N.C. Studio

N.C. Studio Reviews

Excellent rating
4.9
33 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (33)
brigitte horstik
brigitte horstik
2024.03.31
Advertisement
Jessica
Jessica
2024.03.29
Mirjan Donkers
Mirjan Donkers
2024.03.28
Een hele fijne secure nagelstyliste. Mijn nagels zien er altijd perfect uit en blijven ook mooi tot de volgende behandeling. Noelle is een gezellige en vriendelijke dame. Kom er met plezier 🙂
Katja Horris
Katja Horris
2024.03.27
Altijd met mooie nagels de deur uit. Ook is er erg veel keus qua kleuren, zeer tevreden klant! 🥰
Anne Berendsen
Anne Berendsen
2024.03.27
Sinds de eerste keer BIAB hier ben ik nooit meer ergens anders heen gegaan. Altijd mooi/ netjes gezet en kwaliteit is echt top. Ook niet onbelangrijk is het elke keer gezellig kletsen. Mega tevreden klant!
Advertisement
Jacquelien Tempels
Jacquelien Tempels
2024.03.27
Sinds een tijdje klant bij Noelle! Door haar jarenlange ervaring is ze een enorm kundige nagelstyliste. Ik ben blij dat ik een plekje bij haar wist te bemachtigen! Ik ga er nooit meer weg! Ik voel me op en top vrouw met zulke mooie nagels!!!
Anita Van Aken
Anita Van Aken
2024.03.27
Een goede salon! Ik kom er al jaren voor mijn nagels
Ellen Dieperink
Ellen Dieperink
2024.03.26
Mijn 3 wekelijkse uitje. Elke 3 weken weer mooie nagels door Noëlle. Ook 1 keer per 6 weken weer mooie voeten of weer een glad gezicht en mooie wenkbrauwen. Altijd gezellig.
Melinda Thomas
Melinda Thomas
2024.03.26
Altijd blij met de service bij Noëlle! Een kundige nagelstyliste, met een ruime keuze in kleurtjes en een goede prijs. Ik blijf hier komen en kan het iedereen aanraden! 😃
Advertisement
Silke Kemperman
Silke Kemperman
2024.03.26
Zet mooie nagels keuze in heel veel kleuren en een goede service
Els ter Voert
Els ter Voert
2024.03.26
Noëlle is een lieve dame en doet haar werk uitstekend...
Esmee Klomps
Esmee Klomps
2024.03.26
Altijd mooie nagels heel vriendelijk en goede service met afspraken inplannen
Jill Huls
Jill Huls
2024.03.26
Zo blij dat ik elke maand hier mag komen. Rustig, secuur en gezellig is het en mijn nagels zien er altijd tip top uit. Ik raad het iedereen aan!
Advertisement
Petie Cornelissen
Petie Cornelissen
2024.03.26
Wat een fijne nagelstyliste. Gaat goed, secuur en snel te werk. Schone spullen en veel keus (soms lastig kiezen) al met al blij dat ik bij deze dame 1x in de 4 weken in de stoel mag zitten.
Sanne Gerritsen
Sanne Gerritsen
2024.03.26
Super goeie service, werkt netjes en een super leuke meid
Femke Kemperman
Femke Kemperman
2024.03.26
Positive
Quality
Een top nagelstylist!! Werkt netjes, snel en nauwkeurig!
Lidy Hengeveld
Lidy Hengeveld
2024.03.26
Kom al jaren met tevredenheid bij Noëlle N.C. Studio. Aanrader!👍
Advertisement
Bo
Bo
2024.03.26
Altijd super blij met het resultaat en heel gezellig :)
Chantal Konst
Chantal Konst
2024.02.08
Vandaag voor het eerst me nagels laten doen bij deze salon. Erg leuke dame die je goed helpt met kleur glitter combinatie. Ook was een van me nagels ingescheurd. Dit was geen enkel probleem en had ze ook zo opgelost. Ze heeft er weer een erg tevreden klant bij🤩
Manuel
Manuel
2024.02.08
Na dat ik bij N.C. Studio een cadeau bon voor mijn vriendin heb gehaald kwam zijn boven verwachting blij thuis. Zij is super goed en fijn geholpen. Ik zou iedereen aanraden om hier heen te gaan!