Nimik Reviews

Nimik reviews

4.9

Excellent - based on 77 reviews

www.nimik.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (75)
Michelle & Cees
2022-01-24
Top qua afspraak en geleverd werk Wij zijn door 2 eerdere klanten geattendeerd op Nimik Landgraaf. Prijs en uitvoering is Top, medewerker Berst is eerste klas , Trap is weer geweldig geworden. Trap kan er weer -tig jaar mee.
Jo Lennhaarts
Jo Lennhaarts
2021-12-07
Verified
Prima service goede afspraken en nog beter materiaal.
Reply from Nimik 2021-12-08
Hartelijk dank voor het compliment. Wordt uiteraard zeer gewaardeerd.
Robbert Berretty
Robbert Berretty
2021-11-29
Verified
Goede service, en erg vriendelijk. Mooie zaak
John Boy
John Boy
2021-10-03
Verified
Reply from Nimik 2021-10-04
Bedankt voor deze blijk van waardering.
Melanie Mous
Melanie Mous
2021-08-27
Verified
Super service en prachtige kwaliteit
fred janssen
fred janssen
2021-08-11
Verified
Deze week aluminium jaloezieën laten plaatsen. Kundig advies vooraf en vakkundige plaatsing door Mike. Bij nader inzien moest één jaloezie worden verplaatst. Dat was geen enkel probleem en werd de volgende dag verholpen. Dat noem ik nog eens service. TOP!
Reply from Nimik 2021-08-11
Hartelijk dank voor de compliment.
Tanja Jong de
2021-08-10
Goede service Het is een fijne zaak met goed advirs
Marco Lückers
2021-08-09
Kwaliteit en klantvriendelijk Een mooie vloer samen met de eigenaar uitgezocht zwart grint met glinsterende elementen. Op advies de badkamer ook doorgetrokken en in het douche gedeelte een fijnere korrel gebruikt waardoor er een anti-slip optreedt. De overloop en de trap laten bekleden met hetzelfde materiaal. De trap met hout laten afwerken en de bestaande verlichting is netjes teruggeplaatst.
Mireille Boessen
Mireille Boessen
2021-08-04
Verified
Vitrage en pvc vloer laten maken door hun. Super tevreden! Goed advies in winkel en monteurs zijn vakmensen.
Reply from Nimik 2021-08-04
Dankjewel voor je leuk bericht.
Lily Meertens
Lily Meertens
2021-06-29
Verified
Alles nat water water en nog eens water na deze wolkbreuk
Margriet Jägers
Margriet Jägers
2021-06-14
Verified
Voor een na. 1 woord Top!!!
Astrid Oudbier
Astrid Oudbier
2021-04-23
Verified
Veel keuze, super aardige en vakkundige werknemers. Heel goed geholpen
Rob Moermans
Rob Moermans
2021-03-18
Verified
Paul Liedekerken
Paul Liedekerken
2020-12-04
Verified
De hele benedenverdieping van siergrindvloer laten voorzien. Perfecte hulp in de winkel, deskundig advies, vakbekwame monteur. Ik ben zeer te spreken over Nimik.
Reply from Nimik 2020-12-06
Hartelijk dank voor dit compliment. Wij wensen u veel woongenot.
Marian Jacobs-Janssen
Marian Jacobs-Janssen
2020-11-24
Verified
Victor Essers
Victor Essers
2020-09-15
Verified
Was bij 1131 Optiek & Lifestyle Veldhofstraat 73 6471 CE Eygelshoven
Marnix Verhoeckx
Marnix Verhoeckx
2020-06-22
recommends Verified
Goede service, kwaliteit en komen netjes de afspraken na die ze overeenkomen.
G&D
G&D
2020-06-21
Verified
S Schrijen
S Schrijen
2020-04-08
Verified
Tamara Görtzen
Tamara Görtzen
2020-03-04
recommends Verified
Zeer te vrede over het goeie advies en een hele goeie service. Wij zijn heel erg te vrede over onze nieuwe vouwgordijnen. Hele goeie kwaliteit. Ik raad iedereen Nimik Woningstoffering Eygelshoven aan. Ik geef jullie een dikke 10 ? Dankjewel Leon en Anita