MARY regelt het wel .nl®

MARY regelt het wel .nl® Reviews

Excellent rating
4.9
23 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (20)
Martine Nieuwenhuis
Martine Nieuwenhuis
2020.07.20
Marianne heeft mij het afgelopen jaar heel fijn gecoacht. Ik werk als VA en ben geen PO zoals zij. Maar juist haar kwaliteiten als PO, maar ook als zelfstandig ondernemer hebben mij heel veel opgeleverd. Ik leer nog steeds veel van haar en zij zorgt ervoor met hele praktische oefeningen, hoe je bij je zelf kan blijven checken of je goed bezig bent.
Advertisement
Jan Gerke van den Berg
Jan Gerke van den Berg
2020.06.08
Het was prettig om met Marianne samen te werken. Ze is een vriendelijke, maar ook zakelijke vrouw, die het leeghalen van het huis van mijn overleden zuster prima heeft geregeld. Ik weet hoeveel werk dat is en wat er bij komt kijken, maar het was echt uitstekend.
Sannah de Zwart
Sannah de Zwart
2020.03.23
recommends
Marianne is een heel hartelijke optimistische opruim coach. Ze heeft ons grote stappen verder geholpen in ordenen en opruimen in huis. Ze geeft zeer handige methodes om aan de slag te gaan. Vooral het bewustwording kan ze mooi overbrengen. Heel blij dat we een aantal sessies hebben gedaan!
Monique Bosman
Monique Bosman
2020.02.12
Een cursus gevolgd bij MARY, voor 4 dagdelen. Zeer nuttig. Het heeft mijn drempel om op te ruimen voor mij zeker verlaagd en de tips hebben erg geholpen. Een aanrader.
Arjan Krom
Arjan Krom
2020.01.12
Super fijn. Mary regelt t echt wel. Groetjes Sandra
Advertisement
Anne Vrieze
Anne Vrieze
2019.10.16
Met Marianne heb ik een traject gedaan van vier sessies en een evaluatie om mijn agenda en mail op orde te krijgen. Ze hielp me hands-on direct met de eerste stappen in de mail en de agenda. Daarna kon ik zelf verder aan de slag. Ik werk nu met blokken per week in mijn agenda, dat geeft rust in mijn bestaan als ondernemer. Daarnaast hebben we een nulmeting gedaan met het Stress Alert System, daar kwamen wel wat eye openers uit waar ik aan ga werken en ook doet Marianne de begeleiding voor. Marianne heel erg bedankt en fijn dat je mijn back up blijft!
Ramona de Brock
Ramona de Brock
2019.02.18
Marianne weet van aanpakken, binnen 2 uur hadden wij samen mijn kleedkamer uitgeruimd en 3 kasten beperkt tot 1 kast. Ook is er weer ruimte op onze zolder, waar zakelijke administratie stond vanaf 2002, Marianne weet precies wat bewaard moet en wat weg kan. Met de planning die we samen hebben gemaakt voor thuis en op de zaak kan ik voorlopig zelf vooruit, maar ik zal in de toekomst zeker nog eens een beroep op haar doen. Ik beveel haar van harte aan.
Patrick Visser
Patrick Visser
2019.02.04
recommends
Na gek te worden van de vele spullen die overal in het huis lagen, hebben wij samen met Marianne structuur in de spullen gebracht. Het samen werken ging op een zeer prettige manier. Wij hebben nu een opgeruimd huis en dat geeft heerlijk veel rust.
Amber Hackmann-Gons
Amber Hackmann-Gons
2018.11.28
recommends
Vandaag de workshop EIGEN BAAS over je agenda gevolgd bij Marianne. Marianne is enthousiast, benaderbaar, denkt goed mee, is zeer kundig èn praktisch. Erg fijn om in korte tijd zicht te krijgen op time-management in combi met het runnen van je eigen bedrijf. Krijg gelijk zin om ermee aan de slag te gaan!
Advertisement
Iris van Itallie-Ingelse
Iris van Itallie-Ingelse
2018.09.04
recommends
Vorige week de PO Summer School gevolgd voor de startende organizer. Een workshop met veel nuttige tips die meteen praktisch toepasbaar zijn. Marianne Winter is altijd enthousiast en zeer toegankelijk. Ze is betrokken en bij vragen krijg je snel een antwoord waar je verder mee kan.
Anna Morsch
Anna Morsch
2018.06.15
recommends
Als creatieveling heb ik altijd wel overal losse blaadjes met ideeen, notities en to do s. Dankzij de workshop eigen baas over je agenda heb ik geleerd om meer structuur aan te brengen. En heb ik tips gekregen om nog efficiënter te werken. Thanks Mary!
Elisabeth Heijnen-vd Vliet
Elisabeth Heijnen-vd Vliet
2018.02.20
recommends
Marieke van Vliet-Lampe
Marieke van Vliet-Lampe
2017.05.10
recommends
Als je een druk bestaan hebt en je bij jezelf wel eens afvraagt; hoe ga ik het allemaal organiseren en regelen, dan moet je jezelf eens een cadeautje geven in de vorm van een professional Organiser. Marianne is een fantastische organiser. Ze houdt heel goed rekening met de situatie en de persoon die zij voor zich heeft. Soms moet je jezelf gewoon een beetje gemak en rust gunnen. Ik kan jullie vertellen dat je van een afspraak met Marianne erg blij wordt! Marieke.
Advertisement
Sandra Weijdema
Sandra Weijdema
2017.01.23
recommends
Ik wil graag nog even met jullie delen hoe mijn ervaring is met de afgelopen editie. Vandaag is de nieuwe challenge van start gegaan, succes en vooral veel plezier er mee. Maar goed mijn ervaring wat ik heel fijn vind is dat je opdrachten krijgt die je op je eigen moment op je eigen manier invulling kan geven en daarnaast krijg je nog heel veel tips. Ik vond het leuk om de opdrachten te doen en vooral bewust te worden van een aantal zaken en er anders naar te gaan kijken. Waar ik blij van wordt hou ik en geef ik de juiste plek en waar ik verdrietig, boos of me niet prettig bij voel doe ik weg. Ik kan nu nog teren op de laatste challenge maar met de volgende doe ik zeker weer mee. Veel plezier en Mary bedankt!!
Guus Blankman
Guus Blankman
2017.01.02
recommends
Mary (Marianne) is een heel integere en zeer vriendelijke persoonlijkheid. Op een zeer prettige manier geeft ze handvatten om meer 'orde te scheppen'. Bij mij ging dat vooral om 'wat meer rust in mijn hoofd'... te lange, soms ook onhaalbare ToDo lijstjes. Thx. Mary! Echt een aanrader!
Sandra Kerssens
Sandra Kerssens
2016.07.28
recommends
Wat een topidee om orde te scheppen in deze drukke maatschappij. Succes
Brenda Schoenmaker
Brenda Schoenmaker
2016.01.05
Marianne heeft mij goede adviezen kunnen geven in het maken van een stappenplan voor het starten van een eigen bedrijf. Marianne is naast haar gestructureerde aanpak een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Organiseren en plannen is haar sterke kant wat maakt dat zij een professionele professional organiser is!
Advertisement
Lisette van Haarlem
Lisette van Haarlem
2015.12.04
Geweldig! Na mijn verhuizing had ik wel wat hulp nodig met mijn administratie maar waar begin je als je een druk gezin hebt? Met de hulp van Marianne (Mary) is mijn administratie nu helemaal op order en het belangrijkste: er zit een systeem in! Marianne is een zeer prettig persoon om zoiets persoonlijks te laten doen. Omdat ik zo enthousiast was heb ik ook aan de workshop MARY Christmas meegedaan en daar heb ik ook weer veel ideeën opgedaan en nieuwe handige tips geleerd. Ze maakt er echt iets gezelligs van, de avond was geheel in thema en met een leuk presentje gingen we naar huis. Ik kan dit zeker anderen aanraden!
Betty Harsveld
Betty Harsveld
2015.12.02
Laatst heb ik met 4 andere drukbezette vrouwen de workshop "MARY Christmas' gevolgd bij Mary regelt het wel.nl; ten eerste heb ik een ontzettend leuke avond gehad. De sfeer was ontspannen, Mary was zeer goed voorbereid en de hele workshop was heel professioneel. Handige schema's ("wanneer heb ik tijd?") en overzichten ("wat moet er uberhaupt allemaal gebeuren in december?") en praktische tips uit het leven gegrepen, maar ook onderbouwd door informatie uit managementstudies. Wat ik ook leuk en nuttig vond was om eerst eens te bedenken hoe je december het liefste zou zien, zonder verwachtingen van jezelf of anderen. De aankleding met kerstmuziek en glühwein maakte het decembergevoel compleet. Een aanrader voor een avond waar het nuttige met het aangename verenigd wordt!
José Harsveld
José Harsveld
2015.12.02
Wat een leuke en nuttige workshop hebben wij gehad van Marianne! Handige tips en trucs voor een meer geordend en "opgeruimd" leven. Zelf vond ik de oneliners uit verschillende studies erg handig, omdat je de theorie dan ook goed onthoud en deze ook echt kan toepassen in het dagelijks leven. Een aanrader dus, ook om cadeau te geven of voor een leuke avond met vriendinnen. DANKJEWEL!