MERKANT Computer Services

MERKANT Computer Services Reviews

Excellent rating
5.0
10 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (10)
Christian de Winter
Christian de Winter
2023.11.29
Enorme competenties, grote beschikbaarheid en prima herstelling aan degelijke prijs = uitstekend adres !!!
Reply from MERKANT Computer Services 2023.11.29
Bedankt Christian voor uw bericht. Uw Windows besturingssysteem was volledig gecrasht en uw PC startte niet meer op. Na de volledige herinstallatie van uw pc met alle programma's en met het terugplaatsen van bestanden en mailboxen ben je weer helemaal UP en running. Ik ben blij dat ik u heb kunnen helpen en dat u tevreden bent over de diensten van Merkant Computer Services.
Advertisement
Ilse Verberck
Ilse Verberck
2023.11.24
Topservice, vriendelijk, snel. Computer aan huis opgehaald en na grondige opkuisbeurt terug thuis afgeleverd. Correcte afspraken. Ik kan MERKANT Computer Services dan ook alleen maar sterk aanraden aan iedereen!
Reply from MERKANT Computer Services 2023.11.26
Bedankt Ilse voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Ik probeer elke computer reparatie snel en zorgvuldig af te leveren. En vriendelijkheid zit in mijn aard, maar dat komt vooral omdat mijn klanten geweldig zijn en u was daar geen uitzondering op. Als u in de toekomst nog PC problemen hebt, kan u steeds op MERKANT Computer Services rekenen.
Jean-paul Lomry
Jean-paul Lomry
2023.11.23
Ik was snel en efficient geholpen, dit voor een heel redelijk prijs
Reply from MERKANT Computer Services 2023.11.26
Merci Jean-Paul voor het vertrouwen in MERKANT Computer Services. Ik ben blij dat ik u heb kunnen helpen met het advies en hulp voor de aankoop van een nieuwe PC bij een lokale handelaar. Hierna hebben we alles overlopen wat er van uw oude PC overgezet moest worden naar uw nieuwe PC. Bedankt dat u de installatie van uw nieuwe PC hebt laten uitvoeren door MERKANT Computer Services. En tof dat u de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. U weet als er nog eens een probleem is of u zit met een vraag: MERKANT Computer Services staat voor u klaar.
Pascale Delanner
Pascale Delanner
2023.11.07
Reply from MERKANT Computer Services 2023.11.07
Bedankt Pascale voor uw beoordeling. Moest je in de toekomst nog problemen hebben met uw computer of advies wensen, weet je me te vinden.
Leen Van Gansen
Leen Van Gansen
2023.10.07
Snelle en correcte service, zeker aan te bevelen!!
Advertisement
Lode Brosens
Lode Brosens
2023.08.01
Vlotte communicatie, service aan huis en duidelijk iemand met kennis van het vak. Alles loopt weer vlot.
marina scheppers
marina scheppers
2023.06.19
Supertevreden. Super sympathieke gast. Zekers aan te bevelen.
Edward Peeters
Edward Peeters
2023.06.06
Dank u Koen voor uw geleverd werk.
Francine Peeters
Francine Peeters
2023.04.16
Super Service !!!
Advertisement
Glen Van de Peer
Glen Van de Peer
2023.04.11
Top service! Aangename samenwerking voor het opstellen van onze website. Bedankt Koen!