Massage Fabriek Reviews

Massage Fabriek Reviews

4.8

Excellent - based on 26 reviews

www.massagefabriek.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (23)
Anna Gunkel
2023-11-03
After 6 week no delivery by payed in advance....... no good performance After 6 Week my order didn`t arrive. Long time until Massage Fabriek give a response, when asking for informations about my order. Still waiting for my Order that was payed in advance.
Advertisement
J. Engelen
2022-04-09
32-delige cupping set met pomp de 32-delige cupping set met pomp is wat mij betreft degelijk en werkt super! Erg tevreden met de aankoop alsook met de service. Zeer goede en vriendelijke communicatie en snelle verzending. Top!
Mariëlle Weekhout
Mariëlle Weekhout
2021-03-15
Na 2 artikelen uit de webshop besteld te hebben, ontving ik ze snel. De artikelen waren met zorg ingepakt, met handgeschreven kaartjes en een kleine attentie erbij. Kortom, een tevreden klant!
Jamshid Owrya
Jamshid Owrya
2021-03-11
Mysport Outfit
Mysport Outfit
2021-03-11
This was my third time I had a wonderful massage at massagefabriek. I had chosen for the Gua sha massage. What a nice experience. Yvet also gave me a relaxed head and neck massage with her Gua Sha tools. It was so good that I ordered the Gua Sha facial set at her online store. See you soon again.
Advertisement
Bibie Thai Beauty & Massage
Bibie Thai Beauty & Massage
2021-03-11
Hele goede massage van Yvet. Ik had last van mijn nek en schouders en onderrug. Mijn onderrug pijn is verholpen. Bij m’n nek en schouders zit het nu veel losser dan eerst. Ook erg ontspannend. Ik houd van de tools die zij gebruikt bij de massage en heb in haar webshop besteld. Echt een aanrader.
angelique jornick
angelique jornick
2021-02-25
Hassan El aissati
Hassan El aissati
2021-02-24
Hé Yvette Super bedankt voor de snelle levering die massages tools zijn awesomeeee!!!!!
Patrick Neeteson
Patrick Neeteson
2021-02-24
Heerlijke bamboe-massage gehad, spieren die normaal "uit de handen glippen" van een masseur worden perfect behandeld, erg veel baat bij gehad.
Advertisement
Ellen Van Berkel
Ellen Van Berkel
2021-02-08
Vanwege het soms slapen op de tocht heb ik één en dezelfde spier (onder mijn schouderblad) die keer op keer vast komt te zitten. Meestal doe ik er niets aan en duurt het een lange tijd voordat de pijn weg ebt om vervolgens weer terug te komen. Het is bijna ‘normaal’ geworden voor mij. Toen ik bij Yvet terecht kwam, niet eens om deze reden, vertelde ik tijdens de Thaise stoelmassage waar ik af en toe last van had. Zij wist de plek direct te lokaliseren en te behandelen. Nou kan ik een stevige massage wel aan maar was toch een beetje angstig hoeveel pijn dit ging doen. Maar bij Yvet kan je alles aangeven en je doorloopt de massage echt met z’n 2, wat zo fijn was. We gingen van zacht naar wat harder, wat op een gegeven moment wel gevoelig was maar ik zeker aankon. Daarnaast voelde ik dat er echt wat gebeurde en dat alles soepeler werd. Ze gebruikte naast haar handen en een speciale drukpunt tool van bianstone. Eenmaal thuis wist ik niet of het probleem weg zou blijven maar nu inmiddels, een tijd verder, kan ik zeggen dat ze het verholpen heeft. Naderhand denk ik echt, wat deed ik mezelf aan? Yvet heeft mij, naast het geven van een heerlijke massage, geholpen om van een terugkomend probleem af te komen. Ik voel me zoveel fijner in mijn vel! Ik zal zeker terug keren, mocht het probleem er ooit weer zijn of als ik gewoon op zoek ben naar een geweldige professionele massage!
Sven Draheim
Sven Draheim
2021-01-25
In coronatijden kan ik helaas geen massage nemen, maar de webshop heeft leuke tools om zelfmassage toe te passen.
Emily
Emily
2021-01-11
Door mijn werk zit mijn onderrug vaak vast. Voor de corona tijd heb ik bij Yvet een massage gehad en ik voelde meteen dat ik veel soepeler bewoog. Ze wist gelijk waar alles vast zat en waar dat vandaan kwam. Dit maakt haar een hele goede masseuse!
Dinesh Sharma
Dinesh Sharma
2020-11-25
Wat een heerlijke massage was de ayurvedische massage. In mijn geboorteland India wordt deze massage veel toegepast en het bracht mij weer even terug in de tijd. ??????
Advertisement
An An
An An
2020-11-24
Heerlijk ontspannen een Hot stone massage ontvangen van Yvet. Zeer professionele massage. Echt een aanrader!
Frank De jonge
Frank De jonge
2020-11-15
Lekker hard! Yvet weet de gevoelige plekken precies te vinden. Ik kom zeker terug. Dank voor deze ervaring.
jose de jonge
jose de jonge
2020-11-15
Ayurvedische massage gehad bij Yvet. Heerlijk ontspannend en rustgevend. Een aanrader!
Sunny Chander
Sunny Chander
2020-09-07
Vanaf nu is Yvet mijn vaste masseuse. Een aanrader voor iedereen die ontspannen door het leven wilt gaan ;)
Advertisement
D C Brandon
D C Brandon
2020-09-05
Door het onbewust voorovergebogen werken achter de computer en sjouwen met zware spullen zit mijn rug vaak vast. Gisteren voor het eerst een massage gehad van Yvet. Door de speciale massage met bamboestokken had ik echt het gevoel dat alles weer los kwam, in tegenstelling tot andere soorten massages, waarbij de handen worden gebruikt. Yvet laat je zelf bepalen hoe hard ze je mag masseren, wat ik prettig vond omdat ik graag wat harder gemasseerd word. Ik heb gemerkt dat de massage techniek van Yvet goed werkt bij het opsporen en genezen van de zogenaamde ‘spierknopen’. De volgende dag merkte ik het resultaat van de massage: ik had veel meer energie en kracht dan ervoor. Ik raad de massage daarom zeker anderen aan!
said aissati
said aissati
2020-07-24
Dankjewel het was een fijne experience en voel me lekker los....
Johnny Singh
Johnny Singh
2020-06-24
Yvet wist precies waar mijn spieren vast zaten en kon het goed losmaken. Erg goede ervaring en ambiance.