NaRoSo Watertechniek Reviews

NaRoSo Watertechniek Reviews

5.0

Excellent - based on 43 reviews

www.naroso.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (43)
Martijn Schotkamp
Martijn Schotkamp
2024-02-13
Persoonlijk, doelgericht, goede kwaliteit en makkelijk in contact. Top!
Advertisement
Frank Vellinga
Frank Vellinga
2023-10-23
Goed meegedacht, goed advies en goed geïnstalleerd. Tegen een scherpe prijs. En erg vriendelijk.
Paul De Wit
Paul De Wit
2023-06-06
Goed advies, prima werk, nette prijs.
Jeroen Bosma
Jeroen Bosma
2023-04-25
Zeer blij met de snelle aflevering en plaatsing van de waterontharder! Peter als een zeer plezierig/deskundig persoon ervaren.
Irene Bijsterbosch
Irene Bijsterbosch
2023-01-11
Heel erg blij met de hulp van Peter. Duidelijk, no nonsens en super vriendelijk. Was iedere ondernemer maar zo.
Advertisement
Hendrikus van der Honing
Hendrikus van der Honing
2022-11-11
Goede service, vlot geleverd en perfect geïnstalleerd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Nico W. Van Yperen
Nico W. Van Yperen
2022-10-03
Klantvriendelijk, snel en betrouwbaar, en alles lijkt goed te werken (nu vier dagen na de installatie).
sven hoogendijk
sven hoogendijk
2022-08-29
Vanmorgen is onze waterontharder geplaatst door NaRoSo watertechniek. Ik heb veel research gedaan naar water ontharders, en deze kwam als beste uit de bus voor mij. De recensies waren top, dus vandaar dat ik contact op heb genomen met NaRoSo. De installateur verstaat zijn vak! Geen verkoop praatjes gewoon goed werk gelevert zoals het hoort. Als extra service is er nog een plankje in de meterkast gemaakt voor het zoutvat echt top! Voor mij geen groot commercieel bedrijf! Maar gewoon NaRoSo!
martin oudehaske
martin oudehaske
2022-07-27
Goede duidelijke uitleg bij ontmoeting en geen opdringerig persoon. Lucy+ netjes en vakkundig geïnstalleerd.
Advertisement
Marten
Marten
2022-05-29
Sociale persoon, legt alles goed uit en kwaliteit prijs verhouding is TOP
Ciska Sterk
Ciska Sterk
2022-04-20
Deskundig en betrouwbaar. Installatie was snel klaar. Top!
Henk Ebbers
Henk Ebbers
2022-01-31
Gea Sibma
Gea Sibma
2022-01-29
Advertisement
René van der Laan
René van der Laan
2022-01-25
Het traject is van A tot Z perfect verlopen. NaRoSo biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding en ik beveel hen van harte aan!
Theo Muylaert
Theo Muylaert
2021-11-19
JJ Euving
JJ Euving
2021-10-23
5 oktober 2021 heeft NaRoSo bij ons de waterontharder in de meterkast geplaatst. Ze hebben zelf een 'tafeltje' gemaakt waar het apparaat op staat, zodat alles perfect past. Heel tevreden over de snelheid en netheid waarmee gewerkt is.
Margreet Dijkstra Tabak
Margreet Dijkstra Tabak
2021-10-15
recommends
Eerlijk advies. Peter denkt met je mee. Niet opdringerig en snelle levering en plaatsing. Voelde meteen verschil met douchen. Erg fijn als je een gevoelige huid hebt. Top! Ik ben er erg blij mee!!
Advertisement
jordy franssen
jordy franssen
2021-10-12
Brenda Bax
Brenda Bax
2021-10-11
Snelle, goede en vriendelijke service. Ondanks de grote afstand werd er eerst bij mij thuis geadviseerd en kon ik vervolgens kiezen of ik de waterontharder wilde aanschaffen of niet.
Pietsje Sietsma
Pietsje Sietsma
2021-09-19
Goed en eerlijk advies. Zeer goede prijs. Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Peter geeft goed en eerlijk advies. Vakkundig geplaatst en snel. Reageerde ook gelijk toen ik een bericht stuurde voor informatie over waterontharders. Gelijk ook een afspraak kunnen maken. Echt super.