Masal Restaurant

Masal Restaurant Reviews

Good rating
4.4
1540 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (1525)
Macide Akpinar
Macide Akpinar
2024.04.18
Hizmet ve guleryüz çok güzeldi. Hoş ortam ve güzel mekan.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
akif ozeren
akif ozeren
2024.04.15
perfect ! alles was lekker , mooie sfeer prima
Atmosphere
Food
Service
Cees Woortman
Cees Woortman
2024.04.14
De locatie belooft niet veel: een grote zaak, wat onpersoonlijk ingericht, in naargeestige nieuwbouw nabij het station. Het eten maakte veel goed. Dat was in orde. Smakelijke mezze. Prima stoofschotel van diverse soorten vis. Bediening mag alerter maar is vriendelijk.
Atmosphere
Food
Service
Durga Malleswari Bitra
Durga Malleswari Bitra
2024.04.11
Good food ,good service and nice ambience
Atmosphere
Food
Service
Yusuf Ait M'Bark
Yusuf Ait M'Bark
2024.04.11
Lekker gegeten en een top service!
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Rob van Mierlo
Rob van Mierlo
2024.04.07
Atmosphere
Food
Service
Mehmet Surmeli
Mehmet Surmeli
2024.04.07
Wij zijn gisteren daar geweest met 30 man. Was een SCHANDALIGE dag! Ten eerste onze groep kon niet bijeen zitten terwijl wij eerder aan telefoon hebben vermeld dat wij samen wouden zitten! Eten zelf was ook schandalig een adana schotel van €30 MET 1 STUK WRAP EN ADANA VLEES NIKS ANDERS! Geen saus! Drank komt pas wanneer mijn eten bijna klaar is! Het was ZEKER niet waard een tweede keer aan masal zal niet komen!
Atmosphere
Food
Service
Sebastian Venter
Sebastian Venter
2024.04.06
Kiesanet (hope I spelled it correctly) provided excellent service! The food was incredible and my wife and I really enjoyed the whole experience.
Atmosphere
Food
Service
Loes van Bergen
Loes van Bergen
2024.04.05
nvt
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Fleur Scheper
Fleur Scheper
2024.04.04
Lekker Turks eten!
Atmosphere
Food
Service
Lydia Louis
Lydia Louis
2024.04.04
I recommend it! Super nice staff. Food is well made! Nice sphere and very generous portions. Rice, salad and potatoes were for free as side dishes. We had a great time there.
Atmosphere
Food
Service
nihat ova
nihat ova
2024.04.04
Atmosphere
Food
Service
Kuraudo_Sama
Kuraudo_Sama
2024.04.03
Top service en super lekker eten
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Riana Diallo
Riana Diallo
2024.04.03
Atmosphere
Food
Service
Angela van Esch
Angela van Esch
2024.04.02
Atmosphere
Food
Service
Bas Kruiderink
Bas Kruiderink
2024.04.02
Atmosphere
Food
Service
Ursula Vermelis
Ursula Vermelis
2024.04.02
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
LowKeyz
LowKeyz
2024.04.02
Atmosphere
Food
Service
Kai Van der Heijde
Kai Van der Heijde
2024.03.31
Atmosphere
Food
Service
I Khanam
I Khanam
2024.03.27
Ash is the one for service One of the best restaurant in the Briklane car miss it can’t wait to come back food is nice
Atmosphere
Food
Service