Meble Trąbka Reviews

Meble Trąbka Reviews

4.7

Excellent - based on 12 reviews

www.mebletrabka.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (11)
Robert Strumidlo
Robert Strumidlo
2022-01-21
Advertisement
Wiesława Ciężkowska
Wiesława Ciężkowska
2021-10-08
recommends
Zamawiałam kuchnie i polecam wspolprace z Panem Trabka. Bardzo dobry kontakt, odpowiadal na kazdy email telefon. Meble dobrze spasowane i wszystko przebieglo gladko. Na pewno skorzystam z uslug jeszcze nie raz
Aleksandra Mistarz-Wiśniewska
Aleksandra Mistarz-Wiśniewska
2021-09-22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Bardzo poleca współpracę :) Najlepszy stolarz w okolicy, wszystko szybko, profesjonalnie
Reply from Meble Trąbka 2021-09-24
Dziękujemy bardzo za komentarz :)
Elżbieta Dankowska
Elżbieta Dankowska
2021-05-14
Polecam meble od Pana Trąbka. Zamówiliśmy kuchnie na wymiar. Jesteśmy bardzo z niej zadowoleni. Taka kuchnia o której zawsze marzyliśmy a nawet lepsza. Dużo porad co zrobić lepiej otrzymaliśmy już na pomiarze. Duży wybór różnych materiałów i próbek, które pokazał nam pan Mieczysław. Kontakt bardzo dobry i montaż z pełną ostrożnością o wszystko co mam w domu. Meble bardzo solidne i dobre w drobnych detalach, które zauważyłam po paru dniach korzystania. Następne meble również zamówię u tej firmy.
Reply from Meble Trąbka 2021-09-24
Dziękuję za wystawienie oceny :)
janina kryś
janina kryś
2021-04-26
Positive
Quality
Value
Zamawiałam meble do kuchni i salonu w moim mieszkaniu i naprawdę polecam. Pan Trąbka dobrze doradzi i widać, że już długo w tym siedzi ma praktyczną wiedze o meblach i jak zrobic zeby wszystko wygladalo perfekcyjnie. Z mebli jestem bardzo zadowolona i z checia polecam tego stolarza kazdej kolezance ktora pyta o moje meble. Poradza sobie z kazdym problemem. Fajna rodzinna firma, która wykonuje porządnie i terminowo swoją pracę. Duzy plus w dzisiejszych czasach.
Advertisement
bezimienny Xsupraiis
bezimienny Xsupraiis
2020-07-17
Uważajcie na niego oszust i tyle pozytywne komentarze tylko od rodziny córkę ma prawniczkę i myśli że jest władcą świata
Reply from Meble Trąbka 2019-10-18
Nie korzystał Pan nigdy z naszych usług. Proszę podać Imię i Nazwisko, dlaczego Pan tak uważa? Nie wiem co znaczy ta opinia i czy ona w ogóle dotyczy mojej firmy? Czy to jakiś spam?
Jakub Bielacki
Jakub Bielacki
2020-05-09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Zamawiałem meble do pokoju. Dobry kontakt i porada w w kwestii dobrania kolorów i styli. Jestem zadowolony z mebli. Polecam :)
Małgorzata Wida
Małgorzata Wida
2019-12-06
Gratuluję udanej rekonstrukcji drzwi barokowych opierzeniowych do obiektu zabytkowego.
Agnieszka DZIDEK
Agnieszka DZIDEK
2019-11-18
Meble bardzo solidnie wykonane.... Bardzo dobry i szybki kontakt z właścicielem.... Polecam 100%
Advertisement
Tomasz Szczeciński
Tomasz Szczeciński
2018-09-25
recommends
Solidna szybka firma i miła komunikacja. Polecam.
Małgorzata Kowalczyk-Fałda
Małgorzata Kowalczyk-Fałda
2018-07-27
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanych mebli. Są ładne, solidne i zostały wykonane naprawdę szybko. Dziękujemy :)
Reply from Meble Trąbka 2018-07-27
Cieszymy się, że się podobają. Również dziękujemy :)