Never Stop Travelling bv

Never Stop Travelling bv Reviews

Excellent rating
5.0
38 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (38)
Toon Kuijken
Toon Kuijken
2024.04.03
Volledig georganiseerde trip naar de westkust van de USA verzorgd door Never Stop Traveling!!! Dank je wel Jolanda, het was écht perfect geregeld!! Onze wensen volledig doorgevoerd in de geplande trip! Super bedankt en tot de volgende keer!!!
Cindy Van Montfort
Cindy Van Montfort
2024.02.28
Wij hebben echt een top vakantie gehad in Levi, Finland. We hadden al 10 jaar de wens om ooit het Noorderlicht te gaan zien. We hebben het maar liefst 3 avonden mogen zien. Fantastisch. De eerste keer dat we het zagen was met een geweldige sneeuwschoenwandeling, met een gids. De andere avonden zijn we er zelf op uit gegaan. 's Avonds laat door de bossen naar een bevroren meer wandelen en 's nachts pas weer terug komen in ons mooie houten huisje. Het was een hele belevenis. En zo gaaf. Ja, in Finland kun je gewoon 's avonds door de bossen wandelen. We voelden ons er veilig en thuis. Ook de andere excursies waren geweldig, met de sneeuwscooter, de sleehonden, de rendieren en het ijshotel. Echt een geweldige vakantie, ook al was het soms erg koud. We gaan zeker nog eens terug. Jolanda en Ruud bedankt voor het regelen van deze geweldige reis.
Jepe 56
Jepe 56
2024.02.13
Wij wilden op eigen gelegenheid naar Saoedi-Arabië, maar hadden wat informatie nodig van een ervaringsdeskundige. Ruud heeft ons belangeloos de informatie gegeven. Zonder die info, waren we niet gegaan. Bij een toekomstige reis zal ik zeker aan Never Stop Travelling denken.
Brianna Elbertse
Brianna Elbertse
2023.12.23
Geweldige reis gehad en alles super goed geregeld. Ik ben met een veilig en voorbereid gevoel op reis gegaan. Leukste activiteiten mee gemaakt en als er problemen waren konden we altijd iemand bereiken. Bedankt voor alle goede zorgen en een onvergetelijke tijd!
Remco van Empel
Remco van Empel
2023.12.19
Wim de Jong
Wim de Jong
2023.12.07
Op zeer korte termijn, mijn perfecte reis gerealiseerd 👌🇺🇸
Geert Braks
Geert Braks
2023.12.05
Een schitterende reis met ons gezin gehad naar Jordanië. Veel gezien in dit mooie land: Griekse & Romeinse oudheden, Petra, slapen in de woestijn, Wadi Ghuweir Trail gelopen met gids, rode zee (koraal en kleurrijke vissen) en dode zee. Dankzij auto met chauffeur waren we overal op het juiste moment, hoefden we zelf (bijna) niets meer te regelen en konden we onderweg veel informatie over Jordanië vragen. Een onuitwisbare herinnering.
Sebastian Voortjes
Sebastian Voortjes
2023.11.26
Afgelopen september hebben we na bijna 1,5 jaar voorwerk, een reis van een maand naar Amerika gemaakt. Het was, zoals verwacht, geweldig. Het contact met Jolanda was erg prettig en ze geeft kundig advies en tips om een grote reis tot iets heel moois te maken. Qua voorwerk hadden we al een hoop werk zelf verricht, maar daarna hebben we alles uit handen gegeven om het geheel bij Jolanda onder te brengen, die het i.c.m. US Travel, professioneel voor ons verder ging regelen. We hebben daardoor een fantastische reis gemaakt, maar ook een gave herinnering over gehouden die niet meer weg gaat! Hartstikke bedankt en wanneer we weer iets van plan zijn, neem ik zeker opnieuw contact met Never Stop Travelling op!
Anita Frits
Anita Frits
2023.11.24
Super informatieve avond gehad. In een huiselijke sfeer, met enthousiaste gastheer en dame. Een absolute aanrader voor iedereen.
hannie verberne
hannie verberne
2023.11.23
carin van Holstein
carin van Holstein
2023.08.17
We kijken terug op een geweldig tot in de puntjes georganiseerde reis naar Amerika. Never Stop Travelling denkt mee en luistert goed naar je wensen. Hierdoor hebben ze een geweldige reis samen kunnen stellen, New York en een aansluitende cruise. De reispapieren ontvangen is een kadootje. Het zakgeld voor de kids in de vorm van muntdropjes zijn lekker mee op reis gegaan. Ook in Amerika zorgt Jolanda nog goed voor je. Ze regelt alles voor de komende vluchten. Je ontvangt een WhatsApp bericht als reminder zodat je door de jetlag niet vergeet de volgende morgen vroeg op je activiteitenlocatie aanwezig te zijn. Maar ook een appje om ons veel plezier te wensen tijdens onze helikoptervlucht. Kortom een geweldige vakantie mede door de professionaliteit en betrokkenheid van Never Stop Travelling.
Bente Michielsen
Bente Michielsen
2023.07.10
De rondreis door Australië was echt de beste eerste rondreis die ik me kon bedenken. Alles was echt top geregeld en als er in het land zelf iets voorviel konden we altijd bellen. Ook dan werd het super opgelost. Ik kom zeker terug bij Jolanda en Ruud voor mijn volgende rondreis! :)
Wilco Berg
Wilco Berg
2023.07.04
In juni een rondreis gemaakt twee weken met z'n tweeën in Namibie. Alles geregeld via Never Stop Travelling. Vlucht, auto, hotels. Alles prima geregeld, is echt een onvergetelijke reis geworden! Heel veel dieren gezien, prima hotels geboekt. Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke belevenis!
Jolanda Verdegaal
Jolanda Verdegaal
2023.05.05
TOP!
Jeanne van den Borne
Jeanne van den Borne
2023.03.05
Onze vakantie naar Valancia is top geregeld door Jolanda van Never Stop Traveling bv. De stad moet je ook bezocht hebben echt bijzonder mooi
Medy van Avezaath
Medy van Avezaath
2023.02.23
In de Kerstvakantie hebben wij (2 volwassenen en 3 kinderen) een prachtige rondreis gemaakt door Thailand. Jolanda heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit heeft geresulteerd in een heerlijke vakantie in een prachtig land! Jolanda, dank voor je enthousiasme en betrokkenheid.
Eus van Eekert
Eus van Eekert
2023.02.17
Wij zijn super goed geholpen door Jolanda. Er is een mooie reis voor ons samengesteld naar Utah. We hebben er ontzettend veel zin in. Het was super fijn dat je ons ook buiten kantoortijden en zelfs op zondag! te woord hebt gestaan. Jolanda bedankt voor je hulp!
Corry van Otten
Corry van Otten
2023.01.27
Reis Torremolinos. Wij, vier vrienden hebben onze reis laten verzorgen door Jolanda. Het was een mooie vakantie, een afwisseling van steden bezoeken en wandelen in natuurparken. Strandwandelingen horen er natuurlijk ook bij, van Torremolinos loopt een mooie boulevard naar Carihuela en Benalmadena. Nadat we een auto gehuurd hadden zijn we Natuurpark El Torcal gaan bezoeken. Het is een heel mooi park met wandelpaden tussen grote rotsformaties. Caminito del Rey is echt de moeite waard, mag je dus niet missen. Ronda, de stad met de mooie oude brug Puente Nuevo hebben we ook bezocht. We zijn ook naar Cordoba gereden. Daar hebben we de Mezquita kathedraal bekeken en de Puente Romano, een oude Romeinse brug. Ook hebben we rondgelopen in Torremolinos en Malaga om de oude gebouwen te bekijken. Het was een hele mooie, goed verzorgde vakantie, dank je Jolanda. Groetjes Peer, Mieke, Henry en Corry
Rik Smeets
Rik Smeets
2023.01.23
Voor het eerst met zijn 2tjes alleen op vakantie en van voor tot eind zeer goed geholpen door Jolanda. Zeer betrokken en kom met alle vragen bij haar terecht. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een hulpzaam betrokken reisbureau 😁.
Liselot
Liselot
2023.01.23
Ik ben in gesprek geweest met Ruud van Empel. Dit was een heel fijn gesprek, waarin we het over reizen hebben gehad. Dat Ruud gepassioneerd is over reizen werd in de eerste minuten al duidelijk. Hij heeft een echte passie voor zijn werk en dat kwam in het gesprek ook meerdere malen naar voren.