Mondzorg Bouman

www.mhbouman.nl

Mondzorg Bouman Reviews

Excellent rating
4.8
49 reviews Verified
Mondzorg Bouman
%title%

%offer%

Reviews ( 49 ) 4.8

Arthur Noordijk
Arthur Noordijk
2024.03.18
Heel tevreden met de halfjaarlijkse behandeling door Priscilla. Ze behandelt zo prettig als maar mogelijk is. Ik plan dit meestal vlak voor mijn tandartsafspraak, zodat ik met een gerust gevoel op de tandartsstoel plaatsneem. Heel blij mee.
Advertisement
Lex van der Veldt
Lex van der Veldt
2024.03.16
Vriendelijk, zorgzaam en absoluut geen bouwvakker in je mond. Gewoon rustige en nette behandeling.
Mike Verkerk
Mike Verkerk
2024.03.16
Wij zijn hier meerdere keren geweest met onze zoon. We werden goed en professioneel geholpen. De mondhygiëniste is goed met kinderen en hij wordt meteen op zijn gemak gesteld.
Pieter Heijnis
Pieter Heijnis
2024.03.15
Erg fijne mondhygiëniste heeft de boel goed op orde. Ben zelf niet zo'n held bij tandartsen etc . Maar bij Priscilla geen probleem. Alles wordt goed uitgelegd wat zij gaat doen. In een woord TOP
Dan Zwijgers
Dan Zwijgers
2024.03.15
Prima mondhygienste accuraat, duidelijk, vriendelijk en kundig.
Advertisement
Friso van der Meulen
Friso van der Meulen
2024.01.16
Zeer vakkundige, zorgzame en vriendelijke mondhygiënist. De behandeling veroorzaakte minimaal ongemak en was voor mij de beste ooit!
Reply from Mondzorg Bouman 2024.01.17
Bedankt! Fijn dat de behandeling als prettig is ervaren.
Jos de Rek
Jos de Rek
2023.11.05
Gezellige jonge dame, alles ziet er netjes uit en precies op tijd geholpen.
Gerda De Haan
Gerda De Haan
2023.11.04
Al jaren angst voor tandarts en mondhygiënist maar ik ga toch. Naar aanleiding van de goede ervaring van mijn man bij Priscilla ook overgestapt en ik kan alleen maar zeggen... spijt dat ik niet eerder naar Priscilla ben gegaan. Pijnloze behandeling en ze is geduldig en goede uitleg over alles. Echt top
Reply from Mondzorg Bouman 2023.11.07
Bedankt voor je reactie! Goed dat je altijd bent gegaan ondanks je angst. Maar helemaal fijn voor jou dat het goed bevallen is hier in de praktijk. Tot volgend jaar!
Anouschka Tienhooven
Anouschka Tienhooven
2023.11.04
Altijd een goede behandeling en Priscilla is een rustig persoon wat heel prettig is als je wat angstig bent.
Reply from Mondzorg Bouman 2021.05.04
Leuk om te horen! Fijne avond
Advertisement
Ellen de Groot
Ellen de Groot
2023.11.03
Ik kom al enige jaren bij Pricilla, voor behoud van mijn gebit voor wat het is. Krijg eerlijke adviezen en ben altijd blij als de behandeling klaar is. Dank voor jarenlange tandzorg en hoop dit nog even door te zetten.
Reply from Mondzorg Bouman 2023.11.07
Bedankt voor je review en het vertrouwen de afgelopen jaren. Tot snel!
Hermien Beekink
Hermien Beekink
2023.11.03
Voor de 1e keer geweest, op advies en was zeer tevreden. Vriendelijke ontvangst en ze neemt alle tijd voor je. Gaat zorgvuldig te werk en leg van te voren uit wat ze gaat doen. Gebit ziet er weer lekker schoon uit, voor herhaling vatbaar. Kan dit iedereen aanbevelen👍🏼
P vS
P vS
2023.11.03
Nu ga ik niet meer met tegenzin naar de mondhygienist, voorheen elders wel. Via via bij Mondzorg Bouman terecht gekomen. Priscilla is erg vriendelijk en de behandeling doet zij erg voorzichtig met duidelijke uitleg wat ze gaat doen. Inmiddels mijn dochter en man ook bij Mondzorg Bouman.
Reply from Mondzorg Bouman 2023.11.03
Bedankt voor je review! Blij dat je niet meer met tegenzin naar de mondhygiënist gaat :)
Jannie Beenen-Talsma
Jannie Beenen-Talsma
2023.11.03
Advertisement
Paul Van Stijn
Paul Van Stijn
2023.11.03
Ester Hendricks
Ester Hendricks
2023.11.03
Vriendelijk. Neemt de tijd. Erg relaxed met kinderen. En niet geheel onbelangrijk, onberispelijke tanden na de behandeling.
Jessica van Duinhoven-Klein
Jessica van Duinhoven-Klein
2023.11.03
Vakkundige en vriendelijke vrouw. Kom er al jaren. Word er altijd perfect geholpen!
Reply from Mondzorg Bouman 2023.11.03
Bedankt voor je review! Fijn dat het bevalt
Riet Hechemer
Riet Hechemer
2023.11.03
Zeer lieve dame, Goede uitleg wat ze gaat doen. Heeft interesse in de patiënt. Priscilla is altijd vriendelijk. Zeer zeker aan een ieder aan te raden.
Reply from Mondzorg Bouman 2023.11.03
Wat een leuk bericht! Bedankt. Tot volgend jaar weer
Advertisement
Percy Tienhooven
Percy Tienhooven
2023.06.12
Hele fijne respectvolle behandeling gehad. Echt top. Ik wilde een afspraak maken bij mijn 'normale' tandarts, maar die zat voor de aankomende paar maanden vol. Mijn tandarts verwees mij door naar Mondzorg Bouman. En dat was een goede tip! Ik kreeg een fijne uitleg wat er ging gebeuren het resultaat was top! Probleem nu is wel dat mijn 'normale' tandarts misschien een klantje minder heeft haha. Dankjewel en tot volgende keer!
Reply from Mondzorg Bouman 2023.06.12
Bedankt voor de review! Fijn dat de behandeling goed is bevallen. Tot de volgende keer 😊
Samantha Maaswinkel
Samantha Maaswinkel
2023.03.14
Super fijne mondhygieniste, word altijd heel fijn geholpen. Priscilla, luistert goed en is erg voorzichtig.
Hans Stam
Hans Stam
2023.02.21
Vandaag een fijne behandeling gehad door Patricia. Mooie schone praktijk. Ze werkt uiterst secuur en schoon. Afspraak maken kan via de website; erg makkelijk.