OM Tuning

OM Tuning Reviews

Excellent rating
4.7
68 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (67)
Ricardo Van Der Zalm
Ricardo Van Der Zalm
2024.04.10
Stay op de site en op de deur van het pand 9:00/18:00 open sta voor een dichte deur
Reply from OM Tuning 2024.04.10
Beste Ricardo, We betreuren ten zeerste de ervaring die je had toen je voor een gesloten deur stond, en we begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We willen je laten weten dat we je feedback serieus nemen. In het vervolg verwachten we dat je belt naar het 06-nummer belt dat op de deur staat, mochten er wijzigingen zijn in onze openingstijden vanwege privéomstandigheden dan zal dat telefonisch worden doorgegeven. Dank voor je begrip en hoop je snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team OM Tuning
Frederik Verhoeckx
Frederik Verhoeckx
2024.04.09
Hele vriendelijke man, auto rijd super! Kan er alleen maar van genieten. Een aanrader! Bij de volgende auto kom ik zeker terug
Huseyin
Huseyin
2024.04.08
De zuurstofsensor is gerepareerd, er zijn tot nu toe geen problemen, er is 400 km met de auto gereden.
rogge brood
rogge brood
2024.03.10
kon meteen de volgende dag langskomen. snel en vakkundig geüpdate software geplaatst waardoor de motorische problemen zo goed als opgelost zijn.
Wim Wimada
Wim Wimada
2024.01.12
Vandaag mijn B klasse laten tunen stage 1 Wat een genot om mee te rijden nu ! Omar weet waar hij mee bezig is,vakman eerste klas ! Ben er blij mee
Rik Guldemond
Rik Guldemond
2023.12.19
Omar is een rustige jongen die weet wat hij doet. Hij neemt de tijd voor je auto. Mijn Hyundai loopt nu een stuk beter en sneller. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Bij een volgende auto kom ik zeker weer terug.
Reply from OM Tuning 2023.12.23
Beste Rik, bedankt voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de tuning van uw Hyundai I30 1.4 T-GDI. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Nog fijne kilometers gewenst en tot de volgende! Met vriendelijke groet, Omar van OM Tuning
Sharon van de Wiel
Sharon van de Wiel
2023.12.10
Davids
Davids
2023.12.05
Jordi Rongen
Jordi Rongen
2023.11.14
Opgelicht door dit amateursbedrijf. NOx sensor uit laten schrijven en tot 2x toe is deze service niet goed verricht, vervolgens is er van geld terug geen sprake. Er word niet meer opgenomen, whatsapp berichtjes worden genegeerd. Zwaar slechte service, dit verhaal krijgt nog een staartje ik laat het hier niet bij zitten kom toch. Edit 14 november: Het is gewoon totaal niet waar wat je zegt, NOx sensor stekker is nooit los getrokken door niemand niet. Ik ben gekomen voor klachten van de nox sensor, die moest zowiezo uitgeschreven worden, ik zei nog mocht het probleem met de lekstroom hiermee opgelost worden dan zou dat een mooie bijkomstigheid zijn, niet meer dan dat. De storing in het open circuit heb JIJ er juist ingebracht door je onkunde. Dus door iets wat jij hebt gedaan geef je mij van de schuld. Vervolgens heb je dit bij het 2e bezoek NIET goed opgelost want de foutcode stond er nog steeds in en dat heb ik gemeld bij je. Je bent gewoon een amateur want je kunt zelfs na twee keer die NOx sensor niet goed uitschrijven en ten tweede kom je niet met een goede oplossing. Het is gewoon werkelijk waar belachelijk. Slechtse ervaring die ik ooit met een bedrijf heb gehad.
Reply from OM Tuning 2023.11.03
Beste Jordi, Het spijt me te horen dat je dit als oplichting beschouwt. Je wilde een afspraak maken voor de volgende ochtend voor het uitschakelen van de NOx-katalysator. Dit besluit nam je op basis van eigen onderzoek en NIET op basis van mijn advies. De klachten die je had met betrekking tot lekstroom werden veroorzaakt door een defecte lage brandstofpomp, wat ik onmiddellijk vaststelde na een voorafgaande diagnose. Ik gaf tevens duidelijk aan dat het uitschakelen van de NOx-katalysator GEEN oplossing zou bieden voor het probleem van de lege accu. Ondanks dat ik aangaf dat dit geen oplossing zou bieden, wilde je toch dat de NOx-katalysator werd uitgeschakeld. Dit heb ik gedaan, en daarna ben je naar een extern garagebedrijf gegaan, waar nogmaals aan de NOx-sensoren is gewerkt, en zelfs de stekker van de NOx-sensor is losgetrokken, zonder overleg met mij. Het loshalen van de stekker van de NOx-sensor zou vanzelfsprekend een storing open circuit NOx sensor op het dashboard veroorzaken. Ik heb dit keurig opgelost bij je tweede bezoek. Ik heb je meerdere oplossingen aangeboden om het probleem van leeglopen van de accu op te lossen, maar dit heb je elke keer afgewezen. Daarnaast kwam je na 15 dagen aan met het terugvragen van je geld, wettelijke termijn is 14 dagen zoals vermeld in mijn algemene voorwaarden: https://omtuning.nl/algemene-voorwaarden/ Ik heb je aangeboden om de helft van de aankoopprijs terug te geven, maar dit heb je zelf afgewezen. Na overleg met mijn boekhouder zijn wij tot de conclusie gekomen dat, gezien mijn algemene voorwaarden en de verstreken retourtermijn, ik je geen terugbetaling hoef te geven, noch enige vorm van compensatie(aankoopbedrag+compensatie) zoals je zelf had gewenst. Met vriendelijke groet, Omar Eigenaar OM Tuning
Sedat K
Sedat K
2023.10.04
Langsgekomen voor een stage1+ dsg tune. Top ervaring jongeman weet wat hij doet. Auto rijd perfect. Had eerst geen DSG farts maar nu opeens wel zeer tevreden.
Reply from OM Tuning 2023.10.18
Beste Sedat, bedankt voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de tuning van uw VW Golf 7.5 GTI Performance. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Nog fijne kilometers gewenst en tot de volgende! Met vriendelijke groet, Omar van OM Tuning
Saboena
Saboena
2023.08.23
Hartstikke vriendelijke en bekwame Tuner, heeft mijn Mercedes W203 recent voorzien van een tune met zijn eigen software. het resultaat is een erg soepele en snelle auto, zelfs flats spots zijn weg! puik werk!
Reply from OM Tuning 2023.08.24
Beste Saboena, bedankt voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de tuning van uw Mercedes C220 CDI. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Nog fijne kilometers gewenst en tot de volgende! Met vriendelijke groet, Omar van OM Tuning
Daniel Osuji
Daniel Osuji
2023.07.17
Erwin Kievit
Erwin Kievit
2023.06.22
Mijn Rav 4 uit 2007 laten tunen. Meer pit en een stuk zuiniger. Aardige en rustige kerel.
Thomas Van ooijen
Thomas Van ooijen
2023.04.28
Patrick van Seeters
Patrick van Seeters
2023.04.18
Goede service, weet waar hij het over heeft.
Yousef Belarbi
Yousef Belarbi
2023.04.04
Zeer tevreden over de service en prijs, kom zeker terug
Jeroen van Zandwijk
Jeroen van Zandwijk
2023.02.07
Vakkundig en vriendelijk geholpen.
Gino Bottenberg
Gino Bottenberg
2023.01.25
Goede service. Prijs is goed. Levert perfect werk af!
Stage 2 op maat van mijn Golf 7.5 GTI Ik heb recent een stage 2 geplaatst op mijn Golf 7.5 GTI, helemaal op maat! De auto rijdt heerlijk en is super fel in z’n sport. Zeer zeker tevreden en niet te vergeten een echte aanrader voor VAG auto!