OfferteAdviseur

OfferteAdviseur Reviews

Excellent rating
4.5
630 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (630)
Leon Watzema
Leon Watzema
2024.04.12
Voor onze VVE heb ik offertes voor vloerisolatie aangevraagd. Binnen twee weken had ik meerdere goede offertes binnen. Snel en makkelijk!
Marc de Wit
Marc de Wit
2024.04.12
Paul Avink
Paul Avink
2024.04.11
Frank Strien
Frank Strien
2024.04.11
Snelle reactie en er werd een goede mix van aannemers gekozen die direct contact met me opnamen om een offerte uit te brengen.
Janneke Jonk
Janneke Jonk
2024.04.11
Werd nog dezelfde dag benaderd door 3 van de 4 gevraagde bedrijven. Gelijk afspraken gemaakt en keurig alle offertes binnengekregen. Heel soepel en gemakkelijk geregeld!
THEO de Man
THEO de Man
2024.04.07
Goede service zonnepanelen netjes en correct geïnstalleerd
Jaco de Jong
Jaco de Jong
2024.04.05
Prima. Snel verschillende offertes binnen gekregen.
Kees Meijer
Kees Meijer
2024.04.04
4 adviseurs langs geweest van 4 verschillende bedrijven. Goed beeld gekregen van de mogelijkheden. Nu een offerte gekozen
Kristine Heyvaert
Kristine Heyvaert
2024.04.04
Voor aankoop van mn waterverzachter heb ik verschillende offertes ontvangen! Dit heeft gezorgd voor veel input en heeft geholpen om de correcte keuze te maken! Bedankt!
Susanne - Hidayah Terpstra
Susanne - Hidayah Terpstra
2024.04.04
Denny Lieferink
Denny Lieferink
2024.04.03
Ria Pot
Ria Pot
2024.04.03
Pawel Keska
Pawel Keska
2024.03.28
Frits Keus
Frits Keus
2024.03.28
Een aantal goede offertes binnen gekregen en na vergelijken en aantal gesprekken een goede keuze kunnen maken.
Roguillo Dollart
Roguillo Dollart
2024.03.28
Hallo Na de aanvraag werd ik direct door 2 gecertificeerde bedrijven benaderd. Beide kwamen echt professioneel over Ene was 200€ goedkoper dan de andere. Op dit moment moet ik aan de centen letten. Dus de keuze was gauw gemaakt. De gene die duurder moest ik zelf gaten spitten onder het huis. Dat zag ik niet zitten. Offerte adviseur GA ZO DOOR!!! Binnenkort wil ik een schuur laten metselen. Tot dan TOPPERS 👍🏽👌🏽👌🏽👌🏽
Jacob
Jacob
2024.03.27
Domonkos Molnár
Domonkos Molnár
2024.03.27
goed aanvragen te krijgen via Offerteadvisuer.
Daniel Roos
Daniel Roos
2024.03.23
Lizz Fitnizz
Lizz Fitnizz
2024.03.22
Anthony van den Ende
Anthony van den Ende
2024.03.21
heeft goede deskundigen aangedragen