NEXST

NEXST Reviews

Excellent rating
4.8
52 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (52)
Rachelle Smits
Rachelle Smits
2024.03.18
Advertisement
Diana
Diana
2024.02.27
Fijn en professioneel contact. Arbeidsvoorwaarden zijn goed. Als er iets is, is dit altijd te bespreken.
Nanouk
Nanouk
2024.02.26
Snelle communicatie en heel erg behulpzaam. Zeer fijne ervaring!!
Dennis Goedhart
Dennis Goedhart
2023.12.12
Ik ga in januari starten via NEXST bij mijn volgende uitdaging. De aanloop naar de functie verliep goed en de gesprekken vooraf waren erg prettig. Ook was het arbeidsvoorwaarden aanbod zeer goed, en kon er over veel dingen gepraat worden. Ik zie uit naar een fijne samenwerking met NEXST!
Tim vdBrink
Tim vdBrink
2023.12.01
Erg positief over NEXST! Echt wat voor mij.
Advertisement
Simon Boerma
Simon Boerma
2023.11.05
alireza ahmadi
alireza ahmadi
2023.11.01
Hele goede bedrijf je kan op ze bouwen en ze helpen je zeer goed. Ze denk ook met je mee.
Orhan
Orhan
2023.10.12
Ik heb een goede kans gekregen bij Nexst en fijne gesprekken gehad. Het personeel van Nexst denkt ook graag met je mee.
Myron X
Myron X
2023.10.11
Heel goed bedrijf, die echt helpt met het zoeken naar een geschikte plek om te kunnen groeien als handhaver. Ik geef dit bedrijf een 5
Advertisement
Kristien vd Gouwe
Kristien vd Gouwe
2023.09.01
Quinten.0412_
Quinten.0412_
2023.06.19
Wat een top bedrijf! Je beleeft een erg fijne samenwerking, en je merkt echt dat ze het beste met je voor hebben.
Ramon Kromhof
Ramon Kromhof
2023.06.16
Mijn ervaringen met Nexst zijn heel positief en in het bijzonder Alexander, de gesprekken en de manier van hoe ze je benaderen zijn heel fijn, ze hebben goed naar mijn wensen geluisterd waardoor ik nu een prachtige uitdaging tegemoet ga
Melissa Pol
Melissa Pol
2023.06.16
Echt een super fijne samenwerking met NEXT. Super fijn dat ze zo erg betrokken zijn je bent hier geen nummertje en ze staan echt voor je klaar! Ze zijn super goed bereikbaar en altijd super snel antwoord op al je vragen! Martijn en Alexander jullie zijn echt toppers!!! Trots dat ik deel uit maak van NEXT!
Advertisement
Sander Holscher
Sander Holscher
2023.06.01
Door omstandigheden was ik al een aantal maanden niet aan het werk. NEXST en in het bijzonder Alexander hebben mij geholpen om weer aan het werk te komen. Alles op mijn eigen tempo en zonder verwachtingen. Bij NEXST ben je geen nummertje en kijken ze echt naar jou als persoon en je onstandigheden, daar is mijn proces een voorbeeld van!
Marleen Koetsier
Marleen Koetsier
2023.06.01
Vriendelijk personeel. Zetten meteen door en zorgen dat alles snel geregeld is. Alexander heeft mij goed geholpen van A tot Z en denkt in belang van medewerkers. Top!!
Levi12349
Levi12349
2023.06.01
Maurice Wareman
Maurice Wareman
2023.05.27
Ik heb prima contact gehad met de mensen van Nexst en ze hebben mij een hele mooie kans geboden om te werken voor de gemeente Rotterdam en na een pittige selectieprocedure, waarin ik ook erg gemotiveerd en gestimuleerd ben door de mensen van Nexst, is dat ook wat ik ga doen. Dus al bij al ben ik zeer tevreden over deze organisatie.
Advertisement
Lucas Kiele
Lucas Kiele
2023.05.26
Recruiters helpen en denken mee naar mogelijkheden, tevens super vriendelijk! Snel in afspraken maken en mogelijkheden zat om door te groeien!
Loraine Loraine974
Loraine Loraine974
2023.05.26
Goed bedrijf. Ze hebben me snel aan een baan geholpen.
Gilbert Martinus
Gilbert Martinus
2023.05.11
Vanaf dag 1 was het een fijn gesprek en werd interesse getoond in mijn persoon. Daarna wekelijks contact gehouden over de gang van zaken. Ondanks dat mijn sollicitatie traject lang duurde, bleef Alexander mij bellen en interesse tonen. Tot de laatste dag bleef Alexander het volhouden en in mij geloven ondanks dat ik vanaf het begin mijn voorkeur had doorgegeven. Top gozer en ga zo door en je zal veel mensen aan jou binden. Thanx Gilbert