan verwacht.
Reply from Ontruimt.nl - Ontruimbedrijf 2023.10.17
Beste Monica, Heel erg bedankt voor de review! Wij willen u nogmaals danken voor het prettige ontvangst en contact. Vriendelijke groet, Joep - Ontruimt.nl
Margot Metz
Margot Metz
2022.09.27
Positive
Professionalism
Quality
Alles perfect en volgens afspraak geregeld! De woning in 2 dagen ontruimd en keurig achtergelaten. De heren hebben ons absoluut deze zorg uit handen genomen, in een tijd waar al zoveel geregeld moet worden na een plotseling overlijden. Bedankt!
Wim van der Giessen
Wim van der Giessen
2022.08.09
Positive
Professionalism
Quality
Alles volgens afspraak
Britt N
Britt N
2022.07.13
Betrouwbare jongens die de afspraken nakomen! De communicatie verloopt soepel en ze zijn goed bereikbaar. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Marij vanHoren
Marij vanHoren
2022.06.03
Positive
Professionalism
Quality
Heel fijn contact, zowel vooraf als tijdens de verhuizing. Jongens werken hard, netjes en gaan goed en secuur met je spullen om. Zeker aan te bevelen! Goede prijs/kwaliteit verhouding!
Ruul Winkel
Ruul Winkel
2022.05.09
Positive
Professionalism
Quality
tuin ontruiming harde werkers die zich aan de afspraken houde . aanrader
Charlotte Hendriks
Charlotte Hendriks
2022.03.25
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Perfecte verhuizing door deze vrolijke enthousiaste boys Vakkundig en snel, en wat een service Een kapot kapje tijdens de verhuizing van de staande lamp? Geen probleem, " wij zorgen dat het goed komt" en inderdaad 4 dagen later kwamen de jongens met een (bijna niet meer verkrijgbaar) kapje en met verloren dragers voor planken boekenkast Wat een service Ik zeg een dikke 10! Dank jullie wel dany en joep
Reply from Ontruimt.nl - Ontruimbedrijf 2022.04.06
Beste Charlotte, bedankt voor uw beoordeling. Wij willen u ook bedanken voor het vriendelijke ontvangst en de versnaperingen. Wij wensen u veel woonplezier in de nieuwe woning!
Monique Witteveen
Monique Witteveen
2022.03.17
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Wat een fantastische verhuizing hebben we gehad. Alles zat snel in de verhuiswagen en werd keurig netjes op het nieuwe adres afgeleverd. Het verliep prima en vlot. Ik zou deze mannen zeer zeker aanbevelen bij vrienden, kennissen en collega's! Heel erg bedankt!
Reply from Ontruimt.nl - Ontruimbedrijf 2022.04.06
Beste Monique, bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier op de nieuwe locatie!
Rutger Nikkels
Rutger Nikkels
2022.02.09
Een aanbeveling! Leveren snel en vakkundig werk voor een eerlijke prijs. Deze heren hebben verstand van het vak, en denken echt met je mee.
Reply from Ontruimt.nl - Ontruimbedrijf 2022.04.06
Beste Rutger, bedankt voor uw beoordeling!
Rommel zolder leeg Ondanks de lockdown nog steeds geen zin om de zolder op te ruimen. Ontruimt heeft dit mooi snel geregeld met goede communicatie, nu lekker de zolder opnieuw indelen! Bedankt heren
Blij met mijn nieuwe inboedel Ontruimt.nl gebeld omdat ik nieuwe meubels kreeg. De oude waren echt aan vervanging toe. Makkelijk geregeld en wat ben ik blij met het resultaat!
Ellen Markerink
Ellen Markerink
2022.01.15
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
De mannen van ontruimt het huis van mijn overleden vader laten ontruimen. Dit gebeurde op een zeer aangename, professionele en vakkundige manier. Goede communicatie, prettige en sympathieke mensen en alles was supersnel geregeld.
Reply from Ontruimt.nl - Ontruimbedrijf 2022.04.06
Beste Ellen, bedankt voor uw beoordeling en de mooie woorden.