Mediamem

Mediamem Reviews

Excellent rating
4.9
89 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (89)
M&E B
M&E B
2024.03.21
Mehmet heeft onze trouwdag gefotografeerd en alles is perfect gegaan. Hij heeft ons goed geholpen tijdens de shoot. We zijn heel erg blij met het eindresultaat. Mehmet weet wat hij doet en je kan zien dat het echt zijn passie is. 100% een aanrader!!!
Advertisement
Asiye Oruc
Asiye Oruc
2024.02.17
Geweldige foto’s ontvangen . Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de foto’s!!! ZEKER EEN AANRADER 😊
Rümeysa Kanık
Rümeysa Kanık
2024.01.31
Snelste fotograaf ever! Aan het einde van het feest waren alle foto's van de shoot al af. Naast dat hij super snel is, werkt hij ook heel zorgvuldig en professioneel. Echt een topper! Dankjewel voor de prachtige foto’s🫶🏽💕
Eda Sahin
Eda Sahin
2024.01.31
Wij zijn gefotografeerd door Mediamem voor onze bruiloft. Hij is niet alleen een fotograaf maar ook tijdens je shoot een beste vriend die je op je gemak stelt, helpt, denkt aan details en de spanning van de dag even laat vergeten. Wij hebben enorm veel gelachen en genoten van onze fotoshoot!🤗 Tijdens de bruiloft waren de fotoshoot foto’s al af. Ook voor de bruiloft heb je me veel geholpen met het zoeke naar locaties en nog veel meer! Wij zijn kei tevreden en blij met onze fotos ,en ook super blij jou gekozen te hebben zonder twijfels!! Je bent de BESTE!🤍 Dankjewel voor alles!
Elif
Elif
2024.01.02
We zijn op de bruiloft gefotografeerd door MEDIAMEM en alle foto’s zijn zo mooi. We waren op ons gemak tijdens de shoot en het was heel gezellig. Mediamem denkt aan alles tijdens te shoot en vraagt ook vaak naar je wensen. Alle foto’s die Mediamem heeft gemaakt is perfect en is ook heel snel geleverd. Ik ben zo blij dat ik voor je heb gekozen, ik hoop je snel weer te zien op andere bruiloften! Je doet je werk geweldig!!
Advertisement
Meral Kus
Meral Kus
2024.01.01
Dilos Artuk
Dilos Artuk
2024.01.01
Nur Akin
Nur Akin
2023.12.20
We waren met mijn productfoto’s zo lang door geweest tot ze perfect uitkwamen. Ik ben zo blij dat ik voor Mediamem had gekozen. Echt een hele goede ervaring gehad. De foto’s zijn heel goed bewerkt en heel snel opgestuurd. Geen twijfel aan Mediamem!!!!!!!!!!
Abdoulkreem Abazed
Abdoulkreem Abazed
2023.12.14
Advertisement
Filiz Derecik
Filiz Derecik
2023.12.11
Dankzij Mehmet van Mediamem hebben we prachtige beelden van het hennafeest en de bruiloft van Mert & Eda. Naast de professionele werkwijze voelt de samenwerking ook erg vertrouwd en zeer prettig. Echt een aanrader als je een mooi en origineel aandenken wilt aan je bijzondere dag!
ahsen batman
ahsen batman
2023.11.22
Wat een geweldige ervaring met de beste fotograaf! Foto’s ontvangen waar ik uren naar wil blijven kijken, bedankt voor alles 😍
Buse Atakul
Buse Atakul
2023.11.19
Wij hebben geweldige 2 dagen gehad! Wij zijn jou zo dankbaar dat je onze mooiste herinneringen hebt vastgezet. Niet alleen foto’s maken maar ook super veel lol gehad. Bedankt voor alles!
M y
M y
2023.11.10
Professionaliteit gecombineerd met eerlijkheid (wat deze tijd moeilijk te vinden is), geen kleine lettertjes waardoor je echt waar voor je geld krijgt. Geduld met fotograferen , geen tijdsdruk maar ontspannen fotosessie met ruimte voor eigen inbreng. Aanrader!
Advertisement
V kilic (Veyiscan Kilic)
V kilic (Veyiscan Kilic)
2023.11.09
De foto’s die zijn genomen zijn heel goed bewerkt, Zo goed dat we onze ogen er niet van af kunnen houden. We zijn je heel erg dankbaar & hopen in de toekomst elkaar nog te spreken voor onze bruiloft ❤️
Kevser Acar
Kevser Acar
2023.10.30
Het was ons eerste keer, maar weet nu al zeker dat we jou vaker gaan inhuren. De foto’s zijn niet mooi maar PERFECT!! Mooier dan ik had gewenst, dankjewel voor de prachtige fotos 😍😍😍😍
Angela Aydin
Angela Aydin
2023.10.28
Salaam Mehmet cannnn💗💗 Bedankt voor de ongelooflijk mooie foto’s van onze henna en bruiloft!!😍 Net terug van Dubai en nu genieten van de foto’s en videos 💗🥰!! We zijn op de wolken!! 🤩 Bedankt 😇😇😇😇 Je was ontzettend leuk en professioneel & mijn zussen zijn nog steeds zo dol op jou!! Ahaha🤪🤪🤪 Ik heb 7 jaar geleden gezegd, wil echt Mediamem voor mn bruiloft en nu zie ik, dat dat de beste keuze was 😍
N S
N S
2023.10.28
7 oktober hebben wij onze bruiloft gehad, net terug van vakantie en wij hebben nu onze foto’s mogen ontvangen waar wij zo tevreden mee zijn. Kwaliteit bovenop! Blij met de keuze die wij al een jaar van te voren hebben gemaakt. Niet alleen zijn kwaliteit steekt bovenuit maar ook zijn passie en liefde voor het werk dat hij doet. Kortom, zeker een aanrader! Nesrin & Cem
Advertisement
Asena Akpinar
Asena Akpinar
2023.10.26
Super blij dat ik samen met je heb kunnen werken, fantastische foto’s gekregen. Jij bent echt de beste !!!
Narin Abdullah
Narin Abdullah
2023.10.20
Dit is de beste fotograaf! Niet alleen van Nederland maar van de wereld! Je bent de beste🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Merve A.
Merve A.
2023.10.19
Super tevreden! Hele mooie fotos en een geweldige service