One Fish Apart

One Fish Apart Reviews

Excellent rating
4.7
27 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (27)
Karen Habex
Karen Habex
2021.04.15
Het team van One Fish Apart heeft mijn website gemaakt en ik ben echt super tevreden!!! Zowel over Femke als Reginald... ? Ze luisteren heel goed naar je wensen en brengen zelf leuke ideeën aan, waardoor mijn website nu helemaal de stijl van mij & vooral ook van mijn werk weergeeft. De special effects die terug te vinden zijn (diertjes op knoppen, bewegende achtergronden, ...) maken het helemaal af. De website is duidelijk, goed opgebouwd (zowel voor op de laptop en via de gsm) en heeft veel leuke features, zonder overdadig druk of chaotisch te zijn. Daarbij zijn de foto's die Reginald maakt ook prachtig, dus als je op zoek bent naar een duidelijke, mooie website en ook nood hebt aan nog wat professionele fotoshoots, zeker gaan voor One Fish Apart... ?
Advertisement
Nayes Stones
Nayes Stones
2021.02.09
Fijne samenwerking en mooie profesionnele foto's dus zeker aan te raden.
Filip Lemense
Filip Lemense
2021.02.03
Uitstekende opleiding juwelen fotografie. Ook zeer tevreden van de opvolging nadien.
Bettie Hendrickx
Bettie Hendrickx
2021.02.03
Fijne ervaringen, professionele aanpak en uitvoering
Jeffrey Tackoen
Jeffrey Tackoen
2021.02.02
Prachtige foto's, wij zijn zeer tevreden!
Advertisement
Jeffrey Tackoen
Jeffrey Tackoen
2021.02.02
recommends
Prachtige foto's, wij zijn zeer tevreden!
Bram Goewie
Bram Goewie
2021.02.02
recommends
Aaaaah mijn huisfotograaf (al doet one fish ook wel een hoop andere dingen). Projecten ferm afgewerkt. Altijd aanbevelingen en constructieve input die het eindresultaat bevorderen. Tnx voor de samenwerking!
Victor Lekanne
Victor Lekanne
2021.02.02
We hebben zeer goed samengewerkt met Réginald. Zijn zeer tevreden van het resultaat.
Els van der Leede
Els van der Leede
2021.02.01
recommends
Een aangename samenwerking met een mooi resultaat !
Advertisement
Philippe Jacques
Philippe Jacques
2021.02.01
Zeer tevreden van het resultaat. De verwachtingen zijn volledig ingevuld, meer zelfs! Bovendien verloopt alles in een goede tweerichtingscommunicatie, zijn ze meedenkend en bieden ze een luisterend oor voor de wensen van de klant. Een echte aanrader!
Ellen en Leander
Ellen en Leander
2021.02.01
Hebben voor mij een fantastisch mooie website gemaakt, inclusief foto's. Luisteren naar je noden, staan voor je klaar! Gewoonweg top!
Lode Martens
Lode Martens
2021.02.01
Jens Raskin
Jens Raskin
2021.02.01
Zeer professioneel en plezante samenwerking. Zeker een aanrader!
Advertisement
Saartje Cln
Saartje Cln
2021.02.01
recommends
Voor het bedrijf zochten we iemand die professionele foto’s kon maken van onze gerealiseerde projecten. Het werden niet alleen prachtige foto’s, ze werden ook in verschillende resolutie aangeleverd afhankelijk van het uiteindelijke doel waarvoor ze gebruikt zouden worden. Zeer fijne samenwerking en top service!
Anique Jacques
Anique Jacques
2021.02.01
recommends
Heel fijne en aangename mensen! Een echte aanrader voor het laten maken van een website.
Jens Raskin
Jens Raskin
2021.02.01
recommends
Fijne samenwerking en zeer professioneel.
martijn habex
martijn habex
2019.11.25
Advertisement
Mensgrooming Christophe De Gauquier
Mensgrooming Christophe De Gauquier
2015.11.30
recommends
Steffi Thijs
Steffi Thijs
2014.08.26
recommends
Stefan Gorissen
Stefan Gorissen
2014.06.18
recommends