Ontbijtservice Parkstad Reviews

Ontbijtservice Parkstad Reviews

5.0

Excellent - based on 525 reviews

www.ontbijtservice-parkstad.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (525)
Sylvia Hartmans - Thomassen
Sylvia Hartmans - Thomassen
2023-04-17
Voor mijn werkgever een ontbijt voor meerdere personen besteld, vanaf het eerste contact tot aan bezorging echt super! Het ontbijt zelf is lekker en alles top verpakt in een handige doos. Absoluut een aanrader!
Advertisement
Marielle Dohmen
Marielle Dohmen
2023-04-08
Wauw! Snel geregeld, duidelijk gecommuniceerd. De live tracking was handig, omdat het een cadeau was. Het ontbijt is goed ontvangen en was heel erg uitgebreid. In een leuke mand geleverd. Echt een aanrader!
rebecca baartz
rebecca baartz
2023-04-08
Bart Wouda
Bart Wouda
2023-03-30
Een absolute aanrader! Last minute gebeld en nee was geen optie voor deze mannen! Alles was super vers en tot in de puntjes verzorgd!! Hier kan menig hotel of restaurant wat van leren! Nogmaals dank Ontbijtservice Parkstad!! Tot de volgende bestelling!
Samantha Haak - Molema
Samantha Haak - Molema
2023-03-25
Overheerlijk vers ontbijt voor 2 personen besteld en met ons gezin volop van gesmuld! Zeker een aanrader als je een uitgebreid ontbijt/lunch wilt hebben met meer dan genoeg keuze voor iedereen!
Reply from Ontbijtservice Parkstad 2023-03-25
Bedankt voor je positieve review. Geniet er nog van en een heel fijn weekend gewenst!
Advertisement
Jürgen Steinhauer
Jürgen Steinhauer
2023-03-19
Op tijd geleverd. Hoeveelheid en variatie perfect. Zeker aan te bevelen !
Reply from Ontbijtservice Parkstad 2023-03-25
Bedankt voor jouw review 5 sterren review 🙏🏼
D Schlijper
D Schlijper
2023-02-14
Vandaag voor de eerste keer besteld, geweldig goed gevulde verrassings box ontvangen! Ruim optijd bezorgd en ideaal dat je het live kan volgen via Whatsapp. Super!!
Reply from Ontbijtservice Parkstad 2020-12-14
Bedankt voor jouw review, en tot een volgende keer. Fijn dat je tevreden bent 😀
Arthur Bethlehem
Arthur Bethlehem
2023-01-19
Contact met Ontbijtservice Parkstad was goed, snel en adequaat. Geleverde ontbijtboxen deluxe zorgen er zeer verzorgd en compleet uit en het eten was prima! De houdbaarheid van oa de kaas en vleeswaren is dusdanig dat het ook in de dagen na levering nog gegeten kan worden. Kortom je hoeft niets weg te doen als je iets over hebt. Top service prima ontbijt.
Richard Carnas
Richard Carnas
2023-01-16
Ontbijt wss perfect, ga dit vaker bij jullie bestellen.
Advertisement
Corien Schutten
Corien Schutten
2023-01-15
Ontbijt laten bezorgen als kado, super service , helemaal top👌🥂
Reply from Ontbijtservice Parkstad 2021-12-05
Dankjewel voor je 5-sterren review! Fijne zondag 🤩
Jill G
Jill G
2023-01-15
Vanochtend door een vriendin verrast met een heerlijk 'classic' ontbijt, wat een luxe! Een enorme hoeveelheid aan producten en allemaal even lekker.. Zeker een aanrader!
Wil Geers
Wil Geers
2023-01-15
Prima ontbijt ontvangen
Marta Kalemba
Marta Kalemba
2022-12-28
Heerlijk ontbijt. De box is goed gevuld met verschillende soorten broodjes, zoete gebakjes en extra lekkere chocolaatjes. We waren echt verrast met de inhoud van alles. Geen goedkope troep maar echt bekende merken zoals roomboter. Goede service, gratis bezorging, live volgen van de bezorging, netjes op tijd en altijd snelle antwoord bij vragen. Heeft ons heerlijk gesmaakt en zeker een aanrader!!! Wij gaan hier vaker een ontbijtje bestellen.
Advertisement
Anita Linssen-Haagmans
Anita Linssen-Haagmans
2022-12-26
Heerlijk wat een genot om te starten op Tweede Kerstdag met het ontbijt van ontbijtservice Parkstad, heren dank jullie wel.....😇😇
Rowena Spies
Rowena Spies
2022-12-26
Wat een super ontbijt hebben wij gekregen! Netjes op tijd,ben heel goed op de hoogste gehouden via de app. En het was echt uitmuntend lekker en veel! Dit gaan we zeker weer bestellen. Echt een aanrader!
Daniel de Vries
Daniel de Vries
2022-12-18
Wederom genoten van een geweldig onbijt. Knap hoor om het zo mooi en vers te leveren!
Nicky Slangen
Nicky Slangen
2022-12-10
Advertisement
Tamara Willems
Tamara Willems
2022-12-03
Net is er een fantastisch ontbijt afgeleverd bij mijn ouders voor hun 50 jarig huwelijk. Ik had een champagne ontbijt besteld en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo'n uitgebreid ontbijt heb gezien. Ik weet waar ik in het vervolg mijn ontbijtjes bestel. Mijn complimenten aan Nick aan Jeffrey
Lidy Dassen
Lidy Dassen
2022-12-03
Mooie service, ook met het meedenken van het toevoegen van een kaart en mij vragen of alles klopt, gelukkig haha. Super dat ik kan zien waar de chauffeur is, dat je precies weet wanneer het geleverd is. En leuk de foto van het gemaakte ontbijt!!
Nieny Bijl
Nieny Bijl
2022-11-16
Super service