MARTEN DOOR

MARTEN DOOR Reviews

Excellent rating
4.9
98 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (98)
Karolina Szaniawska
Karolina Szaniawska
2024.04.09
Gorąco polecam, profesjonalna firma i super podejście do klienta, dziękujemy za piękne drzwi 🙂
Advertisement
Katarzyna Wieczorek
Katarzyna Wieczorek
2024.03.30
Z przyjemnością polecam Marten Door! 100% profesjonalizmu, od wyboru poprzez mierzenie aż do montażu. Spodziewałam się koszmarnego bałaganu, ale monterzy zrobili wszystko, żeby zabezpieczyć resztę pomieszczeń. Stare ościeżnice zostały wycięte w sposób wręcz wirtuozerski, nie wiedziałam że to może być takie precyzyjne wykonanie. Polecam z całego serca!
Bartosz B.
Bartosz B.
2024.03.10
Anna Szafran
Anna Szafran
2024.02.29
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Marten Door. Od momentu złożenia zamówienia aż po montaż wszystko przebiegło bezproblemowo. Panowie montażyści byli fachowi, szybcy a przy tym komunikatywni i uśmiechnięci 😀 Czas oczekiwania na drzwi miał być od 10 do 12 tygodni, ale udało się już po 8 za co duży plus. Sam montaż trzech drzwi trwał może 3-4 godziny. Polecam!
Katarzyna Młodzińska
Katarzyna Młodzińska
2024.01.21
Chwilę mi zajęło aby napisać opinię ale warto to zrobić. Należę do licznego grona zadowolonych klientów. Polecam gorąco tą firmę, Panowie nie tylko doradzili przy wyborze drzwi i ościeżnic, ale również służyli fachową pomocą w dalszym etapie. Znaleźli czas aby przyjechać już po pomiarach aby uzgodnić z moja ekipą remontową wszystkie detale tak aby ekipa poprawnie przygotowała otwory pod drzwi i pod ościeżnice. Świetny kontakt w trakcie całej obsługi klienta, mimo opóźnienia montażu po mojej stronie Panowie czekali na informację ode mnie aby wyznaczyć nowy termin. Sam montaż błyskawiczny i panowie zostawiają po sobie porządek. Bardzo polecam a ze zmierzyłam się z różnymi firmami w trakcie remontu to mogę tylko żałować ze takich firm z takim podejściem do klienta jest bardzo mało.
Advertisement
Iwona eR
Iwona eR
2024.01.07
Gorąco polecam firmę Marten Door! Fachowe doradztwo, bardzo dobry kontakt ze sklepem, bezproblemowy montaż, a panowie po montażu zadbali nawet o wyniesienie wszelkich kartonów itp. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi i pięknych drzwi 😊 Polecam z czystym sercem! Oby było jak najwięcej takich firm :)
Anna Gluszczak
Anna Gluszczak
2023.12.29
Polecam firmę wszystkim, którzy oczekują fachowego doradztwa oraz wykonania. Profesjonalizm na każdym etapie realizacji zamówienia. Montaż szybki, wszystko dokładnie wykonane i posprzątane. Dziękujemy 🙂
Michał Pataj
Michał Pataj
2023.12.27
Tutaj należy pochwalić wszystko - zaczynając od elementarnego wytłumaczenia nam, że drzwi drzwiom nierówne i jakie są ich (mieliśmy o tym mgliste pojęcie), przez liczne podpowiedzi oraz sugestie, kończąc na realizacji oraz montażu. Jak najbardziej jest to firma godna polecenia.
Grzegorz Królikowski
Grzegorz Królikowski
2023.11.28
Polecam. Konkretni i rzetelni fachowcy. Dobra komunikacja, szybki i profesjonalny montaż. Panowie nawet przed wejściem do mieszkania zdjęli buty :)
Advertisement
Piotr Wozniak
Piotr Wozniak
2023.11.15
Profesjonalna firma , bardzo ładny i dokładny montaż drzwi.
Justyna Szwaj
Justyna Szwaj
2023.11.08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Sprawnie, miło i kompetentnie począwszy od pierwszej wizyty w salonie, poprzez zamówienie, pomiary i montaż. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości usługi i z samych drzwi. Zdecydowanie polecamy.
Bartek P
Bartek P
2023.10.31
Małgorzata Pietrzyk-Wichrowska
Małgorzata Pietrzyk-Wichrowska
2023.09.17
Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
Advertisement
Julia H
Julia H
2023.09.13
Super kontakt. Panowie zamontowali drzwi w nietypowych otworach, których nie chciała żadna firma się podjąć montażu. Wielkie Ukłony w stronę Pana Patryka i Pana Marcina, którzy doradzili mi super rozwiązanie oraz pożądne drzwi. DZIĘKUJĘ. Gorąco Polecam.
Inga Domanska
Inga Domanska
2023.09.12
Reply from MARTEN DOOR 2023.09.12
Dziękujemy za dodanie dwóch ocen. Niestety nie mamy Pani w naszej bazie klientów, więc ciężko mi jest wywnioskować skąd tak niska opinia. Staramy się świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Uprzejmie prosimy o uzasadnienie dodania opinii, co pozwoli nam jeszcze bardziej poprawić naszą jakość.
Marcin Gwiżdż
Marcin Gwiżdż
2023.08.18
Profesjonalna obsługa na każdym etapie, od doradztwa przy wyborze, pomiarze i samym montażu. Sprawne, szybkie działanie. Panowie montujący zostawili po siebie porządek i wszystko działające jak należy. Zdecydowanie polecam.
Lukasz M
Lukasz M
2023.08.10
Świetny kontakt, sprawna realizacja, panowie montażyści mega profesjonalni. Firma, która wyznacza nowe standardy w branży. Zdecydowanie polecam.
Advertisement
Olga Yarshova
Olga Yarshova
2023.08.05
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Doskonała konsultacja, podczas której doradzono nam najlepszy model drzwi oraz co należy dokończyć i przerobić, aby drzwi były dobrze zamontowane. Same drzwi Porta są doskonałej jakości i wspaniale zainstalowane. Montaż na 10 punktów. Również przejrzyste ceny i akceptowalny czas dostawy. Polecam!
Monika Marciniak
Monika Marciniak
2023.07.21
Świetny kontakt wart polecenia. Duży wybór. Doradztwo i wspaniała prodesjonalna ekipa montażowa. Polecam!
Paweł Dembicki
Paweł Dembicki
2023.05.05
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Panowie są profesjonalistami w każdym calu. Gorąco polecam ich usługi.