9sił s.c. Izabela Urbaniak-Mosiołek, Sławomir Urbaniak

www.milezowka.pl

9sił s.c. Izabela Urbaniak-Mosiołek, Sławomir Urbaniak Reviews

Excellent rating
4.7
856 reviews Verified
9sił s.c. Izabela Urbaniak-Mosiołek, Sławomir Urbaniak
%title%

%offer%

Reviews ( 794 ) 4.7

Komandos
Komandos
2024.03.04
10 Verified
Exceptional
Advertisement
Lucjan
Lucjan
2024.03.01
9.0 Verified
☺Właściciel bardzo sympatyczny, a samo miejsce znajduje się w dobrej lokalizacji z pięknymi widokami. Bardzo duży atut to atrakcje na miejscu, każdy znajdzie coś dla siebie. Śniadania były bardzo obfite i smaczne. Bardzo udany pobyt!
Joanna
Joanna
2024.02.25
8.0 Verified
Very Good
Małgorzata
Małgorzata
2024.02.22
9.0 Verified
Miejsce bardzo ładne. ☺Bardzo ładne miejsce. Widok na góry przez okno, sala gier, kuchnia z jadalnią do dyspozycji i to co bardzo mi się podobało że cześć SPA czyli sauna, jacuzzi jest na wyłączność. Na zewnątrz było dużo atrakcji dla dzieci ale ze względu na pogodę i sezon nie zostały wykorzystane. Napewno w okresie letnim jest wiele ciekawiej. Polecam to miejsce.
Piotr
Piotr
2024.02.12
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Małgorzata
Małgorzata
2024.02.12
10 Verified
Exceptional
Bogumił
Bogumił
2024.02.05
10 Verified
Exceptional
Edyta
Edyta
2024.01.31
10 Verified
☺Idealny obiekt Serdecznie polecam
Łukasz
Łukasz
2024.01.28
10 Verified
☺Miejsce w cichym i spokojnym otoczeniu, miła obsługa.. na pewno jeszcze przyjedziemy w sezonie letnim ☺️ Bardzo dziękujemy i będziemy polecać dalej ☹Wszystko okey
Advertisement
Justyna
Justyna
2024.01.23
10 Verified
☺Dużo przestrzeni na obiekcie . Każdy znajdzie coś dla siebie . Sauny,bilard
Fiodar
Fiodar
2024.01.22
9.0 Verified
Wonderful
Tomasz
Tomasz
2024.01.22
9.0 Verified
Wonderful
Luks
Luks
2024.01.21
10 Verified
☺rano jak wstajesz piękny widok na gór a wieczorem jak się kładziesz piękne miasto oświetlone nocą to cały widok z pokoju czego chcieć więcej jak w domu tego nie masz🙂. Śniadanie bardzo dobre. Salon gier super sprawa.SPA tylko dla siebie robisz co chcesz i nie ma innych gości fajna sprawa to polecam bo jeszcze tak się nie spotkałem sauna jacuzzi tylko dla siebie. Na pewno tam wrócę bo jest warto😉 teraz czekam na lato bo obiektu jest więcej, więcej będzie atrakcji otwarty basen,rowery ,ognisko, plac zabaw dla dzieci🙂
Advertisement
Osowiecka
Osowiecka
2024.01.19
10 Verified
Exceptional
Kristina
Kristina
2024.01.04
10 Verified
Exceptional
Yurii
Yurii
2024.01.01
5.0 Verified
☺Położenie, wygodne i czyste pokoje, dostępny parking, fajny wygłuszony pokój klubowy ☹Śniadania mało rozmaite, brak lodówki we wspólnej w kuchni. Wszystkie produkty trzeba zabierać do pokoju lub do auta.
Damian
Damian
2023.12.21
10 Verified
☺Czyste pokoje, bardzo fajnie urządzona strefa wypoczynkowa i jadalnia z kuchnią dla gości. Bardzo ładny widok na góry. Lokalizacyjnie fajnie, blisko do wielu atrakcji, ale jednak trzeba jeździć samochodem. Szczególnie patrząc na rozsądną cenę lepiej trafić nie mogliśmy :)
Advertisement
Krzysztof
Krzysztof
2023.12.17
8.0 Verified
Z całego serca polecam bardzo mili i pomocni właściciele ☺Lokalizacja i obsługa ☹Brak wyposażenia w pokoju szklanki kieliszki do wina
Krzysztof
Krzysztof
2023.12.16
9.0 Verified
☺Wszystko
Anna
Anna
2023.12.13
8.0 Verified
☺ładny widok za oknem, świetne spa ☹ciepła woda z sieci śmierdziała kanalizacją