Nutri Worm

Nutri Worm Reviews

Excellent rating
4.8
52 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (52)
Marije Koning
Marije Koning
2023.08.29
Vandaag het kippenvoer binnengekregen... de kipjes vlogen erop af. Ze smullen er heerlijk van zo fijn om te zien. Ze hadden ander voer waar ze gewoon niet zo dol op waren had ik door. Na het lezen hoe het voer van nutriworm tot stand is gekomen en waar ze voor staan heb ik toch maar een zakje gekocht ondanks dat ik nog ruime voorraad voer had. Ik ben erg enthousiast en de kipjes ook dat is het belangrijkste. Ben er super blij mee dat ik dit ontdekt heb, en een kadootje erbij helemaal top! Fantastisch 🐔🐔🐔 bedankt
Advertisement
Nicky Van Ark
Nicky Van Ark
2023.02.27
Mooi product, super om te weten dat je zelfs met kippenvoer een aandeel kunt hebben in een betere wereld en daarnaast natuurlijk geen troep geeft aan jouw kippies. De website en vooral het betaalgedeelte mag wat gebruiksvriendelijk maar dat mag want hernia nog een jong bedrijf. Ga zo door!
Sharon Verheijden
Sharon Verheijden
2022.12.30
Prima en smakelijk product voor de kipjes!
Geweldig product! Het duurzame concept achter NutriWorm sprak me onmiddellijk aan en ook de kippen waren onmiddellijk verkocht! NutriWorm draagt bij aan gezonde en sterke veren en ook de eierschaal werd merkelijk dikker. Al deze dingen zijn erg belangrijk voor me, omdat ik kippen uit de industrie opvang en van de slacht red dus ze kunnen de extra proteïnen zeker en vast gebruiken! Hoge kwaliteit en geweldige klantenservice. Ook de aanvullende blogs op de website zijn een aanrader.
Opper Kreng
Opper Kreng
2022.11.28
Mijn kippen genieten maximaal van de meelwormen van Nutri worm. Ze zijn groot, stevig en zien er smakelijk uit!
Advertisement
Was wel erg klein sample
Reply from Nutri Worm 2022.11.24
Goedemorgen Ina, Bedankt voor je feedback en jammer dat je niet helemaal tevreden bent. De sample is niet groter omdat hij bij een groter gewicht niet meer in een brief past en het daardoor een brievenbuspakket zou worden. Door er een brievenbuspakket van te maken worden de kosten meer dan 4 euro per pakket. In dat geval worden de verzendkosten erg hoog om het een keer te proberen. Ik heb vaker aan mijn klanten gevraagd en de meeste preferen een kleine sample met weinig kosten dan andersom. Daarnaast betaal je zelf minder dan een euro aan verzendkosten dat is erg laagdrempelig om het een keer te proberen. Hoeveel kan men verwachten voor een dergelijk klein bedrag? Kortom, ik begrijp enigzins je teleurstelling maar hoop ook dat je het van onze kant ook zou kunnen begrijpen. Wij doen ons best om het product zo laagdrempelig mogelijk aan te bieden en door er een grotere sample van te maken is dat niet langer het geval. Ik wens je een fijne dag en mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben schroom dan niet. Met vriendelijke groet, Edward Langwerden
Astrid Slotemaker
Astrid Slotemaker
2022.11.11
Mijn meiden vinden nutriworm geweldig, komen aanrennen als ze de zak zien. Super gezond voor ze. En de service is top.
Mrazz v. Z.
Mrazz v. Z.
2022.05.23
De kippen vinden het heerlijk en hebben ontzettend genoten van de Nutri wormen en het is nog eens duurzaam ook!
Reply from Nutri Worm 2022.06.20
Hartelijk dank voor uw feedback! Wij hopen uw vaker te zien!
Noortje de Vries
Noortje de Vries
2022.05.20
Snelle levering en product is naar wens
Advertisement
Peter Hissink
Peter Hissink
2022.05.17
Tom Nass
Tom Nass
2022.05.12
M. Reusen
M. Reusen
2022.05.11
Normaal gaven we onze 5 Brahma's meelwormen als snack. Meelwormen verschillen in kwaliteit, de prijs is redelijk hoog en de footprint is onbekend. Het initiatief van Nutriworm spreekt me aan om op duurzame wijze tot veevoer te komen. Onze Brahma hennen eten de gedroogde larvers net zo gretig als de meelwormen.
Hilbert Weemstra
Hilbert Weemstra
2022.05.11
Mooi bedrijf waar een goede visie achter zit.
Advertisement
Tessa van de Loo
Tessa van de Loo
2022.05.11
Ik een proefpakket van de insectensnack gegeven aan een oom met veel kippen. Hij was hier erg enthousiast over!
Marcel Dickmann
Marcel Dickmann
2022.05.10
Thomas Tuinenga
Thomas Tuinenga
2022.05.10
Goed iniatief! Van ''resten'' iets waardevols maken. Keep it going Nutriworm! Bestelling geplaatst en gelijk binnen de beloofde termijn binnengekregen. Super!
Bob Reede
Bob Reede
2022.05.10
Super initiatief met een duurzame gedachte voor een betere wereld. Tevens opgezet door een zeer bekwame ondernemer met hart voor de zaak. Keep up the good work!
Advertisement
Sara Kosters
Sara Kosters
2022.05.10
De kipjes zijn er dol op! 🐔🐣🐥
Hilligje vanDijk
Hilligje vanDijk
2022.05.10
Inge van Noort
Inge van Noort
2022.05.10
Een product met alleen maar voordelen!