Nimik Reviews

Nimik reviews

4.9

Excellent - based on 78 reviews

www.nimik.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (74)
armnd vijgen
armnd vijgen
2022-06-12
Kun je van op aan goed eerlijk bedrijf gezellig zaken doen­čśŐ
Kelly Schaepkens
Kelly Schaepkens
2022-03-08
recommends
Geweldige service, mooie producten, heel vriendelijk en nemen de tijd voor je. Zeker een aanrader!
Michelle & Cees
2022-01-24
Top qua afspraak en geleverd werk Wij zijn door 2 eerdere klanten geattendeerd op Nimik Landgraaf. Prijs en uitvoering is Top, medewerker Berst is eerste klas , Trap is weer geweldig geworden. Trap kan er weer -tig jaar mee.
Jo Lennhaarts
Jo Lennhaarts
2021-12-07
Prima service goede afspraken en nog beter materiaal.
Reply from Nimik 2021-12-08
Hartelijk dank voor het compliment. Wordt uiteraard zeer gewaardeerd.
Robbert Berretty
Robbert Berretty
2021-11-29
Goede service, en erg vriendelijk. Mooie zaak
John Boy
John Boy
2021-10-03
Reply from Nimik 2021-10-04
Bedankt voor deze blijk van waardering.
Melanie Mous
Melanie Mous
2021-08-27
Super service en prachtige kwaliteit
fred janssen
fred janssen
2021-08-11
Deze week aluminium jaloezie├źn laten plaatsen. Kundig advies vooraf en vakkundige plaatsing door Mike. Bij nader inzien moest ├ę├ęn jaloezie worden verplaatst. Dat was geen enkel probleem en werd de volgende dag verholpen. Dat noem ik nog eens service. TOP!
Reply from Nimik 2021-08-11
Hartelijk dank voor de compliment.
Tanja Jong de
2021-08-10
Goede service Het is een fijne zaak met goed advirs
Kwaliteit en klantvriendelijk Een mooie vloer samen met de eigenaar uitgezocht zwart grint met glinsterende elementen. Op advies de badkamer ook doorgetrokken en in het douche gedeelte een fijnere korrel gebruikt waardoor er een anti-slip optreedt. De overloop en de trap laten bekleden met hetzelfde materiaal. De trap met hout laten afwerken en de bestaande verlichting is netjes teruggeplaatst.
Mireille Boessen
Mireille Boessen
2021-08-04
Vitrage en pvc vloer laten maken door hun. Super tevreden! Goed advies in winkel en monteurs zijn vakmensen.
Reply from Nimik 2021-08-04
Dankjewel voor je leuk bericht.
Lily Meertens
Lily Meertens
2021-06-29
Alles nat water water en nog eens water na deze wolkbreuk
Margriet J├Ągers
Margriet J├Ągers
2021-06-14
Voor een na. 1 woord Top!!!
Astrid Oudbier
Astrid Oudbier
2021-04-23
Veel keuze, super aardige en vakkundige werknemers. Heel goed geholpen
Rob Moermans
Rob Moermans
2021-03-18
Paul Liedekerken
Paul Liedekerken
2020-12-04
De hele benedenverdieping van siergrindvloer laten voorzien. Perfecte hulp in de winkel, deskundig advies, vakbekwame monteur. Ik ben zeer te spreken over Nimik.
Reply from Nimik 2020-12-06
Hartelijk dank voor dit compliment. Wij wensen u veel woongenot.
Marian Jacobs-Janssen
Marian Jacobs-Janssen
2020-11-24
Victor Essers
Victor Essers
2020-09-15
Was bij 1131 Optiek & Lifestyle Veldhofstraat 73 6471 CE Eygelshoven
Marnix Verhoeckx
Marnix Verhoeckx
2020-06-22
recommends
Goede service, kwaliteit en komen netjes de afspraken na die ze overeenkomen.
G&D
G&D
2020-06-21