MI-AMI Shop

MI-AMI Shop Reviews

Excellent rating
5.0
7 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (7)
Ik ben heel blij met mijn ketting en oorbellen, prachtig gemaakt en een snelle verzending en mooi verpakt!Ik kom zeker terug, bedankt!
Advertisement
Stefan Mooren
Stefan Mooren
2022.08.29
Goede service, persoonlijke benadering, snelle bezorging én mooie producten. Hier kun je met een gerust hart bestellen.
Reply from MI-AMI Shop 2022.08.29
Bedankt voor je bericht Stefan. Fijn dat ik je naar tevredenheid heb kunnen helpen. Fijne vakantie nogmaals.
Lukas Bos
Lukas Bos
2022.01.21
Bij Mi-ami heb ik een leuk setje armbanden gescoord die ik eigenlijk elke dag wel draag. Het viel me op dat ze ook voor mannen veel leuke keuzes in armbanden hebben. Ik heb ze nu ongeveer 2 maanden en ze zijn nog net zo mooi als de dag dat ik ze heb gekocht.
Reply from MI-AMI Shop 2022.01.21
Bedankt Lukas. Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent! Ik hoop dat je nog heel lang plezier van je armbanden hebt.
Mirjam Bos
Mirjam Bos
2021.12.11
Henny heeft echt passie voor de sieraden die ze maakt. Ik wilde graag iets wat niet in de webshop stond en daar heeft ze me heel goed mee geholpen. Zeker een aanrader en tip voor iedereen die een uniek, handgemaakt en duurzaam sierraad zoekt. Service is top :)
Reply from MI-AMI Shop 2021.12.13
Bedankt voor je lieve reactie Mirjam. Graag gedaan!
Michiel Overeem
Michiel Overeem
2021.12.10
Advertisement
Peter Bos
Peter Bos
2021.12.10
Chantal de Jong
Chantal de Jong
2021.12.10
Het armbandje wat ik zocht stond niet in de webshop maar ze wilde hem graag maken . Hij is precies geworden hoe ik het in gedachten had ! Nog elke dag blij mee
Reply from MI-AMI Shop 2021.12.11
Wat leuk om te lezen dat je er nog elke dag blij mee bent Chantal. Bedankt voor je reactie.