Mosolyka Flow Vegan Food&Drink

Mosolyka Flow Vegan Food&Drink Reviews

Excellent rating
5.0
26 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (26)
Sánta Szilvia
Sánta Szilvia
2021.08.13
recommends
Advertisement
Kendra Perez
Kendra Perez
2021.06.19
recommends
Am really grateful and thankful for what Dr Akhanene has done for me and my family. I Was having HERPES for good three years with no solution, the diseases almost took my life and because I was unable to work and I was also loosing lots of money for medication,but one faithful day when I went online, I met lots of testimonies about this great man so I decided to give it a try and to God be the glory he did it. he cured me of my diseases and am so happy and so pleased to Write about him today. if you need his help or you also want to get cured just the way I got mine, just email him below drakhanenespellhome@gmail.com or Whatsapp ;+2348168714427
Marianna Fehér
Marianna Fehér
2021.06.05
recommends
Sok terméket kóstoltam és egyikben sem csalódtam! Sőt bazsalikomos pestot ezután, már csak innen rendelem!?
Leib Anett
Leib Anett
2021.03.25
recommends
Drága Fanny! Először is szeretném megköszönni a figyelmességedet, és hogy 200%-ig jelen vagy ebben a szerelemprojektben. Mi már többféle tésztát, szendvicskrémet, szószt és lisztkeveréket kipróbáltunk, és eddig még nem volt olyan, hogy ne lett volna tuti siker a végeredmény. Igazából nem is tudnék kiemelni egy kedvencet, de most párat mégis említek. Mi imádjuk a Paradicsók szószt, a Fokhagymás batátatáncot, a Szamócás rebarbara lekvárt, ma kiderült, hogy a szilvalekvárt is, illetve nálunk az egész családban hatalmas siker a lángos-és fánk lisztkeverék. Életem legfinomabb lángosait és fánkjait sütöttem vele, ízélményben semmivel sem kevesebb, mint a hagyományos, sőt. De bátran ajánlom a nokedlit is, a páromnak szaggattam egyik nap, azt mondta mennyei lett.? A többi lisztkeverék tesztelése még várat magára. ? És a tészták is isteniek, mi próbáltuk a köles,cirok,quinoa és hajdinalisztes verziókat, nekünk még jobban is ízlik, mint a durum vagy teljes kiőrlésű tészta. ? Én bátran ajánlom mindenkinek, akik most vannak egy egészségesebb táplálkozásmód kapujában, szerintem kiváló kiindulóalapot képeznek erre a Mosolyka Flow termékei. ? Ilyen finomságokra én is 100% NYAMI garanciát vállalnék. ?
Molnár Aliz
Molnár Aliz
2021.02.24
recommends
Drága Mosolyka! Drága Fanni! Nagyon köszönjük a finom kis nasi golyócskákat, az Esküvő Show & Bors vendégei, és a stáb tagjai is imádták a különböző ízeket, nekem is kávés lett a favorit ❤️❤️❤️ Az az energia amit adott, volt hogy egész jeleneteket mentett meg!? Gyengeség volt a páromon, a céklalé+nasi golyóval kapott erőre! Külön köszönöm a meglepiket! ?♥️
Advertisement
Rita Oszlánszky
Rita Oszlánszky
2021.02.22
recommends
Tudtam én, hogy jól járok, ha kipróbálom a Mosolyka Flow termékeit, na de hogy ennyire! ?? A ParadiCsók szósz egy pillanat alatt elfogyott, a lángos lisztkeverék minden képzeletemet felülmúlta, a nasigolyók pedig rekordidő alatt, rejtélyes módon eltűntek. ? Fanny figyelmessége pedig hab volt a tortán! ??
Zoltan Vekony
Zoltan Vekony
2021.02.16
recommends
Amellett, hogy az egyik legjobb és legfinomabb szószaitok vannak, a palacsinta tészta igazi főnyeremény ?? Remélem lesz MosolykaFlow étterem és akkor végre nem kell majd magamnak megsütnöm ?❤️
Yvett Tosoky
Yvett Tosoky
2021.02.09
recommends
Hát elsőre a paradicsók szószra kattintottunk mert mindenki istenítette én meg nem tudtam elképzelni mi lehet az...Aki összerakja a rendeléseket a megmondója, hogy azóta ötösével v.min.hármasával rendelek. ?? A nokedli lisztje elsöprő fölénnyel győz minden macera felett, életemben nem szaggattam, ezután se kell...olyan puha galuskát főzök tízen x perc alatt, hogy azóta többször van igényem a zöldborsó levesre és a karfiol pörköltre... A palacsinta tészta... hát arról meg elég talán annyit mondani, hogy minden második kerül csak rá a tányérra....?? A párom legnagyobb kedvence pedig ha rebarbarás szamóca jammel töltöm! ? Köszönjük, hogy egészséges és köszönöm a Föld nevében, hogy végre semmi műanyag, nekem ez nagyon fontos. ❤️
Adelina Tar
Adelina Tar
2021.02.05
recommends
Nagyon finomak a tészták és a szószok:) Ajánlom a pizza lisztkeveréket is, most először sikerült finom gluténmentes pizzát csinálni :)
Advertisement
Sallai Gábor
Sallai Gábor
2021.02.05
recommends
Bátran ajánlom bármelyik terméket! Amit kóstoltunk, nagyon ízlett mindenkinek a családban. ❤️
Vivien Sike
Vivien Sike
2021.01.20
recommends
Ajànlom mindenkinek!? Fanni nagyon kedves, segítőkèsz a termèkei pedig első perctől kedvenc lett? A pizzakrème vmi mennyei ? de a rebarbaràs dzsemet is nyugodt szívvel ajànlom?
Szőcs-Józsa Adrienn
Szőcs-Józsa Adrienn
2021.01.18
recommends
Ajánlom mindenkinek, aki mentesen étkezik! Nagyon finom a pizzaalap és a paradicsók is, főleg együtt?Nagyon kedves volt a webáruház dolgozója, mert érdeklődött, hogy megérkezett-e a csomag és hogy mennyire vagyok elégedett a termékekkel.
Tóthné Román Ildikó
Tóthné Román Ildikó
2020.12.26
recommends
Szívből ajánlom én is ❤. Pontosak, segítőkészek és persze nagyon-nagyon finomak az enni és innivalóik. Sorban próbálgatom ki az összes finomságokat ?
Advertisement
Splivalo Lajos Antal
Splivalo Lajos Antal
2020.11.14
recommends
Tökéletes! Minden elismerésem!
Kristonné Meleg Brigitta
Kristonné Meleg Brigitta
2020.09.03
recommends
Szia ?Megérkezett a csomagom nagyon szépen köszönöm imádom és ami még nagyon fontos a férjem is ! Előre az egészséges életmód útján?? Köszönöm hogy közben folyamatosan tájékoztattál a csomagom helyzetéről. Mosolyban gazdag szép napokat kívánok??❤️
Vaczkóné Hernádi Zsuzsanna
Vaczkóné Hernádi Zsuzsanna
2020.08.06
recommends
Finom, egészséges ételeket árulnak. Kedvesek, segítőkészek, lelkesek. Csak ajánlani tudom őket és termékeiket! :)
Júlia Sipos
Júlia Sipos
2020.08.04
recommends
Szép sorjában kóstolom a termékeket... Egyik finomabb mint a másik. A kész konzervek (krémek, dzsemek) mind csodásak. Az alapanyagokból (pl. lisztek, gabonák) pedig mesés dolgok készülhetnek, hozzátéve a saját kreativitásodat vagy követve Mosolyka receptjeit. Csak rajtad múlik, hogy MOST mit választasz. Mindig pont az lesz a legfinomabb. Mndenkinek ajánlom nagy szeretettel.
Advertisement
Matthias Sz
Matthias Sz
2020.07.08
recommends
Egèszsèges,finom,ügyfèlközpontù ès fenntarthatò?Imàdom?
Varga Tímea
Varga Tímea
2020.06.24
recommends
?-ből ajánlom én is??‍♀️ Imádom!! ♡ • egészséges, károsanyagmentes finomságok • szuperkedves segítőkészség & kapcsolatfelvétel • környezetbarát csomagolás&csomagküldés • {és nem utolsó sorban} pénztárcabarát • #ajánlom? ??☺
Melinda Kovács
Melinda Kovács
2020.06.13
recommends
Tegnap jött meg a csomag, és ma már a második Paradicsók szószt kezdtem meg ? Az egyik üveg meggylé is elfogyott. A szilvalekvár kellemes meglepetés volt, kicsit féltem mert talalkoztam már nagyon égett ízű szilvalekvárokkal is, de ez nagyon finom es az állaga is csúcs! Falom a dolgokat es végre azt érzem megint hogy egy jót ehetek. Miután anno megtudtam hogy nem ehetek mindent, elég nehez volt mert én imadok enni. De most megint boldogan falok ?