Mathleaks

www.mathleaks.se

Mathleaks Reviews

Good rating
4.3
504 reviews Verified
Mathleaks
%title%

%offer%

Reviews ( 145 ) 4.3

Product Developer in Stockholm, Stockholm
Product Developer in Stockholm, Stockholm
2024.04.02
Read this if you plan to take a job at MathLeaks Pros:Free coffee. Other than that, there are no cons to working at MathLeaks Cons:The salary is far below what is normal for the kind of skills required for the job. The company does not have collective agreement, which like 90% of all companies in Sweden have. The company does not supply the staff with computers, you are expected to use your own. There is no possibility of making a career at the company. The management told us that there were interesting plans coming up in the near future when we who worked there knew for a fact that there were no such plans due to lack of money. They either flat out lied to us or they were totally disconnected with reality. I could go on for quite a while but I think I stop there Advice to Management:Stop treating staff like as if they are stupid
Product Development Manager in Stockholm, Stockholm
Product Development Manager in Stockholm, Stockholm
2024.01.28
Flexibility Pros:This role offers the flexibility of remote work, with the added benefit of flexible working hours, provided that the agreed-upon weekly hours are fulfilled. Cons:One challenge in this role is the demanding workload, which may at times extend beyond the initially outlined responsibilities, requiring a degree of flexibility and adaptability to address unforeseen tasks or projects outside the contractual scope.
Lol from Europe
Lol from Europe
2023.12.20
Verified
Dålig support, service och förklaringar Både app och datorversionen kraschar ofta och det är svårt om inte omöjligt att få tag i supporten. När tjänsten kraschar så går det heller inte att skriva till teknisk support via formuläret. Usel service och mycket pengar som går åt till en tjänst som borde vara mer tillgänglig när nåt händer. Själva innehållet är bra men hade kunnat vara bättre förklarat, iaf när man kommer till högre matte. Många steg som hoppas över. Jag ser även att det saknas pedagogiska förklaringar till enklare matte. Konstigt med tanke på att tjänsten ju ska hjälpa. Finns andra sätt att få hjälp med studierna utan att betala dyra abonnemang som ändå inte funkar. Tips; var tillgängliga för era kunder!
B ;P
B ;P
2023.12.11
Verified
Bra, men bugg Väldigt bra app förutom att det laddar fast när man vill se lösning, fixa det och det blir 5 stjärnor :)
ChickeN1B
ChickeN1B
2023.10.01
Verified
Premium…🤡 Varför måste man köpa premium för att få hela lösningen??? Alla borde ha rätten till en bättre möjlighet att få lära sig och inte bara dem som har mycket pengar… Varför måste vår inlärning bero på våra bakgrund, om vissa familjer inte har pengarna är det då redan bestämt att barnen får sämre förståelse om ämnet matte? Fixa det här🙏
Product Developer in Warsaw, Masovia
Product Developer in Warsaw, Masovia
2023.06.25
Not a nice experience. Avoid! Pros:The product developers I work with are great Cons:Upper management is awful and abusive. Advice to Management:Please stop docking people's pay if you want to keep employees long-term.
123matte
123matte
2023.01.24
Verified
Lärorik Den är väldigt lärorik
.No.One.:).
.No.One.:).
2022.12.07
Verified
Sög skulle rätta mina sant eller falsk i matematik 5000+ eftersom de inte finns facit till de i boken, har den gamla boken så valde den gamla inne i appen men svaren fanns bara på varannan fråga på kap 1 och sen finns inga fler, lägger man in böcker får man lägga in svaren oxå
Ally 400
Ally 400
2022.09.25
Verified
Appen kraschar När jag ska kolla på en lösning så kraschar appen när jag har uppdaterat till iOS 16. Kan ni vara så snälla att lösa detta. Jag är annars jättenöjd med appen. Men just nu fungerar den inte alls. Fixa det genast!
VH_24
VH_24
2022.09.22
Verified
Appen fungerar ej appen fungerar ej om du upptaxerar telefonen till iOS16. Lös detta har prov nästa vecka.
bfjdjmdld
bfjdjmdld
2022.09.22
Verified
Köp ej Appen stänger ner sig självt, går inte att använda.
Developer
Developer
2022.09.05
Developer Pros:The team is quite friendly. Cons:The job is tedious itself.
Kurt Åkesson
Kurt Åkesson
2022.07.28
Verified
Dålig tjänst Konceptet och tanken är väl god. Däremot finns det några punkten som behöver påpekas gällande tjänsten. - När man är inne på deras webbversion och vill komma åt ”premiumlösningar” får man enbart upp att man behöver köpa premiumtjänsten för att det ska fungera. Vill då påpeka att jag har köpt premiumversionen och förväntas då att man ska kunna använda tjänsten även på en webbläsare. - Jag har även försökt att kontakta deras support gällande detta, tror dock inte den tjänsten fungerar heller då jag har ej fått något svar. - På grund utav dessa defekter ville jag då avbryta min prenumeration innan gratistiden har löpt ut. Detta är då tyvärr inte möjligt och får betala för en ofullständig tjänst.
MACH0P Ercy
MACH0P Ercy
2022.04.04
Verified
Värdelöst Behöver betala för att kunna utnyttja det i gymnasiet. Om du har matte 4 origo tycker jag synd om dig :( fråga dina kompisar finns inget annat sätt att se lösningar.
Fellecool04
Fellecool04
2022.02.28
Verified
? Under den så kallade ”gratisperioden” så tillförs en bindningstid som gör att du inte kan avsluta prenumerationen innan ”gratisperioden” är över. Vilket i sig innebär du är tvungen att betala en månad.. konstigt erbjudande om du frågar mig.
Bouke77
Bouke77
2021.12.14
Verified
Bra innehåll, dålig kundservice Appen är fantastiskt, men att få få lite teknisk hjälp av deras kundservice verkar vara helt omöjligt. Väntar efter en månad o upprepade försök fortfarande på ett svar…
Skapa ett smeknamn
Skapa ett smeknamn
2021.10.15
Verified
Lite problem med appen. Jag skriver här då jag inte kan felanmäla i appen, appen registrerar inte att jag är inloggad när jag skriver en felanmälan, trots att jag har säkerställt att jag är inloggad på mitt konto. Nedan finns kopia på min felanmälan från uppgiften om primtal: I uppgift 4.5 står det att summan av a+b+c ska vara 21, men i lösningen står det att den givna informationen även innehåller d och att den totala summan 82. Uppgifterna och testet buggar i det att man inte kan korrigera inmatade data fullt ut, det är olika för olika uppgifter hur mycket data man kan korrigera. Testet ger heller inget resultat, man kommer bara tillbaka till startsidan. Hela appen loggar även ut en och appen kraschar lite då och då.
MiteRawnie
MiteRawnie
2021.05.26
Verified
Appen kraschar och error på frågor Hej! Använt er app länge och älskar den. Dock är det många frågor som inte fungerar pga ”error med servern” samt om man ska rapportera ett problem på appen så kraschar den. Mvh
Arg man lurad på pengar
Arg man lurad på pengar
2021.05.18
Verified
Lurar på pengar När man väl skaffat abonnemang går det inte att avsluta det, rekommenderas ej
jejwidkwq
jejwidkwq
2021.04.09
Verified
Håll koll! Prenumerationen förnyas automatiskt, så blir riktigt dyrt om man inte loggar in o stänger av!!