Nails By Molly

Nails By Molly Reviews

Excellent rating
5.0
21 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (21)
Ilona Gumusel
Ilona Gumusel
2022.09.24
Ik ben voor het eerst bij Molly geweest voor mijn nagels , wat heeft ze het super mooi gedaan , heel netjes en perfectionistisch is ze. Mij zie je volgende keer weer!
Advertisement
Lux van den Ban
Lux van den Ban
2022.09.05
Kom minstens een keer per maand! Ze doet het netjes, schoon en mooi!! Ook altijd gezellig kletsen. Grootste aanrader💕💕
Kim Brandsma
Kim Brandsma
2022.09.04
Gewoon perfect! T is altijd zo gezellig met molly. En daarnaast ook nog eens mooie nagels! Ze gaat heel snel en hygiënisch te werk! Ik kom zeker vaker terug😍
Zeynep Atasoy
Zeynep Atasoy
2022.09.03
Ik kom elke maand bij Molly. Zij is de beste nagelstyliste die ik ken. Ze is perfectionistisch, lief, denkt altijd met je mee als je met nieuwe designs komt en kan echt alles met nagels. Ik voelde me net 'maddy perez' van euphoria met mijn zwarte french manicure. Thank you Molly🙏🏼 you are the best♥️
Annika van Sundert
Annika van Sundert
2022.08.19
Hele mooie nieuwe set acryl nagels, super blij mee! Nette salon, werkt netjes, secuur en super snel. Dank je wel lieve Molly, tot binnenkort!
Advertisement
Maureen Matser
Maureen Matser
2022.07.25
Hele fijne nagelstyliste, die de tijd neemt en alleen maar perfect resultaat wil afleveren. Ben super blij met het resultaat! De BIAB wordt zorgvuldig gezet en de nail art opties zijn groot. Zou Molly absoluut aanbevelen!
josephine boldewijn
josephine boldewijn
2022.06.15
Geweldig, ik ga elke maand naar Molly voor me nagels en elke maand ben ik weer super tevreden❤️
Naomi Pom
Naomi Pom
2022.06.15
Altijd tevreden met me nagels en altijd heel netjes en altijd gezellig:)
esmeralda hadders
esmeralda hadders
2022.06.15
Super goed, Molly is de enige nail artist die ik echt 100% vertrouw met mijn nagels. Ziet er altijd goed uit, word goed verzorgd en blijft minimaal 5 weken zitten
Advertisement
Chloe & sakina
Chloe & sakina
2022.06.14
Super mooie nagels echt een aanrader om je nagels te laten doen 💘💘 alleen duurde het een Beetje te lang maar dat is niet erg
Nadine Sarah
Nadine Sarah
2022.06.14
My favorite nail salon! Service en nagels altijd tot in de perfectie!
Beauty Nezz
Beauty Nezz
2022.06.14
Ik ben zo Blij met me nagels, ik ben zelf kapster dus me nagels breken snel af maar ze zet ze zo goed dat ze ook echt mooi blijven en er goed op blijven zitten!! Super tevreden en echt een aanrader voor als je een goeie en leuke nagel styliste zoekt!!
Marthe Jensema
Marthe Jensema
2022.06.14
Super!!! Mega tevreden en hele mooie nagels 💜
Advertisement
anisa Boulassel
anisa Boulassel
2022.06.14
Als ik me nagels doe, doe ik het bij Molly. Want wauw het resultaat is prachtig en mijn nagels blijven altijd langer dan 5 weken opzitten terwijl ik heel lomp ben en vakkenvul. De hygiëne is ook echt perfect!! ❤️En het is altijd heel gezellig
Iris
Iris
2022.04.03
Claire Anthony
Claire Anthony
2022.03.21
Molly is passionate about her work, she loves making new designs. I’m always really happy when she has done my nails.
Prinsess Sasha
Prinsess Sasha
2022.03.19
Super lieve meid, laat je echt op je gemak voelen als je binnenkomt! Daarnaast loop ik de deur altijd uit met super mooie nagels :)
Advertisement
Mona van Genugten
Mona van Genugten
2022.03.19
Dank je wel lieve Molly , ze zien er weer super uit 😍
char cornet
char cornet
2022.03.16
Molly wat Ben ik blij! Dank je voor je fijne service,kom snel bij je terug🤗
Kate Wiechnik
Kate Wiechnik
2022.03.16
Ik ben super blij met mijn nagels ☺️ heel erg bedankt lieve Molly. Tot snel weer✨