Očesni center Irman Ljubljana | Žalec Reviews

Očesni center Irman Ljubljana | Žalec Reviews

4.8

Excellent - based on 254 reviews

www.ocesneoperacije.si
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (254)
Vida Ribic
Vida Ribic
2024-02-02
Operacijo očesne dioptrije mi je izvedel dr. Rok Grčar. Sama operacija sploh ni bila boleča, tudi po operaciji nisem imela nobenih težav. Po dobrih treh tednih sem bila na kontrolnem pregledu in vse je ok. Skoraj ne morem verjet, da res tako dobro vidim. Sem nadvse zadovoljna, zelo vesela, presrečna. Priporočam vsem, ki se odločate za ta poseg, da izberete ekipo Očesnega centra Irman, d.o.o., ker so nadvse strokovni, prijazni, pacientom zagotavljajo najsodobnejšo in najvarnejšo tehnologijo. Poleg tega z veseljem odgovorijo na vsa zastavljena vprašanja. Res najlepša hvala dr. Roku Grčarju, dr. Ireni Irman Grčar in celotni ekipi Očesnega centra Irman.
Advertisement
Andreja Gašperin
Andreja Gašperin
2024-01-24
Po več kot 40 letih nenehne odvisnosti od očal in leč , kar se je s starostno slabovidnostjo še zakompliciralo , sem se odločila za menjavo znotraj očesnih leč . Že ob prvem klicu, me je informatorka( neverjetno prijazna gospa) prepričala za pregled pri dr. Grčarju. Že od samega pregleda sem bila odločena, da naredim ta korak v življenju. Operacijo mi je izvedel dr. Rok Grčar. Sama operacija ni bila boleča in res hitro mine. Naslednji dan sledi WAW efekt- končno spet vidim:). Priporočam vsem , ki odlašate , ker so strokovni , profesionalni , prijazni in konec koncev nisi samo številka v kliniki. Prijazen stisk roke in vzpodbudne besede sežejo do srca tudi po opravljenem pregledu, ko je okrevanje že pri koncu. Res hvala vsem , predvsem pa dr. Grčarju za super opravljeno operacijo.
Marija Milojevic
Marija Milojevic
2024-01-11
Matic Šinkovec
Matic Šinkovec
2024-01-09
Pred posegom so razumljivo in korektno predstavili vse možnosti. S posegom sem zelo zadovoljen in nimam nobenih težav ali omejitev več. Ponovno bi se odločil zanje.
Gasper Stanić
Gasper Stanić
2024-01-05
Advertisement
Tina Križ
Tina Križ
2024-01-04
Tanja Berglez Krivec
Tanja Berglez Krivec
2023-12-23
Kvaliteta storitev pada, osebje neprijazno, ocitno ciljanje na samoplacniske storitve.
Uros
Uros
2023-12-23
Prvič sem se srečal z Očesnim centrom Irman pred 4 meseci v zvezi z zamenjavo očesne leče. Strokovnost, prijaznost ter način komuniciranja s pacienti so povzpeli na čisto nov nivo. Šele ko probaš tako prijaznost s pacienti, se zaveš da nisi le številka, temveč oseba z imenom in hibo, ki ti jo z veseljem in znanjem odpravijo. Osebno sem zelo zadovoljen z rezultatom moje operacije. Lahko rečem celo srečen. Hvala Irena.
Davor Ninkovic
Davor Ninkovic
2023-12-21
Advertisement
Vesna Marolt
Vesna Marolt
2023-12-15
Dušan Zupančič
Dušan Zupančič
2023-12-14
Hvala ekipi Očesnega centra Irman in še posebej kirurgu dr. Grčarju za uspešno očesno operacijo, po kateri sem dobil priložnost za nov jasen pogled na svet okoli mene, brez očal ! Dušan Zupančič
Jože Kučan
Jože Kučan
2023-12-09
Saša Ovčar
Saša Ovčar
2023-11-10
Zelo prijazno in strokovno osebje. Po operaciji dioptrije -12 z vstavitvijo lece sem koncno okusila zivljenje brez ocal. Zal mi je samo to, da se za operacijo nisem odlocila prej. Neizmerna hvala dr. Roku Grčarju, ki me je operiral in za njegove mirne roke 😊
Advertisement
ani frece
ani frece
2023-10-04
20 let uporabnica kontaktnih leč in očal. Letos opravila lasersko operacijo dioptrije. Hvaležna za odstranitev dioptrije. Za strokovno in prijazno obravnavo.
Janja Ornik
Janja Ornik
2023-09-27
Odlične storitve, izjemno prijazno osebje. Izjemno zadovoljna.
polonca komplet
polonca komplet
2023-09-25
anže paradiž
anže paradiž
2023-09-22
Advertisement
Franci Stopar
Franci Stopar
2023-07-25
Super ekipa ki vloži ves trud za zadovoljstvo pacienta.Želim vam veliko uspeha pri nadaljnem delu.Lp
Sasa B.
Sasa B.
2023-06-23
Metka Seles
Metka Seles
2023-05-28
Zelo prijazni in usposobljeno osebje