Mijn Constructeur

www.mijnconstructeur.nl

Mijn Constructeur Reviews

Excellent rating
5.0
22 reviews Verified
Mijn Constructeur
%title%

%offer%

Reviews ( 22 ) 5.0

Burak Seferoglu
Burak Seferoglu
2024.05.15
Ik ben ontzettend tevreden met het werk dat mijn Constructeur heeft geleverd. Hij heeft niet alleen mijn verwachtingen overtroffen, maar ook nog eens binnen de afgesproken deadline. De communicatie verliep soepel en duidelijk, waardoor ik altijd op de hoogte was van de voortgang. Ik zal zeker weer gebruik maken van de diensten van dit bedrijf in de toekomst. Bedankt voor de uitstekende service!
Advertisement
Jeroen v.d. Berg
Jeroen v.d. Berg
2024.02.24
Fijne bedrijf om mee samen te werken. Wij hebben diverse keren opdracht gegeven aan dit bedrijf voor werkzaamheden aan onze woning als ons bedrijfspand. Heeft professionele kennis in huis en heeft oog voor de uitvoering. De aannemer heeft een duidelijke opgave van Mijn Constructeur gekregen en kon hem altijd bellen tijdens de uitvoering. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Roy van Berlo
Roy van Berlo
2024.02.07
We hadden een constructieberekening nodig voor een verdiepingsvloer in ons bedrijfspand. Binnen een dag op locatie en een dag later was het duidelijke rapport al binnen! Een aanrader!
Kamyar Baroshi
Kamyar Baroshi
2024.02.05
Prettige samenwerking en communicatie! Absolute aanrader
Kazjin Adel
Kazjin Adel
2024.02.02
Mijn ervaring met Mijn Constructeur was uitermate positief. Het team toonde professionaliteit vanaf het eerste contact, snel en efficiënt reagerend op mijn vragen. De constructieberekening voor mijn project, een opbouw op mijn woning, was gedetailleerd en perfect afgestemd op mijn plannen. De heldere uitleg maakte het proces gemakkelijk te begrijpen. Mijn Constructeur heeft niet alleen aan mijn verwachtingen voldaan maar deze zelfs overtroffen, waardoor ik hen zonder aarzeling zou aanbevelen aan anderen die betrouwbare constructeursdiensten zoeken. Kortom, een uitstekende ervaring met Mijn Constructeur.
Advertisement
A S
A S
2024.02.02
Mijn Constructeur heeft ons supergoed geholpen met onze verbouwing. Wij hebben berekeningen laten uitvoeren voor het verwijderen van enkele dragende wanden. Na een telefonisch gesprek hebben wij de benodigde informatie aangeleverd. De berekening hebben wij vervolgens binnen 1 dag ontvangen. Dit bedrijf is een echte aanrader! Top service!
Shahir Van Dijk
Shahir Van Dijk
2024.02.02
De samenwerking verliep soepel en er werd tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. De geleverde rapportage was duidelijk en volledig. Ik ben zeer tevreden met Mijn Constructeur en zou hun diensten zonder aarzeling aanbevelen.
Shahram Dehghan Kohan
Shahram Dehghan Kohan
2024.01.08
Zeer tevreden met het verloop van het proces. De constructeur denkt goed met je mee en levert de berekeningen zeer snel. Met name de communicatie was erg goed.
Younes Ezzohari
Younes Ezzohari
2023.12.19
Zéér vakkundig en komt afspraken na. Bij vragen of extra werk, is Mijn constructeur ook aanwezig. Top!
Advertisement
Marcelino van Kempen
Marcelino van Kempen
2023.10.02
Denk goed mee. Reageert snel. Vakkundig.
H
H
2023.08.08
Ben zeer tevreden bij mijn constructeur. Hij begreep snel Wat ik wilde, binnen enkele dagen ontvangen. Zeker een aanrader!
Gaby Donders
Gaby Donders
2023.08.06
Heel erg tevreden over Mijn Constructeur. Binnen een week hadden wij een zeer uitgebreide constructie berekening binnen voor een aanbouw, opbouw en een zolder versteviging. Erg klantvriendelijk, diverse keren aan de lijn gehad om vragen te stellen ook dit was geen enkel probleem. Voor onze volgende verbouwing schakelen wij ook zeker Mijn Constructeur weer in. Nogmaals bedankt voor je snelle service en je hulp!
Martijn Teerhuis
Martijn Teerhuis
2023.08.02
The report was exhaustive and delivered fast, in our case within 2 working days. The constructor was very friendly to answer all our questions we had.
Advertisement
Mark van den Oetelaar
Mark van den Oetelaar
2023.07.18
Altijd goed
Niek Gommans
Niek Gommans
2023.06.05
Alles ging goed bij Mijn Constructeur. Hij begreep snel wat ik wilde, voerde uitgebreide berekeningen uit en lichtte dat uitvoerig toe. Ook daarna reageerde hij snel op vragen.
Chander Hoogstad
Chander Hoogstad
2023.05.25
Wij als constructiebedrijf hebben met veel partijen in de loop der jaren samengewerkt. Via mijn constructeur hebben wij verreweg de beste ervaring, snel kennis van zaken en ook tijdens lopende projecten goed bereikbaar om vragen te beantwoorden die wij in het werk tegenkomen. Fijne club om mee samen te werken. Zeker een aanrader!!!! Mijn Staalconstructie B.V
Syan Sitalsing
Syan Sitalsing
2023.04.22
Eren heeft ons enorm goed en snel geholpen met een berekening voor het doorbreken van een draagmuur. Ook met extra vragen was hij behulpzaam en snel. Super tevreden over. Dank!!
Advertisement
can aridasir
can aridasir
2023.04.14
Snelle service en goede prijs. In de rapportage is een conclusie opgenomen met de constructieve opgave, deze was voor de aannemer en voor mij erg duidelijk!
Ziad
Ziad
2023.04.14
Samengevat in 3 woorden: betaalbaar, transparant en snel. Mijn constructeur heeft een heldere communicatie en denkt met je mee. 5 sterren van ons!
vRapxd
vRapxd
2023.04.14
Wij hebben een nokverhoging laten uitrekenen door dit bedrijf. Contact verliep soepel, rapportage was zeer inzichtelijk en hebben de statische berekening na akkoord binnen 2 werkdagen ontvangen. Zeker een aanrader!