Michal Hrubý - ProfesionalniMakler.cz

www.michalhruby.cz

Michal Hrubý - ProfesionalniMakler.cz Reviews

Excellent rating
4.9
38 reviews Verified
Michal Hrubý - ProfesionalniMakler.cz
%title%

%offer%

Reviews ( 38 ) 4.9

Lukáš Zátopek
Lukáš Zátopek
2024.04.12
Pan Michal Hrubý je skutečným profíkem v realitách. Musím vyzdvihnout jeho lidskost. Dokáže se vypořádat i s velmi těžkými úkoly. Pokud chcete prodat svoji nemovitost, pan Hrubý je jasná volba. Děkujeme mockrát za Vaše služby!
Reply from Michal Hrubý - ProfesionalniMakler.cz 2024.04.15
Pane Zátopku, děkuji za Vaše hodnocení i za naprosto skvělou spolupráci. Michal Hrubý.
Martin Polách
Martin Polách
2023.10.13
Rychlý, skvělý a profesionální přístup. Děkujeme za spolupráci. A rozhodně doporučujeme dál ;)
Jitka Slusarzova
Jitka Slusarzova
2023.08.25
Michal Hrubý je Profesionál ve svém oboru, nejlepší. Prodával náš byt a vše na výbornou od prezentace, jednání s kupujícím a dotažení celého obchodu. Dělá pro klienty víc než musí, férově a lidsky, je vidět, že svou práci dělá rád. Děkujeme.
Jan Jansa
Jan Jansa
2023.05.13
Vřele doporučuji služby pana Michala Hrubého. S přítelkyní jsme byli velice spokojeni jak s jeho jednáním, tak přístupem, flexibilitou a ochotou. Jedná se o velice milého, profesionálního a spolehlivého makléře, který se v našem případě snažil vyjednat co nejlepší podmínky pro obě strany (kupující/prodávající), což u jiných nemusí být vždy pravidlem. Ocenili jsme lidský přístup a milé jednání, které celý proces nákupu nemovitosti zpříjemnilo. Pokud bych v budoucnu potřeboval řešit prodej/nákup nemovitosti, určitě se na pana Hrubého rád znovu obrátím.
Vanillaa
Vanillaa
2022.10.08
Pan Hrubý je makléř s velkým M. Koupě domu za pomocí pana Hrubého proběhla naprosto nekomplikovaně efektivně a k plné spokojenosti obou stran. Mohu jen doporučit. Děkujeme
Yes House
Yes House
2022.09.15
recommends
Pan Hrubý prodal novostavbu rodinného domku, který naše firma postavila. Celou dobu jednal poctivě jak s námi, tak s kupujícími. Vložil do toho spoustu své práce a času. Udělal 3D vizualizace, lítal s dronem aj. Svou odměnu si vzal až úplně na konec, když vše dobře dopadlo. Poklona. Stále existují lidé, kteří dělají realitní práci poctivě. Smekám.
Vítězslav Jurčík
Vítězslav Jurčík
2022.09.15
Pan Hrubý prodal novostavbu rodinného domku, který naše firma postavila. Celou dobu jednal poctivě jak s námi, tak s kupujícími. Vložil do toho spoustu své práce a času. Udělal 3D vizualizace, lítal s dronem aj. Svou odměnu si vzal až úplně na konec, když vše dobře dopadlo. Poklona. Stále existují lidé, kteří dělají realitní práci poctivě. Smekám.
Jan Poštulka
Jan Poštulka
2022.09.05
Od prvního do posledního kontaktu profesionál, který si uvědomuje, že poskytování realitních služeb je služba poskytována klientovi a uspokojení reálných přání a potřeb klienta řadí na první místo. Na čem jsme se dohodli, to platilo a bylo dodrženo. Měl jsem pocit, že podání ruky a čestné slovo je nadřazeno papírové smlouvě a toho si v dnešní době nesmírně vážím, protože tyto hodnoty rovněž sdílím a upřednostňuji. S klidným svědomím mohu jen doporučit!!!
Ivana Čajková
Ivana Čajková
2022.08.14
Pan Hrubý zajistil skoro nemožné. Spolupracovali jsme s ním na koupi našeho vysněného domova a zároveň byl schopen prodat naši nemovitost během neuvěřitelně krátké doby. Jeho přístup a komunikace byla perfektní. Vždy pomohl, poradil. Určitě jej doporučuji všem. A Vám, pane Hrubý, od srdce děkujeme.
Ryszard Perzynski
Ryszard Perzynski
2022.01.01
Positive
Professionalism
Zdravím všechny, kteří hledají spolehlivost a profesionalitu. Osobně mám vysoké nároky na úroveň a kvalitu služeb, které sám nabízím, ale i poptávám. Preferuju spíše přátelský a lidský přístup. Naše zkušenost s panem Michalem byla přesně taková..příjemná, lidská a zároveň profesionální a čestná.. Všechny dohody byly naplněny i přes tak nestabilní dobu v jaké se nacházíme. Michale děkujeme, že jste se spolupodílel na splnění našeho snu. RP
Igor Polach
Igor Polach
2021.12.13
recommends
Chtěl bych tímto veřejně poděkovat Michalovi Hrubému za spolupráci při koupi domu a zároveň prodeji našeho bytu. Vše proběhlo bez jakýchkoliv problémů, zbytečných prodlev a jak jsme si na začátku řekli. Jeho profesionální přístup, příprava prodeje (videoprezentace) a výběr zájemců nám ulehčil a urychlil prodej bytu takovým způsobem, že 3 dny po prvním kole prohlídek jsme měli připravenou rezervační smlouvu.
Pavel Vitamvas
Pavel Vitamvas
2021.12.12
Positive
Professionalism
Zdravím všechny,kteří hledají top realitního makléře. Pan Hrubý je špička ve svém oboru,profesionální, slušný, lidský a nikdy nemá s ničím problém,ať mu zavoláte ve dne či v noci. Opravdu makléř s velkým M. S pozdravem Vitamvas
Lukáš Sovadník
Lukáš Sovadník
2021.12.05
Positive
Professionalism
Profesionální přístup, spolehlivost, rychlost, skvělé jednání, děkujeme!
Lucie Miško
Lucie Miško
2021.11.12
Roman Klačko
Roman Klačko
2021.02.18
Rasheedat Shina Ayomi Ganiyu
Rasheedat Shina Ayomi Ganiyu
2021.02.03
recommends
I HIGHLY WANT TO RECOMMEND SOMEONE WHO HELPED ME ON FOREX TRADING HERE ON THIS PAGE AND EVERY ONE ON THIS PAGE SHOULD TRY AND PARTICIPATE ON THIS AND DON’T FORGET TO THANK ME LATER I'm very delighted to recommend Binary Trading Expert Mr Louis Bobby, during this lock down I said to myself that I can't stay at home without doing something to earned me good money to take care of my family, Till a friend told me about Mr Louis Bobby and he guided me on how it works in his platform, i start with $500 which gave me $6,780 in 6 working Days Mr Louis Bobby is the best and most trusted trader, for those who are interested in making rapid profit on Forex Trading Contact Mr Louis Bobby on Email: louisbobbyforextrader@gmail.com WhatsApp: +1(469)283-5175
Petr Hejda
Petr Hejda
2020.07.06
Ladislav Jakub Kubín
Ladislav Jakub Kubín
2020.02.19
Předpokládám, že většina lidí bude tuhle i další zdejší recenze považovat za falešné, nebo zaplacené ale co už. Během roku, co jsme s manželkou hledali dům, jsme měli možnost poznat více makléřů. Asi ne překvapivě převažovaly negativní zkušenosti ale našly se i výjimky. Pan Hrubý patřil mezi ty dobré zkušenosti. Přejdu věci, jakože nás do ničeho netlačil, dům dobře odprezentoval a tak dále. To by asi měl být standart dobrého makléře. Vyzdvihnu ale jednu věc. Z jednání i celkového procesu jsem měl pocit, že nebral v potaz jen dobro paní majitelky (své klientky) ale i naše. A proto ho doporučuju i ostatním.
Ladislav Jakub Kubín
Ladislav Jakub Kubín
2020.02.19
recommends
Předpokládám, že většina lidí bude tuhle i další zdejší recenze považovat za falešné, nebo zaplacené ale co už. Během roku, co jsme s manželkou hledali dům, jsme měli možnost poznat více makléřů. Asi ne překvapivě převažovaly negativní zkušenosti ale našly se i výjimky. Pan Hrubý patřil mezi ty dobré zkušenosti. Přejdu věci, jakože nás do ničeho netlačil, dům dobře odprezentoval a tak dále. To by asi měl být standart dobrého makléře. Vyzdvihnu ale jednu věc. Z jednání i celkového procesu jsem měl pocit, že nebral v potaz jen dobro paní majitelky (své klientky) ale i naše. A proto ho doporučuju i ostatním.
Reply from Michal Hrubý - ProfesionalniMakler.cz 2020.02.20
Pane Kubíne, velice si vážím Vaší zpětné vazby a děkuji za příjemnou spolupráci.
Dana Ulrichova
Dana Ulrichova
2020.02.19
recommends
Děkuji panu Hrubému za profesionální přístup k prodeji mojí nemovitosti.Od počátku jsem byla maximálně spokojená.Přeji mu mnoho dalších spokojených zákazníků.Velký dík.
Reply from Michal Hrubý - ProfesionalniMakler.cz 2021.02.03
I HIGHLY WANT TO RECOMMEND SOMEONE WHO HELPED ME ON FOREX TRADING HERE ON THIS PAGE AND EVERY ONE ON THIS PAGE SHOULD TRY AND PARTICIPATE ON THIS AND DON’T FORGET TO THANK ME LATER I'm very delighted to recommend Binary Trading Expert Mr Louis Bobby, during this lock down I said to myself that I can't stay at home without doing something to earned me good money to take care of my family, Till a friend told me about Mr Louis Bobby and he guided me on how it works in his platform, i start with $500 which gave me $6,780 in 6 working Days Mr Louis Bobby is the best and most trusted trader, for those who are interested in making rapid profit on Forex Trading Contact Mr Louis Bobby on Email: louisbobbyforextrader@gmail.com WhatsApp: +1(469)283-5175