Mondhygiënepraktijk Babberich

www.mondhygienepraktijkbabberich.nl

Mondhygiënepraktijk Babberich Reviews

Excellent rating
5.0
31 reviews Verified
Mondhygiënepraktijk Babberich
%title%

%offer%

Reviews ( 31 ) 5.0

AMERA
AMERA
2024.03.24
Ik wil graag de tijd nemen om mijn oprechte waardering uit te spreken voor de geweldige ervaring die ik onlangs bij Mondhygiënepraktijk Babberich heb gehad. Als iemand die altijd een beetje nerveus is voor tandartsbezoeken, was ik aangenaam verrast door de warme en gastvrije sfeer die ik bij Eldina vond. Haar vriendelijke glimlach en zorgzame benadering maakten echt een verschil voor me. Het was duidelijk dat jij niet alleen een professional bent, maar ook iemand die echt om haar patiënten geeft. Tijdens mijn afspraak nam haar de tijd om naar mijn zorgen te luisteren en al mijn vragen te beantwoorden. Eldina expertise en zorgzaamheid gaven me het vertrouwen dat ik in goede handen was. Ik waardeer echt de persoonlijke aandacht die ik kreeg; het voelde alsof ik werd behandeld als meer dan alleen maar een patiënt. Dank je wel voor jouw toewijding aan uitmuntendheid in mondzorg en klantenservice. Je hebt een blijvende indruk op me gemaakt en ik zal je zonder aarzeling aanbevelen aan vrienden en familie. Groetjes en tot volgende afspraak!
Advertisement
Hetty Zweers
Hetty Zweers
2024.03.19
Door omstandigheden terecht gekomen Wat een geweldige vakvrouw!! Vakkundig alles gedaan erg goed gevoel. Weet waar ze over praat En een prettige sfeer in de praktijk echt aan te bevelen
Heleen de Deugd
Heleen de Deugd
2024.03.11
Voor mij was het even spannend om (na mijn verhuizing) weer op zoek te gaan naar een nieuwe Mondhygiëniste. Maar ik heb in Eldina een heel fijn en kundig mens gevonden. Al bij binnenkomst voelde ik mij meteen op mijn gemak door haar vriendelijkheid en de tijd die zij vrijmaakte om elkaar te leren kennen. Ben heel blij met haar!!
Denis S
Denis S
2024.03.08
Geweldige mondhygiënist! Professioneel, vriendelijk en zorgzaam. Voelde me meteen op mijn gemak. Ze nam de tijd voor me en gaf nuttig advies. Zeer tevreden en zeker aan te raden!
Harm Aaldering
Harm Aaldering
2024.03.06
Vandaag voor het eerst geweest. Zeer aardige vrouw goede tips en komt zeker over alsof ze je graag helpt! Toppie
Advertisement
Emina Golubovic
Emina Golubovic
2024.03.03
Bij Eldina voor het eerst geweest samen met mijn dochter zeer tevreden. Legt alles eerst goed uit wat ze gaat doen waardoor de angst van mijn dochter van 10 verdween . Vriendelijk ervaren met moderne apparatuur. Op naar onze nieuwe afspraak maar dan gaat het hele gezin mee.
Almedina Dzigal
Almedina Dzigal
2024.02.29
Vanaf het moment dat ik de praktijk binnenstapte, viel het warme welkom en de vriendelijke benadering van Mondhygiënepraktijk Babberich direct op. Haar passie voor mondgezondheid en toewijding aan het welzijn van haar cliënten straalden door in elk aspect van haar werk.Aarzel niet om contact op te nemen met deze deskundige professional om zelf een afspraak te maken en deze verrijkende ervaring te beleven.
Z Tokhy
Z Tokhy
2024.02.08
Als trouwe patiënt van Mondhygiënepraktijk Babberich, voel ik me geroepen om mijn positieve ervaringen met deze praktijk te delen. Deze parel is ideaal gelegen voor iedereen die in of rond Arnhem woont, maar ook voor Nederlanders die net over de grens in Elton of Emmerich wonen. Wat direct opvalt, is de gratis parkeergelegenheid, een zegen voor iedereen die de stress van het zoeken naar een parkeerplek wil vermijden. Vanaf mijn eerste bezoek viel de professionaliteit en warmte van mevrouw Bosnjakovic en haar team mij op. Het is duidelijk dat patiëntenzorg hier hoog in het vaandel staat. Mevrouw Bosnjakovic is niet alleen uiterst deskundig, maar ze neemt ook de tijd om behandelingen grondig uit te leggen, waardoor ik me als patiënt echt gehoord en begrepen voel. Haar benadering zorgt ervoor dat ik met vertrouwen elke behandeling tegemoet zie. Hygiëne is een ander aspect waar deze praktijk in uitblinkt. Elke keer als ik de praktijk bezoek, ben ik onder de indruk van de netheid en de ordelijkheid van zowel de wachtruimte als de behandelkamer. Het geeft me een geruststellend gevoel te weten dat ik in een schone en veilige omgeving word behandeld. De combinatie van deskundigheid, patiëntgerichte zorg en de uitmuntende hygiënestandaarden maakt dat ik Mondhygiënepraktijk Babberich van harte aanbeveel. Of je nu dichtbij woont of een stukje moet rijden, het is de moeite waard. Een bezoek aan mevrouw Bosnjakovic is niet alleen een stap naar een betere mondgezondheid, maar ook een ervaring die gekenmerkt wordt door zorg, deskundigheid en een persoonlijke touch.
emir sulejmani
emir sulejmani
2024.02.01
Top behandeling gehad in een super mooie praktijk! Niks op aan te merken.
Advertisement
Ibrahim Salkic
Ibrahim Salkic
2024.01.31
Voor het eerst met het hele gezin bij Eldina voor behandeling geweest, wij zijn zeer tevreden over alles. Vriendelijke en kundige mondhygiëniste ik blijf hier zeker terug komen.
Ed Fa
Ed Fa
2024.01.31
Perfecte behandeling gehad van Eldina. Pijnloos en met de nieuwste apparatuur. Ik vond vooral de airflow (zoutstraal) heel prettig.
marieke elshof
marieke elshof
2024.01.26
Uitstekende ervaring bij Eldina van Mondhygiënepraktijk Babberich. Wat mij vooral opviel, was de grondige en zorgvuldige aanpak van mijn mondgezondheid. Eldina heeft diepgaande kennis en werkt met veel precisie en zorg.
José
José
2023.11.14
Heel fijn ervaren , vriendelijk ontvangen en super nieuw apparatuur. ECHT EEN AANRADER
Reply from Mondhygiënepraktijk Babberich 2023.12.11
Beste José Bedankt voor je mooie review!
Advertisement
gerda de kinkelaar
gerda de kinkelaar
2023.11.01
Bij eldina kom ik al ruim 10 jaar, ga telkens met haar mee 😊, ze is vriendelijk, altijd een persoonlijk praatje, professioneel, nu een supermooie eigen praktijk waar ze trots op mag zijn 🍀 Tot over 3 maanden 👍 groetjes gerda
Reply from Mondhygiënepraktijk Babberich 2023.12.11
Heel erg dankbaar voor je mooie review en dat je de behandelingen weer bij mij voortzet. Tot over 3 mnd! Vriendelijke groet, Mondhygiënepraktijk Babberich
Dzenita Ledinic
Dzenita Ledinic
2023.10.28
Gisteren ben ik voor het eerst bij Mondhygiënepraktijk Babberich geweest voor een behandeling. De reviews waren al veelbelovend. De behandeling heeft aan al mijn verwachtingen, die ik had a.d.h.v. de reviews, voldaan! De mondhygiëniste ging zeer kundig te werk. Ze legt alles netjes uit en is zeer geduldig. Een fijn persoon om mee te communiceren. Naast dat ze kwalitatief goed werk verricht ziet de praktijk er ook prachtig uit! Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kom zeker weer terug!
Reply from Mondhygiënepraktijk Babberich 2023.12.11
Beste Dzenita, Bedankt voor de positieve review ik zie je graag weer terug! Vriendelijke groet Mondhygiënepraktijk Babberich
Emina S
Emina S
2023.10.28
Normaal bezoek ik altijd de mondhygieniste die bij mijn eigen tandarts werkt maar dit keer bij Eldina geweest. Neemt super erg de tijd voor je, verteld en laat ook zien wat ze aan het doen is. Volgende afspraak staat alweer gepland! Ik blijf zeker terugkomen en voor iedereen die nog opzoek is naar een eerlijke mondhygieniste: bij Eldina ben je aan het goede adres!!!
Reply from Mondhygiënepraktijk Babberich 2023.12.11
Beste Emina, Dank voor de positieve review! Ik help je graag weer over 6 mnd! Lieve groet, Mondhygiënepraktijk Babberich
Geert Hammink
Geert Hammink
2023.10.24
Door werk in het buitenland al anderhalf jaar geen tandarts of mondhygiënist(e) gezien. Tandsteen had de aandacht nodig. Op aanbeveling Eldina gevonden. Kon op korte termijn een afspraak maken, vriendelijk aan de telefoon. Praktijk makkelijk te vinden, parkeren voor de deur, gloednieuw en mooi ingericht, met de nieuwste apparaten en de laatste behandelingsmethodes. De vriendelijkheid aan de telefoon werd met een uurtje verlengd gedurende de behandeling. Ging met een brede mooie glimlach, vanwege de schoonheid EN de tevredenheid, de deur uit. Aanbevelen waard. Bij deze.
Reply from Mondhygiënepraktijk Babberich 2023.12.11
Beste Geert, Door jou mooie review krijg ik ook een breede glimlach op mijn gezicht! Dank daarvoor! Tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Eldina Bosnjakovic Mondhygiënepraktijk Babberich
Advertisement
Gülsüm Doğan
Gülsüm Doğan
2023.10.10
Zeer tevreden! Ze is erg begripvol en geduldig. Ik heb de behandeling zeer prettig en pijnloos ervaren. Zeker een aanrader. Ik heb eerder behandelingen gehad elders, echter heb ik de behandelingen altijd pijnlijk en onprettig ervaren.
Reply from Mondhygiënepraktijk Babberich 2023.12.11
Beste Gulsum Bedankt voor de positieve review! Ik zie je graag over 6 mnd weer! Vriendelijke groet Mondhygiënepraktijk Babberich
Sabine Rutjes
Sabine Rutjes
2023.10.10
Vandaag voor de eerste keer bij Eldina in haar nieuwe praktijk geweest. Ik wist al dat ze goed was, maar heb nu ook ervaren wat andere apparatuur kan doen. Ik heb een enorme hekel aan het geluid van het schoonmaken, maar nu is dat stukken minder! Het scheelt zeker de helft van de vervelende kant van een mondhygiëniste. Zoals altijd mijn tanden weer mooi schoon en weer goed advies meegekregen. Tot over 3 maanden....🦷🦷🦷👍
Reply from Mondhygiënepraktijk Babberich 2023.12.11
Bedankt voor de positieve review Sabine. Het is voor mij ook erg belangrijk dat de klant met een prettig gevoel naar huisgaat en zo min mogelijk ongemak ervaart tijdens de behandeling, soms is dat niet haalbaar maar goed apparatuur kan daar zeker veel bij helpen. Ik zie je graag snel weer terug. Vriendelijke groet, Eldina Bosnjakovic Mondhygiënepraktijk Babberich
Jeanette Van Den Berg
Jeanette Van Den Berg
2023.10.07
Ik ben al een aantal jaren bij Eldina en zeer tevreden. En nu voor het eerst in haar eigen Praktijk, zoals altijd een warm welkom. Vol trots heb je me alles laten zien, zeer smaakvol ingericht met de nieuwste apparatuur. Je bent vriendelijk, zeer vakkundig en rustig. Bedankt voor de fijne behandeling en tot de volgende keer.