Metaal-Art

Metaal-Art Reviews

Excellent rating
5.0
48 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (45)
Gustavo Fregoni
Gustavo Fregoni
2022.04.12
From start to finish they kept every word. Bedankt!
Advertisement
Gert-Jan Munneke
Gert-Jan Munneke
2022.03.30
Heel erg tevreden over Metaal Art. We hebben een groot project gedaan met veel verschillende leveranciers. Naast de kwaliteit van het eind product stak Metaal Art stak er met kop en schouders bovenuit mbt professionaliteit. Alle afspraken werden nagekomen, en dat is helaas een uitzondering in de bouw. Super tevreden over het eind resultaat.
Ria Bakker
Ria Bakker
2022.03.22
Wat een vakwerk… echt prachtig, zo mooi!!!
Delio Brito
Delio Brito
2022.02.24
We had stairs made by Metaal Art and what a friendly approach, beautiful and professional work. From planning to conclusion 5 stars. We could not have made better choice.
Stan Termes
Stan Termes
2022.02.21
Metaal-Art heeft onlangs een prachtige stalenwand met deur gemonteerd. Het was een hele (uitdagende) klus om de onderdelen via een verhuislift boven te krijgen maar het resultaat mag er zeker zijn. Topservice van de mannen!
Advertisement
Henry Robben
Henry Robben
2021.10.25
Metaal-Art heeft onlangs in mijn woning diverse deuren, trapleuningen en een raam aangebracht. De mensen waren heel professioneel, voorzichtig en voorkomend. De uitstraling is geweldig. Het is erg prachtig geworden!
Rob Smit
Rob Smit
2021.10.04
Martijn de Bruijne
Martijn de Bruijne
2021.09.24
Ga naar dit bedrijf! Ik kan alleen maar positief zijn over de diensten en producten van Metaal-Art. Vanaf het eerste gesprek verlopen de contacten zeer prettig en positief. De mensen van Metaal-Art denken met je mee en wijzen je op eventuele problemen tijdens de montage. Daarnaast dragen ze oplossingen aan om hetgeen jij als klant graag wilt toch mogelijk te maken. Wij hebben in de afgelopen maanden met minimaal 5 medewerkers van Metaal-Art diverse contacten gehad en allemaal zijn ze even vriendelijk, correct, eerlijk en vakbekwaam. De uitspraak doen wat je zegt en zeg wat je doet is volledig van toepassing! Wij hebben diverse balustrades, een stalen trap en binnendeur door ze laten maken en zijn ontzettend tevreden over alles wat is geleverd. Strak vakwerk!
Laurens Peek
Laurens Peek
2021.09.06
Zeer hoge glas in staal roomdivider besteld! Fantastische persoonlijke service en zeer kundige installatie. Heel fijn bedrijf om mee samen te werken. En ook nog zeer gunstig geprijsd, in vergelijking met andere aanbieders.
Advertisement
Kaptein
Kaptein
2021.08.18
Gerrit Noordermeer
Gerrit Noordermeer
2021.08.04
Jordy en zijn team hebben voor ons twee fantastisch mooie schuifdeuren met één vast glazen paneel op maat gemaakt. En in dezelfde stijl een taatsdeur met een vast glazen hoek paneel. Ontzettend goede en fijne communicatie, mooi ontwerp, Aflevering en montage ter plaatse zeer vakkundig en netjes. Echt een top bedrijf!
N Kaag
N Kaag
2021.07.18
Stalen deuren besteld, helaas ging de planning mis en 1 deur bleek beschadigd ma montage. Heel vervelend allemaal, maar je herkend een betrouwbaar en goed bedrijf aan hoe ze dit oplossen. Ondanks wat overlast, is het prima en naar volle tevredenheid opgelost door een team van jonge, vriendelijke en keurige medewerkers.
Reply from Metaal-Art 2021.07.26
Dankjewel voor je berichtje Nico. Ondanks dat het niet geheel volgens planning is verlopen, zijn we blij dat het resultaat naar tevredenheid is. Veel plezier van de deuren!
philip de vusser
philip de vusser
2021.07.10
Heb M-A recent opdracht gegeven voor beloopbaar glas. Erg tevreden - van planning tot uitvoering absolute vakmannen. resultaat is absoluut naar volle tevredenheid. Kan alleen maar aan bevelen!
Advertisement
Ronald van den Berg
Ronald van den Berg
2021.05.20
Zeer plezierige ervaring met Metaal-Art. Zijn zeer deskundig, werden goed geholpen en de montage was deskundig en snel. Mijn volgende bestelling doe ik zeker weer hier.
Bram
Bram
2021.04.14
Super blij zijn we met de kast op maat van ruim 4 meter hoog en 2 meter breed. Een waardevolle aanwinst in ons huis. Ook blij met de service van Metaal-Art. Ze kwamen de kast leveren en monteren en toen deze niet paste (wat mijn eigen schuld was) hebben ze het snel en adequaat opgelost.
Jack en Alice Homann
Jack en Alice Homann
2021.02.27
Van begin tot het einde met ons meegedacht. Echt en heel fijn bedrijf en de montage is perfect. Kwaliteit een dikke 10. Ik zou metaal art dan ook aanbevelen.
Rick -
Rick -
2021.02.05
Van begin tot eind nette service
Advertisement
Marc en Ineke
Marc en Ineke
2021.01.18
We hebben 2 dubbele stalen taatsdeuren gekocht. Mooi ontwerp geworden en goed geplaatst. Greepjes op maat gemaakt. Ruime keuze uit profielen en afwerking. Prijs-kwaliteit prima op orde!
Noud Rashtizadeh
Noud Rashtizadeh
2020.11.23
Wat een vakmanschap! van begin tot eind. De passie en toewijding voel je direct! Een super team wat perfect samenwerkt. Contact begon direct goed, ze denken met je mee en komen met goede ideeën. Ze zijn een aantal keer langsgekomen om in te meten en te bespreken. Het resultaat is overweldigend. Iedereen die binnenkomt geeft meteen en compliment over de trap. Het is en echte eye catcher geworden. Ik had al veel offertes gezien maar ben blij dat ik met hun in zee ben gegaan. (overigens waren zij ook het scherpst qua prijs!) Zeker aan te raden!!
joris hartong
joris hartong
2020.11.21
Top bedrijf en maat werk super