Muziek Centrum Noord | pianoles Groningen | vioolles Groningen

Muziek Centrum Noord | pianoles Groningen | vioolles Groningen Reviews

Excellent rating
5.0
7 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (7)
Hamide
Hamide
2024.03.20
Ik krijg momenteel les van een lerares genaamd Anna en ik ben er super blij mee, want ze is super aardig en ze legt alles duidelijk uit, echt top!
Reply from Muziek Centrum Noord | pianoles Groningen | vioolles Groningen 2024.04.03
(Translated by Google) Dear Hamide, thank you for your positive feedback! We are happy that you are satisfied with Anna's lessons. Your satisfaction is our priority! (Original) Beste Hamide, bedankt voor uw positieve feedback! Wij zijn blij dat u tevreden bent met de lessen van Anna. Uw tevredenheid is onze prioriteit!
Advertisement
Greg
Greg
2024.01.22
Strong methodological and technical background and experience in teaching the violin, for Anna Badalian. My son has been building his knowledge step by step and he has been developing appropriately in the world of classical music. Thank you Anna and hope for the best!
Reply from Muziek Centrum Noord | pianoles Groningen | vioolles Groningen 2024.01.23
Dear Greg, we're thrilled to hear about your son's progress with Anna! Your feedback means a lot to us. We wish him continued success on his classical music journey. Thank you for your kind words!
A. H.
A. H.
2023.12.27
Sinds een paar maanden krijgt onze dochter vioolles van Anna. Anna is een erg vriendelijke, betrokken en enthousiaste docente. De lessen zitten goed in elkaar. Onze dochter heeft al veel geleerd en heeft plezier in het spelen en leren!
Reply from Muziek Centrum Noord | pianoles Groningen | vioolles Groningen 2024.01.23
Beste A.H., Wat fijn om te horen dat uw dochter plezier heeft in het vioolspelen en zoveel heeft geleerd van Anna. Bedankt voor uw positieve feedback! Met vriendelijke groeten.
Carina Hardonk
Carina Hardonk
2023.10.28
Wat een vriendelijke mensen. Adviserend, meedenkend en er wordt ontspannen les geven... aanrader!!
Elif Aslan
Elif Aslan
2023.10.22
Geweldig en de leraren zijn zeer professioneel
Advertisement
Dimitry Cherdantsev
Dimitry Cherdantsev
2023.08.30
Heel goed! De kinderen zijn blij!
Mike Dielingen
Mike Dielingen
2023.08.30
Zeer goed aan te raden muziekcentrum om hier je favoriete muziekinstrument te beoefenen onder de begeleiding van professionele docenten.