Mountainbike Verhuur Deventer

Mountainbike Verhuur Deventer Reviews

Excellent rating
4.9
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Daan Krijger
Daan Krijger
2023.08.29
Voor een sportrace hebben wij met het gezin bij dit bedrijf 5 MTB’s gehuurd. Contact liep goed en alle vragen werden snel beantwoord. Bij aankomst stonden de fietsen keurig klaar en werd er geholpen met het afstellen van het zadel. Naast de helmen lag er ook een rugzakje bij met EHBO en plakspullen indien nodig…..SUPER! Heel erg enthousiast, meedenkend en vriendelijk personeel. De fietsen zelf zagen er prachtig uit. Alles was boven verwachting. Ga je in de regio fietsen raden wij dit bedrijf aan. Je weet dan zeker dat er een bedrijf met passie alles op orde heeft om je een heerlijke dag te laten fietsen.
Advertisement
Jeroen van den Berg
Jeroen van den Berg
2023.08.16
Erg genoten van de fietstocht die ik jaarlijks met mijn vader maak. Ik heb geen eigen sportfiets dus is een goeie onderhouden huren erg fijn. De fiets was zo goed als nieuw en fietsen daarom ook erg prettig. Echt een aanrader voor iedereen die in kleine groepjes wil fietsen in de mooie omgeving van Deventer. Top!
judith hofte
judith hofte
2023.07.14
Eerste keer hier een mountainbike gehuurd. Zondagavond gereserveerd en maandagochtend stond de fiets keurig op tijd klaar. Zelfs een klein tasje met een ehbo kit mee en een fijne helm. Fiets is als nieuw! Voor herhaling vatbaar.
Simone Dam
Simone Dam
2023.07.14
Inmiddels twee keer mountainbikes gebuurd. Ideale locatie om een mountainbike te huren: vlakbij het startpunt van alle routes in Deventer. De service is top en alles wat je nodig hebt, zoals bijvoorbeeld een helm, is aanwezig. De fietsen zijn ook in goede staat. Uitgebreide en enthousiaste uitleg voor vertrek.
Willem van der lee
Willem van der lee
2023.03.26
Helemaal top👌
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2023.04.16
Dag Willem, bedankt voor je review! Tot de volgende keer.
Advertisement
Huib van Waegeningh
Huib van Waegeningh
2023.03.03
Super nieuwe schone gear, echt hele goeie Mountainbike. Kreeg zelf een rugzak met banaantje mee. Leon is heel behulpzaam en was geen probleem om fiets half uurtje later in te leveren ivm iets te ambitieuze tocht. Ook prachtige omgeving om te mountainbiken. Echt aanraden, super goeie ervaring.
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2023.04.16
Dag Huib, bedankt voor je uitgebreide review. Wordt gewaardeerd! Tot de volgende keer.
Louwe Kapitein
Louwe Kapitein
2023.03.01
Super aardige verhuurder Leon. Mooie route gefietst. Onderweg pech maar binnen 15 minuten was Leon ter plekke met een andere fiets
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2023.03.01
Dag Louwe, Bedankt voor je review! We doen er alles aan om de fietsen in topconditie te houden. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan doen we er alles aan om zo snel mogelijk met een oplossing te komen. We zijn blij dat we jullie weer snel op pad hebben kunnen helpen. Graag tot snel!
Marit Smit
Marit Smit
2023.02.06
Top service, inclusief brengen en halen bij het hotel. Fietsen waren van zeer goede kwaliteit. Fijne ervaring, dus zeker een aanrader!
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2023.02.06
Dag Marit, Fijn dat jullie zo'n positieve ervaring hebben gehad en dank voor je mooie review. Tot snel!
David B M
David B M
2023.01.27
Prima bikes. Goede service. Prachtige omgeving om te mountainbiken. We komen zeker terug!!
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2023.02.06
Dag David, Bedankt voor je review en feedback. Fijn dat je een mooie mountainbike ervaring hebt gehad. Tot de volgende keer.
Advertisement
Kim Lammers
Kim Lammers
2022.11.25
Zeer goed onderhouden mountainbikes en een fantastisch mooie route gefietst, voor herhaling vatbaar!
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2023.01.10
Dag Kim, Bedankt voor je leuke reactie en hopelijk zien we je nog eens op de mountainbike 💪🏼
N Armada
N Armada
2022.11.24
Hier kan je mtb fietsten van goede kwaliteit huren voor een goede prijs. Perfect voor een dagje uit als je in de buurt bent (ik raad de groene trail aan). De fietsen haal je op in de achtertuin van de verhuurder. Aardige man die open staat voor een babbel! De service is ook top, Je krijgt een tasje mee met gereedschap en ontbijtkoeken voor onderweg. Toen wij tijdens onze tocht via de googlemaps-chat vroegen of we de mtbs een uurtje langer konden huren, ontvingen we snel een antwoord met dat dat mocht. Erg fijne ervaring en een aanrader!
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2023.01.10
Dag Ngui, Hartelijk dank voor je leuke review en mooi om te zien dat jullie zo enthousiast waren. Hopelijk tot snel, want er valt nog veel meer te ontdekken in en rondom Deventer.
Mees Goeting
Mees Goeting
2022.10.24
Zeer goed onderhouden mountainbikes. Ook een top service: gevulde bidons, tasje met reperatiesetje en ontbijtkoekrepen! De 34 km lange route was ook top!
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2023.01.10
Ha Mees, Leuk dat jullie zijn geweest en je ervaring op deze manier wilt delen. Dank en uiteraard graag tot een volgende keer!
Betteke Pauw
Betteke Pauw
2022.10.22
Tijdens een weekendje weg in Deventer lekker kunnen mountainbiken! Prachtige MBK routes. Eigenaar is een enthousiaste ondernemer met splinternieuwe fietsen. Bedankt!
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2022.11.25
Dag Betteke, Dank voor je review en graag tot ziens!
Advertisement
Nikki Hoogenboom
Nikki Hoogenboom
2022.09.12
Top service: de prijs is inclusief helm en een noodpakket met o.a ehbo set en een fietspompje. Je krijgt echt waar voor je geld.
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2022.09.12
Dag Nikki, Hartelijk dank voor je mooie review en fijn om te lezen dat jullie een leuke sportieve middag hebben gehad. Hopelijk tot snel!
Jorisa van Lenthe
Jorisa van Lenthe
2022.07.28
Vriendelijk en leuk ontvangst. Erg mooie tocht om te mountainbiken, bedankt !
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2022.07.28
Dag Jorisa, Bedankt voor je leuke review! Het is altijd mooi om te lezen dat jullie alles zo goed hebben ervaren! Hopelijk tot ziens!!
Maaike Lelifeld
Maaike Lelifeld
2022.07.17
Goede service, en een super mooie en goede fiets. Een aanrader!
Reply from Mountainbike Verhuur Deventer 2022.07.21
Dag Maaike, Wat fijn om te lezen dat je een mooie ervaring hebt gehad. Daar doen we het voor. Tot de volgende keer!