Noten Grafmonumenten Reviews

Noten Grafmonumenten Reviews

4.8

Excellent - based on 30 reviews

www.notengrafmonumenten.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (20)
Surilicious13
Surilicious13
2021-08-04
Advertisement
Hans van de Mortel
Hans van de Mortel
2021-07-30
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Ik heb nu een paar keer gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf en ben enorm tevreden met het werk dat deze mensen afleveren en de manier waarop ze met de klant en de emoties omgaan. Kernwoorden: zeer klantvriendelijk, respectvol, snelle reacties, goede ideeën, begrip voor de emotie van het moment, een nette prijsstelling, prima product. Kortom top prijs kwaliteit/verhouding en fijne samenwerking.
cor cornelissen
cor cornelissen
2021-06-18
Fijne en respectvolle behandeling . Alle wensen die we hadden perfect uitgevoerd na plaatsing van de grafsteen een mooie bos bloemen gehad ter afsluiting een zeer respectvolle benadering
Bart Vandeursen
Bart Vandeursen
2021-05-17
I Van De Ven
I Van De Ven
2021-04-20
Mijn moeder is onlangs bijgezet. Alles heel goed geregeld en verzorgd door Noten Grafmonumenten. Het graf ziet er weer perfect uit. Heel hartelijk dank hiervoor.
Advertisement
andre dirks
andre dirks
2021-03-13
Hebben mijn zoon opgegraven en laten cremeren en alles op een correcte manier uitgevoerd. Ik beveel dit bedrijf aan bij iedereen. Laurens en team bedankt.
Greet Meijer-keizer
Greet Meijer-keizer
2021-03-04
Herbegraven van mijn ouders. Zeer waardig , netjes en correct. Offerte viel tegen gezien allerlei andere bijkomende niet gemelde mogelijke kosten.
Belal Bouzan
Belal Bouzan
2021-02-16
A.E.J. Smeur
A.E.J. Smeur
2021-02-07
We zijn zeer tevreden over de geleverde grafsteen. Alle lof voor de kwalitatief hoge afwerking. En veel ruimte voor eigen inbreng. Bedankt.
Advertisement
Eef B.
Eef B.
2021-01-30
Anneke Ijzermans
Anneke Ijzermans
2020-12-19
Een bedrijf waar deskundigheid, aandacht en geduld hoog in het vaandel staan. De sfeer is prettig en je krijgt alle ruimte om uit te leggen wat je wilt. Alles is ook volgens afspraak uitgevoerd. Een prachtig graf.
Anita Opheij
Anita Opheij
2020-10-24
Een zeer servicegericht bedrijf. Denken goed met je mee en geven je de rust om tot een goed ontwerp te komen.
Joan Opheij
Joan Opheij
2020-09-14
Prima bedrijf, ook in coronatijd fijn en correct geholpen. Na plaatsing ook nog verrast door een mooie bos bloemen.
Advertisement
Ank Jonkers
Ank Jonkers
2020-09-10
Het is erg prettig zaken met jullie te doen. Alles is goed verzorgd en het contact is zeer vriendelijk en service gericht. Het grafmonument is snel en goed geplaatst. Familie en vrienden vinden hem erg mooi. In 2008 is het grafmonument van mijn moeder geplaatst, welke er nog prima uitziet. Eigen ontwerp is voor jullie geen enkel probleem. Er wordt goed meegedacht en heel netjes uitgevoerd. Hartelijk bedankt!
Chris Partyka
Chris Partyka
2020-04-03
Goede service. Niks aan te merken.
Greet Van den Bogaert
Greet Van den Bogaert
2020-03-23
Luisterend oor, warme respectvolle ontvangst, deskundig, professioneel en zij komen hun afspraken na. Voelt zeer vertrouwd.
Wouter Van den elsen
Wouter Van den elsen
2020-03-16
Geweldige service, helemaal top!!
Advertisement
Jan Blijlevens
Jan Blijlevens
2020-03-09
Bij Firma Noten kun je zo binnen lopen. Je wordt ontvangen en je kan je vertellen wat je graag wilt. Niets is onmogelijk. Het is een familie bedrijf. Ik kon in mijn geval zelfs op zondag langs komen. Niets is te veel gevraagd. Ik heb een monument die precies is gemaakt zoals ik die wilde. Daarom is Noten grafmonumenten een bedrijf waar ik me thuis heb gevoelt. Ik heb niet overhaast/direct hoeven te beslissen en ik heb mijn wensen doorgegeven. Na mijn offerte heb ik na paar dagen later akkoord gegeven en alles was tot het einde goed verlopen. Mijn dank aan Notengrafmonumenten in Helmond
Jan klaasen
Jan klaasen
2020-03-06
Peggy van der Pol
Peggy van der Pol
2020-02-21