Nur estu

Nur estu Reviews

Excellent rating
5.0
5 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (5)
sissy bijsterbosch
sissy bijsterbosch
2024.03.22
Na een bezoek aan **Nur Estu** kan ik met volle overtuiging zeggen dat het een ervaring was die alle verwachtingen overtrof. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, werd ik begroet door de warme en gastvrije aanwezigheid van Ferry, wiens deskundigheid en passie voor welzijn meteen duidelijk waren. De massage was niets minder dan hemels; elke beweging was doordacht en bracht me dieper in een staat van volledige ontspanning. De harmonieuze klanken van de klankschalen voegden een extra laag van sereniteit toe, waardoor ik me volledig kon overgeven aan de ervaring. Maar wat echt opviel, waren de gesprekken. Ferry heeft het unieke vermogen om een ruimte te creëren waarin openheid en authenticiteit bloeien. Het was verfrissend om zulke betekenisvolle gesprekken te voeren die zowel het lichaam als de geest voedden. Ik zou **Nur Estu** zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een moment van rust in hun hectische leven. Het is niet alleen een massage; het is een uitnodiging om te vertragen en echt in contact te komen met jezelf. Een absolute aanrader!
Reply from Nur estu 2024.03.22
Wow, dank je wel voor je mooie woorden! Heerlijk als wat ik wil brengen ook zo intens ervaren wordt ♥️
Advertisement
Esther Waagenaar
Esther Waagenaar
2024.02.02
Kan niets anders zeggen dan dat ik blij ben dat ik de stap heb genomen contact te zoeken met Nur estu. De reiki sessies hebben veel geholpen en de eigenaar is zeer bekwaam en een fijn persoon die goed uitlegt en begeleid. De klankschalen sessie is een aanrader. Wat heerlijk ontspannen word je daarvan en ja er kwamen ook wat emoties los. Dank hiervoor!
Reply from Nur estu 2024.02.02
Dank je wel, Esther 🙏
Jasja van Winkel
Jasja van Winkel
2024.01.11
Bij Ferry ben je thuis, veilig en werk je aan jouw vragen op de manier die voor JOU het beste werkt! Ik heb op een héérlijke manier belangrijke stappen gemaakt.
Reply from Nur estu 2024.02.02
Thanx, Jasja!
Carlijn van der Kulk
Carlijn van der Kulk
2023.08.10
Ik heb de klankschalen- en reikisessie bij Ferry als heel fijn ervaren. Ik had zoiets nog nooit geprobeerd, maar Ferry geeft een hele fijne intro en pakt het heel authentiek aan. Absoluut een aanrader.
Reply from Nur estu 2024.02.02
🙏😁
Martijn Vlaming
Martijn Vlaming
2023.03.21
Ik boekte een dagdeel-behandeling: mentale inspanning en fysieke ontspanning in de vorm van een Reiki behandeling. Nu een paar weken verder gebruik ik het nog steeds: het ophalen van een goed gevoel op basis van wat Ferrry mij leerde. Sterker nog het stelt mij in staat om beter keuzes te maken met betrekking tot de toekomst en dat had ik niet verwacht. Ferry is doortastend maar houd rekening met je grenzen. en we hebben enorm gelachen wat het lastig maakte om de reiki behandeling te starten maar dat was eigenlijk ook gewoon heel leuk. De reiki behandeling was(ferry vroeg dat eerst) met milde aanraking en ik merkte dat ik rustig en kalm werd en ondanks het intensieve brein deel ik heel zen wegging. al met al is deze behandeling van Nur Estu zeer de moeite waard als je verder wil of vast zit en je iets te doorbreken hebt.
Reply from Nur estu 2024.02.02
👊🙏
Advertisement