MaxFlytt och MaxStäd

MaxFlytt och MaxStäd Reviews

Excellent rating
4.7
69 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (68)
EvaMarie Källgren Eriksson
EvaMarie Källgren Eriksson
2023.09.23
recommends
Vill verkligen tacka Diana på Max Flytt och Städ AB för ett fantastiskt bra utfört jobb👍🏼 på Stattena för drygt en vecka sedan. Från första samtalet till henne om packning, bortkörande av alla saker och fram till flyttstädningen med avslut och godkännande från HelsingborgsHem, så fungerade allt perfekt - 110% En fulltalig service, verkligen kunden i centrum och en förståelse och ödmjukhet som är guld värd. Fick rekommendationen genom en bekant om Max Flytt och Städ och kan själv verkligen rekommendera dem. Tack till alla er som hjälpte till på Rosenbergsgatan 🙏🏻
Reply from MaxFlytt och MaxStäd 2023.10.10
Hej vackra vän, hur mår du! Jag är ledsen att skicka ett meddelande till dig direkt här. Jag försökte skicka en vänförfrågan till dig men det fungerade inte. Jag skulle älska att vara din ärliga vän om du inte har något emot det. du har en vacker profil. kan du skicka mig en vänförfrågan om du inte har något emot det. snälla jag vill uppriktigt veta mer om dig och vara ärliga vänner om det är okej för dig. tack så mycket
Advertisement
Aldrig igen Jätte trevliga stackars killar, Skickat 2 st kilar till en flytt.. Dem var helt utmattade flytten tog 13 timmar som gjorde att jag missade mitt natt arbetspass. 21.00 Ringer deras chef och är förbannad på mig stoppar hela flytten och vill att jag svischar för att dem ska fortsätta. Självklart svischade jag så killarna fick komma hem men ALDRIG igen. Tyckte synd om killarna hela vägen, från jag såg dem 9.00 på morgonen.. Att det får förekomma i Sverige är för mig helt obegripligt.. Som sagt trevliga och snälla killar. Ägarna: Pengar, pengar, pengar.
Ann-Marie Thulin
Ann-Marie Thulin
2023.06.09
recommends
Anlitade detta företag både till flytthjälp och flyttstäd och vi är jättenöjda. Diana, som höll i bokningen, ringde upp efter flyttkillarna gjort klart för att försäkra sig om att vi som kunder var nöjda, att allt som skulle flyttas hade blivit gjort. Städningen var proffsigt utförd och fick klart godkänt på besiktningen. Rekommenderar varmt detta företag!
Sämsta flyttfirma Har aldrig varit med om sämre flyttfirma, jag fick offert och fick veta att det kostade 1000 kronor extra för kristallkronor. När de kom tog min svärson ned kristallkronorna då sladden skulle vara kvar och det ville inte de göra, det visar sig att de glömt de speciella flyttlådorna och säger att min svärson säger ”slå in dem i bubbelplast”nu är det ju jag som är beställare och de bad att jag skulle vara på den nya bostaden. Så de slår in kristallkronor i bubbelplast och lägger dem på golvet i lastbilen. Dessutom tog det 8 timmar för att packa och flytta 67 kvm och det var bara 20 mellan bostäderna. De har dessutom glömt att tömma ett skåp det hittar jag när det är tid för flyttstädningen, flyttstädning så vägrar de flytta kyl o frys för att städa bakom. De erbjuder att dra av 1000 kronor för kompensation för kristallkronor och som den ena dessutom gått sönder men det vägrar de ta på din försäkring. De skickar faktura och säger jag ska betala hela och uppge mitt kontonummer så ska de skicka tillbaka 1000 sek, så dåligt
Ann Persson
Ann Persson
2023.05.25
recommends
Väldigt noggrann städning av lägenheten som flytt städades i veckan. Ska även anlita dom för flytthjälp i nästa månad. Rekommenderar varmt ❤️
Advertisement
Marcus Holmström
Marcus Holmström
2023.05.04
recommends
Underbart trevliga och hjälpsamma, vi hade tufft att fixa allt själva men fick hjälp av Diana att fixa allt. :)
Supernöjd Vill varmt rekommendera Max flytt och städ. Väldigt trevligt bemötande och supertrevliga duktiga ”flyttgubbar”. Är supernöjd med både flytt och städ. Bra pris också.
Slightly Jonsson
Slightly Jonsson
2023.04.11
recommends
jag bokade både flytt och städ för en riktigt bra kostnad! väldigt nöjd med personalen. Snabba och effektiva. jag rekommenderar dem varmt 😊
tack för hjälpen 🤗 värt varje krona. Tack,  Jag vill verkligen tacka Max flytt o städ för hjälpen 🤗 värt varje krona. Fantastiska flyttkillar, trevliga, effektiva och ordningsamma. Jag kommer garanterat rekommendera Er för alla som är på väg att flytta.  Stort tack 🤗 Mvh Carina S
Advertisement
Edina Salihu
Edina Salihu
2023.01.26
recommends
Fantastiskt bra, professionella både inom flytt och städ, flyttade allt smidigt och varsamt & städade hela lgh:en nogrannt, ödmjukt och respektfullt bemötande med härlig kundfokus! 🥰
Jan Göransson
Jan Göransson
2023.01.21
recommends
Lätta att få kontakt med och svarar snabbt. Supertrevliga och proffsiga. Duktiga killar som flyttade allt snabbare än någon tidigare och INGET gick sönder! Veronica och flyttkillarna är värda sina fem stjärnor. Städning kvar och jag är övertygad att den också kommer få sina stjärnor.
Johan Hagström
Johan Hagström
2022.10.22
recommends
De gör ett proffsigt jobb till kund. Vi är supernöjda.
Cecilia Samuelsson
Cecilia Samuelsson
2022.10.07
recommends
Bokade både flytt och städning och är jättenöjd med Max Flytt och Städ! Trevlig flyttpersonal flyttade ut oss från 5 vån utan hiss och hjälpte oss med allt. Städningen var felfri och klarade besiktningen trots ett gammalt hus med gamla element. Tack för er hjälp! Jag skulle gärna anlita Max Flytt och Städ igen!
Advertisement
Annelie Gedda
Annelie Gedda
2022.10.04
recommends
Tog hjälp med både flytt och flyttstädning. Hjälpsam personal som verkligen gjorde det där extra. Och lägenheten, den var nog inte ens så ren när jag flyttade in. Strålande gjort, tack så mycket!
Anna Sjögren
Anna Sjögren
2022.07.01
recommends
Mycket hjälpsam personal . Gör ett mycket bra jobb, min lägenhet har aldrig varit så ren Kan verkligen rekommendera dem Behöver jag flyttstäd igen, så är de mitt val
Rebecka Lindberg
Rebecka Lindberg
2022.06.16
Städningen var till stor belåtenhet, välgjort av tjejerna som städade, trots att elen hunnit stängas av
Sasha Selipanov
Sasha Selipanov
2022.06.12
We move often. Most moving companies suck. This one does not. Recommended. Five stars.
Advertisement
Monica Lagerstedt
Monica Lagerstedt
2022.06.10
recommends
Tusen tack för en bra flyttning till Åkersberga, ingenting som gick sönder eller blivit förstört. Och en toppen städning av min lägenhet i Ängelholm. Jag rekommenderar Max Flytt och Städ. Trevliga,duktiga och bra priser.
Kan varmt rekommendera maxflytt Kan varmt rekommendera Maxflytt
Agnetha Delén
Agnetha Delén
2022.05.31
recommends
Rekommenderas starkt bra priser,noggranna gör verkligen sitt jobb. Flyttstädning flera gånger utan anmärkningar. Bra service!!!