Mobile Service Centre Reviews

Mobile Service Centre reviews

4.7

Excellent - based on 82 reviews

www.mobileservicecentre.eu
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (82)
Henk Hendriks
Henk Hendriks
2022-09-26
Verified
Paul Elbers
Paul Elbers
2022-09-18
Verified
Laat hier nooit je Apple MacBook repareren!! Reparaties worden niet of heel slecht uitgevoerd. Mijn MacBook na 7 maanden pas weer terug ontvangen met nog meer schade dan al aan de MacBook aanwezig was. Uiteindelijk door Apple repair Total loss verklaard door grote ondeskundigheid in reparaties van Mobile Service Center!! Onderzoeksrapport van Apple was er zeer duidelijk over. Wees gewaarschuwd!!
Mar x
Mar x
2022-09-09
Verified
Dit is de 2e x dat ik er ben geweest en tevreden over de vakkundigheid en service. Ik wilde de achterkant van mijn hoesje veranderen naar een andere kleur, maar het hoesje wat ik had aangeschaft, bleek achteraf niet te passen. Door een foutje was er perongeluk een barst in mijn telefoon gekomen. Mobile Service Centre bood aan om de reparatiekosten en de aanschaf voor het nieuwe hoesje voor eigen rekening te nemen. Top service! Ik kom zeker terug als er iets gerepareerd dient te worden :) Ik raad het iedereen aan!
Leonardy Istatia
Leonardy Istatia
2022-09-04
Verified
Es estar en le paraíso
A. Kers
A. Kers
2022-06-23
Verified
Je kan hier ook pakketpost Ophalen van bijvoorbeeld UPS en DPD
Lloysss
Lloysss
2022-06-20
Verified
Super vriendelijk te woord gestaan en snel op weg geholpen met mijn probleem zonder er geld aan te verdienen! Zie je niet veel meer. Bedankt!
Reply from Mobile Service Centre 2022-06-20
Bedankt voor je review! Fijn dat we je hebben kunnen helpen, als er wat met je telefoon, tablet of computer is weet je ons te vinden!
Ferdinand Sebastiaan
Ferdinand Sebastiaan
2022-06-01
Verified
Tom
2022-04-22
Prima service en snel geholpen! Ik ga standaard naar Mobile Service Centre voor reparatiewerkzaamheden van mijn telefoon. Afgelopen week ineens gele banen over mijn Iphone scherm lopen. Contact opgenomen en kon direct geholpen worden. Aangezien het mogelijk om een productiefout gaat werd direct het scherm kosteloos vervangen. En dat binnen 1 dag! Erg belangrijk voor mij als ondernemer. Ik kan iedereen aanraden om voor reparatiewerkzaamheden naar Mobile Service Centre te gaan.
Pauline Pluim
Pauline Pluim
2022-04-20
Verified
Yusuf Demirez
Yusuf Demirez
2022-04-17
Verified
O Meijer
O Meijer
2022-04-01
Verified
Vandaag het scherm van mijn iPhone XS laten vervangen en zeer tevreden over het resultaat. Even wachten met een kop koffie en snel gerepareerd. Top!.
Dick van Asselt
Dick van Asselt
2022-03-26
Verified
Denise O
Denise O
2022-03-08
Verified
m de jong
m de jong
2022-03-03
Verified
Positive
Quality
John Wessel
John Wessel
2022-01-12
Verified
Harry Schiffers
Harry Schiffers
2022-01-11
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Value
Was een goede service en weer blij dat de tablet weer doet, bedankt
Nancy Gerritsen
Nancy Gerritsen
2021-12-11
Verified
Miguel Canals Rubio
Miguel Canals Rubio
2021-11-17
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Martijn vd W
Martijn vd W
2021-11-17
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Hele fijne communicatie, mijn tabletscherm was snel en vakkundig gerepareerd. Ook de telefoonreparatie van mijn collega die mij getipt had was vlekkenloos verlopen. Zeker een aanrader.
N Bergen
N Bergen
2021-11-17
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value