Nederland Zont Reviews

Nederland Zont Reviews

4.9

Excellent - based on 10 reviews

www.nederlandzont.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (10)
Marco Haybrink
2022-04-13
Zonnepanelen Nederlandzont Contact was vanaf eerste moment goed. Het systeem netjes en volgens plan geïnstalleerd. Blij met de keuze voor Nederlandzont!
Advertisement
Sofie Brand
2022-04-13
Vorige week zijn bij ons 22 zonnepanelen geplaatst. Dankzij het goede voortraject verliep de installatie erg fijn en vrij vlot. De monteurs die bij ons over de vloer kwamen waren erg vriendelijk en kundig. We zijn erg blij met onze zonnepanelen. Bedankt!
Frank van der Veer
2022-03-02
Goede prijs, kwaliteit verhouding Goed advies en snel en goed gemonteerd
Ben Klok
2022-02-28
Fijne installatie Contact verliep vanaf het eerste moment prettig. Lars heeft direct een passende offerte neergelegd en kwam ook mee op dag van installatie. Dit voelde zeer vertrouwd.
Edwin de Jong
2022-02-24
Snelle levering en prima ervaring De snelle levering en de goede service van Nederland Zont hebben mij echt verbaasd. Ook de BTW teruggave hebben zij helemaal voor mij geregeld!
Advertisement
Gert Valk
2022-02-22
Nederland Zont Afgelopen dinsdag zijn de 12 zonnepanelen geïnstalleerd. 6 aan de voorkant en 6 aan de achterkant. Super tevreden over het gehele leverproces. Adviseur Lars heeft alles meerdere keren duidelijk uitgelegd en ook echt meegedacht met een passende oplossing. Na opdracht werden wij keurig netjes per mail op de hoogte gebracht van de voortgang. De afspraak van de schouwing en installatie keurig netjes conform afspraak. De installatie ook netjes verlopen. Uitleg gehad van wat er ging gebeuren. Na installatie is alles netjes opgeruimd en heeft de elektricien uitgelegd wat hij heeft gedaan en alles netjes laten zien. Vandaag heb ik gebeld voor een uitleg van de mobiele app en ben ik door Sander keurig netjes te woord gestaan. Ik raad iedereen Nederland Zont aan!! Met zonnige groet, Familie Valk Barneveld
Cees Post
2022-02-18
Aanrader! Prettige verkoop ervaren. Keurige installatie opgeleverd door de monteurs. Ook het kabeltraject netjes via de loze leiding gelegd, zoals gehoopt. Zeer tevreden met Nederland Zont!
Stefan van den Berg
2022-02-16
Fijne ervaring Wij zijn via aanbevelingen van straatgenoten terecht gekomen bij Nederland Zont. Wij zijn erg te spreken over het traject wat we hebben doorlopen. Van begin tot eind zijn wij goed geholpen. De adviseur nam zorgvuldig de tijd om al onze vragen te behandelen. Gemaakte afspraken werden nagekomen en installatie verliep zoals gepland. We hopen op een mooie zomer!
Erwin Kramer
2022-02-16
Erg tevreden! Begin januari een aanvraag bij Nederland Zont gedaan. Ik ben vervolgens keurig geholpen door Lars. Vorige week zijn de panelen er door een paar vriendelijke en nette monteurs keurig volgens afspraak op ons dak geplaatst. Een aanrader!
Advertisement
Hendrik Hengst
Hendrik Hengst
2021-10-01
Al ruim een jaar tevreden over de zonnepanelen, van een andere firma. Dit jaar besloten om extra panelen bij te plaatsen. Met deskundig advies besloten om dit via Nederland Zont te laten doen. Erg tevreden over het resultaat.