Moonen Kantoormeubelen Recensies

Moonen Kantoormeubelen Recensies

5.0

Uitstekend - gebaseerd op 59 beoordelingen

www.moonenimportexport.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (59)
Heeren van de Werkkleding
Heeren van de Werkkleding
2024-02-10
Wij hebben een prachtige balie gekocht via Moonen die een erg goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft! Ook hebben ze telefonisch goed advies gegeven omtrent praktische zaken. Het contact, levering en montage ging volledig naar wens. Deze partij kan ik van harte aanbevelen.
Advertisement
Jeroen H
Jeroen H
2023-11-09
Vandaag is onze nieuwe vergadertafel geleverd. Alles volgens afspraak. Erg prettig bedrijf om zaken mee te doen. Betrouwbaar en duidelijke communicatie.
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2023-11-09
Dank je wel Jeroen voor het prettige overleg vooraf, het vertrouwen en natuurlijk de uiteindelijke bestelling. Heel erg veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en graag tot een volgende keer.
Martin Mentink
Martin Mentink
2023-08-23
Joep bedankt voor het op tijd leveren van de balie Keurig geplaatst door een vakkundig monteur We zijn er heel blij mee Groeten Prosthetic Art Thijs Mentink
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2023-08-24
Fijn dat het allemaal goed en op tijd gelukt is Thijs. Veel succes en plezier met de opening en heel erg bedankt voor jouw mooie beoordeling. Vriendelijke groeten, Joep Moonen
Dominique de Kort
Dominique de Kort
2023-08-04
Minke Albrink
Minke Albrink
2023-07-08
goede service en mooi kwaliteit van bureau.
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2023-07-08
Dank je Minke. Heel veel plezier van het hoekbureau en graag tot een volgende keer.
Advertisement
geertje peggeman
geertje peggeman
2023-07-05
Gekocht een a0 ladenkast. Prima service. Hele aardige mensen. Kast was zwaar maar ze hebben hem keurig op zijn plaats gezet. Ook een mooie kast. Blij dat ik het bij Moonen heb besteld. Bijzonder tevreden!!
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2023-07-06
Super dat je zo tevreden bent Geertje en fijn dat we je mochten helpen.
lara van montfort
lara van montfort
2023-01-02
Prettige communicatie, snelle service, duidelijke afspraken die ook worden nagekomen. Prima kwaliteit voor goede prijs.
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2023-01-04
Fijn dat je ons jouw vertrouwen hebt gegund en de opdracht voor het leveren van de stoelen Lara. Heel veel zitplezier gewenst en graag tot de volgende keer.
Jose van de Kar
Jose van de Kar
2022-11-15
Prima service, en kwaliteit. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
Mireille van Hulten
Mireille van Hulten
2022-11-03
Fijn contact met Joep, nette prijs en alles op tijd zoals afgesproken geleverd.
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2022-11-12
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen Mireille. Heel erg veel plezier van de aankoop en uiteraard weer graag tot een volgende keer.
Advertisement
Reisboekwinkel de Zwerver
Reisboekwinkel de Zwerver
2022-08-15
snel, accuraat en product van goede kwaliteit.
L. Stekelenburg
L. Stekelenburg
2022-06-18
Een prachtig bureau voor een goede prijs! Het bureau is bij mij heel snel in elkaar gezet door twee allervriendelijkste heren die graag even met je meedenken. Mijn dank voor deze fijne ervaring en het prachtige bureau! Wellicht tot een volgende keer.
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2022-06-21
Fijn dat we het vertrouwen hebben gekregen en u daardoor zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier van het bureau en uiteraard graag weer tot een volgende keer.
Rita Tuyttens
Rita Tuyttens
2022-05-09
Fabiola De Jonge
Fabiola De Jonge
2022-03-07
Goede snelle service. Heel vriendelijk te woord gestaan. Super mooi bureau, even puzzelen hoe die in elkaar moest helaas geen handleiding erbij maar telefonisch uitleg gekregen. Zware kwaliteit, voelt en ziet er goed uit. Heel blij met het nieuwe bureau, mooie thuiswerk plek kunnen creëren 👍🏻
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2022-03-07
Dank je wel Fabiola voor de mooie review met bijbehorende foto's en natuurlijk jouw vertrouwen en de opdracht. Heel veel plezier van het bureau en uiteraard graag tot een volgende keer.
Advertisement
Geert Swaanenburg
Geert Swaanenburg
2022-01-10
Product naar behoren geleverd met goede directe communicatie, waarbij bedrijf actief opzoek ging naar tailored oplossing voor de levering. Super!
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2022-01-11
Graag gedaan Geert en als er weer eens iets nodig is hoop ik dat je weer aan ons denkt.
Jeanette de Haas
Jeanette de Haas
2022-01-07
Ik ben heel tevreden: Goed bedrijf, mooi bureau geleverd en thuisbezorgd. Goede communicatie over de levering.
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2022-01-11
Graag gedaan Jeanette, veel plezier van jouw aankoop.
Cynthia Bennett
Cynthia Bennett
2021-12-09
Het duurde even voor we het mooie bureau binnen hadden maar het was zeker het waard! Mooie en stevige kwaliteit. Al met al erg blij!
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2022-01-11
Super om te horen dat jullie zo bij zijn met het nieuwe bureau Cynthia. Veel werkplezier achter de nieuwe aanwinst op kantoor en graag weer tot een volgende gelegenheid.
michael van oosten
michael van oosten
2021-10-08
Nog nooit zo'n snelle service meegemaakt. Ik kan iedereen aanraden om hier bij dit bedrijf meubels te kopen. Hij nam zeer snel de telefoon op. De 4 gekleurde leren stoelen staan erg mooi en de kleur klopte precies.
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2021-11-05
Dank je wel Michael voor de mooie review en uiteraard heel veel plezier toegewenst van jullie stoelen.
Advertisement
Rob Paulus
Rob Paulus
2021-08-27
Snelle en goede levering op locatie. Kast is zelfs op de vierde verdieping op zijn plek gezet. Fijn in de omgang, open in de communicatie en heeft me gedurende de bestelling (en levering) op de hoogte gehouden van de status. Zeker een aanrader.
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2021-08-27
Dank je Rob voor de mooie review en fijn om te horen dat onze manier van werken je aanspreekt. Veel plezier van de aankoop en als we je in de toekomst weer ergens mee kunnen helpen dan horen we dat graag.
Daniëlle van den Berge
Daniëlle van den Berge
2021-03-03
Goede communicatie en een super bureau gekregen. Vriendelijke mensen die de tijd nemen het fijn te monteren.
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2021-03-24
Dank je wel Daniëlle voor jouw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen en mogen helpen. Heel erg veel plezier toegewenst van jouw aankoop en uiteraard graag tot een volgende keer weer.
M P
M P
2020-12-24
Mooi en kwalitatief goed zit-sta bureau gekocht, tegen een scherpe prijs. Daarbij goede service met levering aan huis! Ook nog tips gekregen voor een goed gebruik van het bureau. Helemaal blij met mijn aankoop en de manier waarop ik als klant behandeld ben. Een echte aanrader voor iedereen die wil kunnen rekenen op eerlijk advies, eerlijke prijs en service met een glimlach.
Antwoord van Moonen Kantoormeubelen 2020-12-28
Dank je M voor de mooie beoordeling en als ik je weer ergens mee kan helpen, laat het me dan gerust weten.