Min Træner Reviews

Min Træner Reviews

5.0

Excellent - based on 49 reviews

www.mintraener.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (49)
Christian Hansen
Christian Hansen
2024-02-19
Mit forløb har været noget for sig da jeg snakkede med Simon første gang tænkte jeg at det var en uoverskuelig opgave. Men efter de første par træninger hvor kosten var kommet på plads og træningen var blevet bedre der kan jeg begynde at se forskel. Simon har været den helt rigtige støtte/træner til mig han forstår at tilpasse sig til den enkelte og selv imens han er professionel så kan vi stadi også have det sjovt. Jeg satte mig for et kæmpe mål på 40 kg på langt sigt og i de 8 uger jeg har haft med Simon har jeg smidt 12.2 kg hvis ikke det siger noget om at ham man har som træner så ved jeg ikke hva gør kan kun varmt anbefale Simon.
Advertisement
Mette Madsen
Mette Madsen
2024-02-08
Mit forløb er gået over alt forventning. Efter graviditet skulle jeg af med de sidste kilo, og ønskede en stærkere ryg. Jeg har både tabt mig, fået stærkere ryg, blivet mere glad, og fået ryg/skuldre rettet op! Simon er en meget dygtig træner og health coach der både har støttet, motiveret, presset mig og været fleksibel ifht. trænings tidpunkter så det kunne passe med ens arbejde. Kan kun anbefale et forløb med ham, har lært rigtigt meget på kun få uger!
Danni Røschmann
Danni Røschmann
2024-02-03
Jeg har kendt Simon i mange år og han har om nogen gennemgået fysiske såvel som mentale udviklinger igennem livet. Hvilket giver ham nogle unikke redskaber til at arbejde med folk og forstå processen, hvad enten det handler om vægttab, muskelopbygning eller det mentale aspekt. Så har Simon min største anbefaling og kan hjælpe dig til at blive den bedste version af dig selv!
Marlene Martinu
Marlene Martinu
2024-01-16
Min Træner, Simon Nielsen, har klart været den motiverende faktor til at tage i træningscenter kl. 6 om morgenen. Det var vigtigt for mig at finde en træner der har fokus på mine skavanker, så de ikke bliver værre - da de højst sandsynligt aldrig forsvinder. Efter 16 uger har jeg fået styrke, mere balance i kroppen og ikke mindst lyst til at fortsætte på egen hånd. Viser det sig, mod al forventning, at jeg ikke kommer afsted tager jeg 16 uger mere!
Lauge Stendahl Johansen
Lauge Stendahl Johansen
2024-01-13
Jeg kan kun anbefale Simon fra Min Træner som personlig træner. God fokus på at få den rigtige teknik og intensitet med respekt for mine særheder.
Advertisement
Dalila Ademović Batur
Dalila Ademović Batur
2024-01-13
Tusind tak for intet mindre end et fantastisk træningsforløb til Leyla. ❤️ Det har været nogle intense træningssessioner, vi har haft sammen. Kvaliteten af træningen var altid i top, og Leyla formåede altid at få det maksimale ud af de sessioner, vi havde sammen ved bl.a. at presse mig til at give mig maksimalt. Leyla havde en stor viden og forståelse om kroppen, muskler, smerter, kost mv. men ligeledes om psyken, og det synes jeg var fantastisk; hun formåede virkelig at se hele mennesket og støtte mig der, hvor jeg havde brug for det! Alle mine varmeste anbefalinger, og hvem ved, måske snupper jeg et træningsforløb hos Leyla igen ❤️
Jakob Brunbjerg
Jakob Brunbjerg
2024-01-10
Anmeldelse af træningsforløb 2023 2023 blev et år, med nye drømme og ny motivation. Der skulle en livsstilsændring til! Heldigvis for mig, (og flere), var det også det år, mintræner.dk reklamerede på Facebook om træningsforløb på Samsø! 🎉🎇 For at gøre det kort, så var det den bedste beslutning jeg endnu har gjort mig, at indgå et samarbejde med mintræner.dk. Selvfølgelig for min fysiske, men i den grad også, for min mentale sundhed! Simon er skarp, motiverende, sprængfyldt med humor og humør, samt virkelig dygtig og passioneret i sit arbejde! Efter 3 måneders forløb, kan jeg takke ham for følgende: - Ikke flere daglige begrænsende smerter i ryg, skulder og knæ! - Ikke længere være afhængig af smertestillende medicin, for at klare hverdagen! - Generel god forståelse for styrketræning og kost. - Vægttab - Drastisk livsstilsændring! Det var ordene (jeg lovede jo at gøre det kort😏😉) Tak til holdet bag mintræner.dk for samarbejdet, håber mange flere vil bruge denne fantastiske mulighed fremover 🙌
Tommy Nguyen
Tommy Nguyen
2023-12-13
Fantastiske mennesker! Jeg har samarbejdet med dem i stk tid nu, og hver gang er der masser energi fra både Simon og Leyla. Hvis du eller I, har brug for personlig træning, kan jeg klart anbefale dem.
Michael Blidegn
Michael Blidegn
2023-11-15
Jeg har prøvet en personlig træningstime med Leyla. Jeg kan varmt anbefale hende som personlig træner. Hun er varm, venlig og ben hård! Man får virkelig gode teknikker til at lave korrekte øvelser og et flot træningsprogram. Det var top klasse og en varm anbefaling herfra.
Advertisement
Klaus Andersen
Klaus Andersen
2023-11-15
Jeg havde fornøjelsen af Personlig træning med Leyla idag. Det var en vildt god oplevelse. Man er ikke et øjeblik i tvivl om at man er i gode hænder. Leyla har virkelig styr på det. Korrekt løft og holdning under øvelser er alfa omega i træning. Alle disse ting har Leyla fuldt styr på. En time i Leyla selskab flyver afsted samtidig med man for max ud af sin træning. 5 × ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her fra🥳
Heidi Arildslund
Heidi Arildslund
2023-11-15
Meget imødekommende, behagelig, dygtig og lyttende. Havde den fedeste træning i PG, hvor vi kom de ting igennem som var virkelig god for mig, samt hun pressede mig på en god måde. Fortæller hele tiden hvordan, og om man gjorde det rigtigt. Mega dygtig personlig træner... Glæder mig så meget til og komme igang med hendes program som er lavet til mig. Et stort tak fra mig. 🙏🌞☺️
I H (Draagedeh)
I H (Draagedeh)
2023-11-06
Jeg er halvvejs gennem et træningsforløb med Simon og det har allerede givet mærkbare resultater. Simon har et behageligt væsen og er særdeles dygtig til at motivere i anerkendelse af den individuelle klients grænser. Jeg kan varmt anbefale Simon som personlig træner. Det er så afgjort en af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv.
Sara Diamant Rasmussen
Sara Diamant Rasmussen
2023-11-05
Super energisk, imødekommende, smilende, venlig og professionel træner. Jeg har været meget tilfreds med mit forløb med Leyla som træner og er glad for de tilrettelagte træningsprogrammer som Leyla har lyttet specifikt til hvad jeg har ønsket at træne, så jeg kunne få det bedste ud af det og samtidig synes at træning er sjovt og motiverende. Jeg kan varmt anbefalde Leyla som personlig træner.
Advertisement
Sebastian Brauer
Sebastian Brauer
2023-10-27
Super tilfreds med Simons arbejde!
Funda Özokcu
Funda Özokcu
2023-09-28
Super dygtig personlig træning og coaching med Simon. Det er helt klart det bedste jeg har gjort for mig selv. Simon er meget troværdig og grundig under hele forløbet, samt en rigtig god forståelse.. Du har sådan en god motivation og spreder en fed energi. Jeg har altid glædet mig til træningen da du giver så meget og støttende. Alle sessionerne er guld værd. Simon kan stærkt anbefales!
Nana Alexandersen
Nana Alexandersen
2023-08-19
Nicoleta Baciu
Nicoleta Baciu
2023-06-28
Great experience training with Simon. He has been supportive from day 1 and made the whole experience feel nice and smooth especially when on a weight lose plan. I am very satisfied with the results and looking forward to work more. Besides, he is a nice trainer, calm and motivating, I don’t feel judged or insecure and that is a big plus. I highly reccomend.
Advertisement
Mette Bundgaard
Mette Bundgaard
2023-06-28
Simon kan varmt anbefales fra mig! Er ikke engang helt færdig med mit forløb, hvor mit primære mål har været vægttab, har stadig et par uger tilbage, men har allerede tabt mig næsten 10 kg, samt næsten 40 cm fordelt på hele kroppen. Simon formår at gøre hver træning interessant, og får den indrettet efter hvad for et humør jeg er i, samt hvad min krop kan og vil. Døjer med mange skader, men Simon gør det muligt for mig at gennemføre alle træninger. Jeg havde mangel på motivation før, det har jeg helt sikkert ikke længere. Tak!
Daniel Meier Gleesborg
Daniel Meier Gleesborg
2023-06-22
Fantastisk oplevelse at have Simon som træner. I mit forløb (vægttab), har han været virkelig god til at få fælles træningerne til at fungere for mig. Han bruger tid på at finde ud af hvordan jeg skal presses og får samtidigt fulgt op kostplan og rettet denne til. Fra start var der en god forventning afstemnings samtale. Herunder hvad det er man kan forvente af ham og hvad man skal gøre selv. Han har aldrig lagt skjul på at det var kosten og træning sekundær der vil hjælpe mig. Alt i alt har det for mig været en fantastisk personlig træner og jeg regner bestemt med at forlænge.
Stine Marie Nordkvist Jullerup
Stine Marie Nordkvist Jullerup
2023-01-30
Simon er benhård, men samtidig også så sød, at man finder sig i det! Han spilder ikke tiden med overflødig snak, så man får virkelig noget for pengene her.