Mintenz Natural Cosmetics

www.mintenz.nl

Mintenz Natural Cosmetics Reviews

Excellent rating
4.8
749 reviews Verified
Mintenz Natural Cosmetics
%title%

%offer%

Reviews ( 749 ) 4.8

Arlet Lugtigheid
Arlet Lugtigheid
2024.05.28
Mooie intense kleuren oogschaduw. Snel verzonden. Een enorme keuze.
Flos Roestenburg
Flos Roestenburg
2024.05.28
Hele fijne producten voor een gevoelige huid. Echt een aanrader voor mensen die vloeibare make-up niet kunnen verdragen.
Pukkie Home
Pukkie Home
2024.05.28
Geweldige make up kan niet meer zonder !
Hannie van der Boom
Hannie van der Boom
2024.05.27
Mintez is supermacht. Ik gebruik het nu al een tijdje en ben echt zeer tevreden.
Olga Franse-Lampe
Olga Franse-Lampe
2024.05.27
Ben een beginner, maar merk nu al, dat het fijne producten zijn, die geen huiduitslag geven bij mij. Make-up in schitterende kleuren. Vóór je het in de gaten hebt ben je hooked!
Miranda Van Lohuizen
Miranda Van Lohuizen
2024.05.27
Kathleen Behets
Kathleen Behets
2024.05.27
Wat een fantastische producten. Uiteindelijk toch make up gevonden die mijn couperose écht verstopt. Je voelt de poeders niet, ze blijven lang “zitten”. Top!
Angelique lips
Angelique lips
2024.05.27
Ik had eerst een paar testers gekocht en erna pressed oogschaduw en ik ben erg tevreden. Leuke fan facebook met sociale mensen en tips en tricks voor als je nog niet zo goed bent met make up en oogschaduw bent. Ideaal en prachtige make up
Annemiek Stolk
Annemiek Stolk
2024.05.27
Top producten van Mintenz. Wil niets anders meer. En de service is ook top. 👍 En volgende dag je bestelling in huis👌🏻☺️
Helmy Bruning
Helmy Bruning
2024.05.26
Ik ben vorige maand gestart met het gebruik van producten na uitproberen van testers. Fijne foundation en concealers; prachtig natuurlijk resultaat. De tips & tricks zijn top! Ga nu de oogschaduw uitproberen.
Nanique Timmerman
Nanique Timmerman
2024.05.24
Meer inhoud dan concurrenten en zelfde kwaliteit voor minder geld!
Jantine S
Jantine S
2024.05.23
Ik ben heel tevreden met de producten van Mintenz. Ik heb 2x een proefpakketje moeten bestellen om er achter te komen welke kleur foundation nou echt het beste bij mijn huid past, maar dat is uiteindelijk gelukt. Mijn huid reageert goed op de foundation. Wat ook prettig is, is dat je een dun laagje kunt aanbrengen voor een lichte dekking, en meerdere lagen als je meer dekking wilt. De foundation dekt goed en ik gebruik het vooral op mijn voorhoofd (om pigmentvlekjes te verbergen) en op mijn kin en neus omdat ik wat rode vlekjes heb. Het valt niet op dat er foundation op mijn gezicht zit, dat heb ik met bijna alle vloeibare versies wel. Ik heb de kabuki borstel erbij besteld voor het aanbrengen en die werkt prima. Wat wel een beetje irritant is, is dat ik nooit poeder op m’n gezicht kan krijgen zonder dat er een deel uit de borstel valt op mijn kleding of tafel oid en je veegt het daar niet zomaar af. Het is leuk dat ze van veel producten proefzakjes van aanbieden, en als ik foundation bestel krijg ik vaak een testertje van een oogschaduw erbij. De oogschaduw kleurtjes zijn mooi en blijven goed zitten. Ik draag ze niet vaak omdat ik van een natuurlijke look hou.
Jacqueline Arends
Jacqueline Arends
2024.05.23
Fantastische producten en een supergoede service. Ik vind de live swatches ook echt ontzettend leuk, zo krijg je meer binding met elkaar.
Marlène Berger
Marlène Berger
2024.05.22
Super fijne producten. Eerst allerlei proefjes besteld en daarna een hele lijn aangeschaft inclusief alle borstels. Het is de investering waard. Ik gebruik deze producten ook in stage als zangers maar ook in mijn vrije tijd. Ook veel tips en filmpjes te vinden hoe deze producten te gebruiken en te combineren, ben gek op kleur advies wat allemaal te vinden is online en op de socials. Top ⭐️
Conchita van Dijk
Conchita van Dijk
2024.05.22
Geweldige make up...staat zo natuurlijk..niks anders meer voor mij
Miranda Knops
Miranda Knops
2024.05.22
tamara smits
tamara smits
2024.05.22
Hilde Lemmens
Hilde Lemmens
2024.05.22
Prima producten
Niene Van spijker
Niene Van spijker
2024.05.21
Fijme foundation !! En erg natuurlijk ,zuinig in gebruik,
Claudia Jonkhout
Claudia Jonkhout
2024.05.21
Proefpakket voor foundation gekocht, helaas niets ontvangen en ook geen reactie op mijn mail. Na enige tijd toch nog een reactie en een nieuw pakketje ontvangen.