Mobile Service Centre Reviews

Mobile Service Centre Reviews

4.7

Excellent - based on 86 reviews

www.mobileservicecentre.eu
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (86)
Rogier Stegeman
Rogier Stegeman
2024-02-23
Adding this review because Google refuses to take the place away after dismissing it 20 times.
Advertisement
Herman pruis
Herman pruis
2023-12-27
Zeer prettig bedrijf met vriendelijk en goed advies door kundig personeel, die ook nog perfect een reparatie uitvoert. Dit is dus Vidaphone op kronenburg
Robert Jaspers
Robert Jaspers
2023-09-22
Hier mijn Macbook laten maken, toetsenbord en accu aten vervangen. Geweldig service, snel gemaakt en veel goedkoper dan Amac.
Jessica Jaspers
Jessica Jaspers
2023-07-22
Mijn laptop laten repareren. Goede service, snel en vakkundig gemaakt
Sanam Asefi
Sanam Asefi
2023-07-22
Hele goede en snelle service. Ze zijn altijd bereikbaar en hebben mijn Macbook binnen 1 uur gerepareerd!
Advertisement
Johan Daamen
Johan Daamen
2023-07-21
Ronald Wardenaar
2022-12-08
Formidabele Mobile Service Centre in Arnhem topservice. Ben er al heel vaak geweest. Xavier you’re The best 👍🏽 Jammer dat je er mee stopt per 1 januari 2023. Succes in je verdere carrière.
Henk Hendriks
Henk Hendriks
2022-09-26
Paul Elbers
Paul Elbers
2022-09-18
Laat hier nooit je Apple MacBook repareren!! Reparaties worden niet of heel slecht uitgevoerd. Mijn MacBook na 7 maanden pas weer terug ontvangen met nog meer schade dan al aan de MacBook aanwezig was. Uiteindelijk door Apple repair Total loss verklaard door grote ondeskundigheid in reparaties van Mobile Service Center!! Onderzoeksrapport van Apple was er zeer duidelijk over. Wees gewaarschuwd!!
Advertisement
Marjolein W.
Marjolein W.
2022-09-09
Dit is de 2e x dat ik er ben geweest en tevreden over de vakkundigheid en service. Ik wilde de achterkant van mijn hoesje veranderen naar een andere kleur, maar het hoesje wat ik had aangeschaft, bleek achteraf niet te passen. Door een foutje was er perongeluk een barst in mijn telefoon gekomen. Mobile Service Centre bood aan om de reparatiekosten en de aanschaf voor het nieuwe hoesje voor eigen rekening te nemen. Top service! Ik kom zeker terug als er iets gerepareerd dient te worden :) Ik raad het iedereen aan!
Leonardy Istatia
Leonardy Istatia
2022-09-04
Es estar en le paraíso
A. Kers
A. Kers
2022-06-23
Je kan hier ook pakketpost Ophalen van bijvoorbeeld UPS en DPD
Lloysss
Lloysss
2022-06-20
Super vriendelijk te woord gestaan en snel op weg geholpen met mijn probleem zonder er geld aan te verdienen! Zie je niet veel meer. Bedankt!
Reply from Mobile Service Centre 2022-06-20
Bedankt voor je review! Fijn dat we je hebben kunnen helpen, als er wat met je telefoon, tablet of computer is weet je ons te vinden!
Advertisement
Ferdinand Sebastiaan
Ferdinand Sebastiaan
2022-06-01
Tom
2022-04-22
Prima service en snel geholpen! Ik ga standaard naar Mobile Service Centre voor reparatiewerkzaamheden van mijn telefoon. Afgelopen week ineens gele banen over mijn Iphone scherm lopen. Contact opgenomen en kon direct geholpen worden. Aangezien het mogelijk om een productiefout gaat werd direct het scherm kosteloos vervangen. En dat binnen 1 dag! Erg belangrijk voor mij als ondernemer. Ik kan iedereen aanraden om voor reparatiewerkzaamheden naar Mobile Service Centre te gaan.
Pauline Pluim
Pauline Pluim
2022-04-20
Reply from Mobile Service Centre 2022-04-20
Dank je wel voor je vertrouwen en voor je review Pauline!
Yusuf Demirez
Yusuf Demirez
2022-04-17
Reply from Mobile Service Centre 2022-04-20
Bedankt voor je review!
Advertisement
O Meijer
O Meijer
2022-04-01
Vandaag het scherm van mijn iPhone XS laten vervangen en zeer tevreden over het resultaat. Even wachten met een kop koffie en snel gerepareerd. Top!.
Reply from Mobile Service Centre 2022-04-20
Enorm bedankt voor je review! mocht er iets zijn, laat het ons weten!
Dick van Asselt
Dick van Asselt
2022-03-26
Reply from Mobile Service Centre 2022-04-20
Bedankt voor je review!
Denise O
Denise O
2022-03-08
Reply from Mobile Service Centre 2022-04-20
Dank je wel Denise! word gewaardeerd!